| HRİSTİYAN FORUM
> Forum hakkında
> Düşünceleriniz
: Yönetime teşekkür konusu 274 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj jesus2000 tarafından gönderildi. Yönetime teşekkür Yönetim Bu konuyla ilgili açıklamalarınızı gerçekten satır satır okudum ve cok sevindim. Böyle kardeşlerim olduğu için Rabbe hamd ediyorum. Rab sizleri ve hizmetlerinizi bereketlesin. Esen kalın. Yönetim Notu: Bu mesaj http://www.hristiyanforum.com/forum/serbest-f243/kuran-tevrat-ve-t321709.html adresinden kopyalanmıştır Yönetime teşekkür
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Yönetime teşekkür konusu 274 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj jesus2000 tarafından gönderildi.
Yönetim Bu konuyla ilgili açıklamalarınızı gerçekten satır satır okudum ve cok sevindim. Böyle kardeşlerim olduğu için Rabbe hamd ediyorum. Rab sizleri ve hizmetlerinizi bereketlesin. Esen kalın.
Yönetime İtaat Sevgili kardeşlerim size sormak istediğim,kafamı kurcalayan bir soru var yönetimlerle ilgili.
Romalılar 13:1 Herkes, altında bulunduğu yönetime bağlı olsun. Çünkü Tanrı'dan olmayan yönetim yoktur. Var olanlar Tanrı tarafından kurulmuştur.
Kardeşlerimden birisi bana bunu açıklayabilirmi ? mesela dünyanın kimi yerlerinde ''şeriat'' adlı yönetimleri tanrımız neden kurmuş olabilir ? yani kendisine bu kadar zıt ve kendi çocuklarına zulmeden bir yönetimi neden kurmuş olabilir tanrımız ?
Romalılar 13:2 Bu nedenle, yönetime karşı direnen, Tanrı'nın düzenlediğine karşı gelmiş olur. Karşı gelenler yargılanır
Özellikle bu ayet beni çok rahatsız ediyor,şuana kadar hiç yönetimden memnun olmadım ve kendimi ne kadar zorlasamda mevcut yönetime,hele daha kötüsü olduğunu farzedelim bir...
Yönetime teşekkürler Yönetime ve bu sitede emeği geçen herkese içten teşekkürlerimi sunuyorum.Gerçekten çok güzel.Aleluya...
Esenlikler
Yönetime Teşekkür Merhaba,
Bu foruma iki yıldır üye olmama rağmen, zaman konusunda sıkıntım olduğu için forumda çok fazla vakit geçirme fırsatım olmadı. Ama katıldığım konularda yönetim ve diğer arkadaşlar çok yardımcı ve teşvik verici oldular. Bu arada özel üye yapıldığımı fark ettim. Öncelikle yönetime ve tüm diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Rab hepimizi bereketlesin.
Açık Teşekkür.. Gerek paylaşım açısından gerek dinsel açıdan... Hangi açıdan bakarsanız aynı ortak paydaya varacağınızdan eminim... Bizi burada bir arada tutan ortak imanlarımız, kardeşliğimiz.
Buraya üye olduğum zaman öyle bilgisiz öyle toydum ki başından bilen kardeşlerim vardır. Fakat şundan eminim eğer imanım konusunda bu kadar kısa zaman içerisinde çok çok büyük adımlar atmama neden olan birşey varsa o da Kutsal Ruh'un bereketi ve de bu sitedir...
Benim her sorunumu her koşulda dinleyen, her zaman ilgiyle yaklaşan, zaman zaman ortadan kaybolduğumda (dersler ve internetsizlik malum) beni sormayı bırakmayan, desteğini her an arkasında hissettiğim sevgili yönetimdeki kardeşlerim, öyle zaman oldu ki bana kanımdan olan kardeşimden daha yakın oldunuz bunu samimiyetle söyleyebiliyorum.
Çünkü...
TEŞEKKÜR 2 Sayın moderatör1 ve bgmurat adlı arkadaşlara; ''Tartışmada yapılan mantıksal hatalar ve sıralı konuşma için on kural'' adlı açıklamaları için candan teşekkür ederim. Bu kurallar bugün Türkiye'de şirketlerinin elemanlarının eğitimi için uzman tutarak reorganizasyon çalışmasına gidenlerin saatine 100 TL vererek öğrenmeye çalıştıkları çok değerli açıklamalar. Diğer yönden okursak bunlar saati 100 TL ye satılan bilgiler ama ben bir uzman olmama rağmen bu bilgilerin tamamını daha önce böyle sistemli şekilde bir arada göremedim.
BU değerli açıklamalar insanların, mesleği,konumu,inancı ne olursa olsun mutlaka kenara not alması ve üzerinde çalışması gereken bilgiler. Bu konularla ilgili insan hayatı boyunca bir seminer ya dinler ya dinlemez, çünkü o mevkilerde belki işi olmaz, ama bunlar...
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil