| HRİSTİYAN FORUM
> Forum hakkında
> Düşünceleriniz
: Yönetime teşekkürler konusu 392 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj Y U H A N N A tarafından gönderildi. Yönetime teşekkürler Yönetime ve bu sitede emeği geçen herkese içten teşekkürlerimi sunuyorum.Gerçekten çok güzel.Aleluya... Esenlikler Yönetime teşekkürler
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Yönetime teşekkürler konusu 392 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj Y U H A N N A tarafından gönderildi.
Yönetime İtaat Sevgili kardeşlerim size sormak istediğim,kafamı kurcalayan bir soru var yönetimlerle ilgili.
Romalılar 13:1 Herkes, altında bulunduğu yönetime bağlı olsun. Çünkü Tanrı'dan olmayan yönetim yoktur. Var olanlar Tanrı tarafından kurulmuştur.
Kardeşlerimden birisi bana bunu açıklayabilirmi ? mesela dünyanın kimi yerlerinde ''şeriat'' adlı yönetimleri tanrımız neden kurmuş olabilir ? yani kendisine bu kadar zıt ve kendi çocuklarına zulmeden bir yönetimi neden kurmuş olabilir tanrımız ?
Romalılar 13:2 Bu nedenle, yönetime karşı direnen, Tanrı'nın düzenlediğine karşı gelmiş olur. Karşı gelenler yargılanır
Özellikle bu ayet beni çok rahatsız ediyor,şuana kadar hiç yönetimden memnun olmadım ve kendimi ne kadar zorlasamda mevcut yönetime,hele daha kötüsü olduğunu farzedelim bir...
Yönetime teşekkür Yönetim Bu konuyla ilgili açıklamalarınızı gerçekten satır satır okudum ve cok sevindim. Böyle kardeşlerim olduğu için Rabbe hamd ediyorum. Rab sizleri ve hizmetlerinizi bereketlesin. Esen kalın.
Yönetim Notu: Bu mesaj http://www.hristiyanforum.com/forum/serbest-f243/kuran-tevrat-ve-t321709.html adresinden kopyalanmıştır
Herkese Teşekkürler Saygılar Öncelikle Yöneticilere ve site kurucusuna çok teşekkür ederim :) Çok güzel bir site uzun zaman olucak belki burda olalı birçok abi,abla,arkadaş,kardeş gibi çok kişi tanıdım diyebilirim yakın temas içerisinde bulunmasakta yüz yüze görüşüp konuşmasakta çok cana yakındılar attıgım yorumları ve açtığım konuları güzel olarak cevapladılar ve yardımcı oldular özelliklede VERA'ya çok teşekkür edicem :) sağolsun çok yardımı dokundu..
Herkese ayrı ayrı teşekkür edersem sanırım fazla yazmaktan ( yeter artık diye bir cevap alıp forumdan atılırım :D ) neyse şaka bir yana bugün eski mesajlarımı okudum açtığım konular olsun cevap attıgım mesajları okudum,okudukça bir tuhaf oldum açıkcası :)
çok yardımınızın dokunduguna can-ı gönülden inanıyorum ve biliyorum farkındayımda yani o yüzden
...
Sonsuz teşekkürler! Forum'a üye olduğumdan beri, gerçekten şimdiye kadar edinemediğim bir çok bilgiye,candan,gönülden destek olan dostlara sahip oldum.
Yaptığınız çalışmlar için sonsuz teşekkür etmek istiyorum.Rab sizleri mahrum etmesin bizlerden.
Sayfada gerçekten çok zevkli heyecanlı,tatlı telaşlı tarifsiz zaman geçiriyorum,eşsiz bir bilgi deposu bence.görselliğin biraz daha gelişmesinide görmek isterim tabi.
İyi çalışmalar diliyorum.Rab sizinle olsun..
Yönetime Teşekkür Merhaba,
Bu foruma iki yıldır üye olmama rağmen, zaman konusunda sıkıntım olduğu için forumda çok fazla vakit geçirme fırsatım olmadı. Ama katıldığım konularda yönetim ve diğer arkadaşlar çok yardımcı ve teşvik verici oldular. Bu arada özel üye yapıldığımı fark ettim. Öncelikle yönetime ve tüm diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Rab hepimizi bereketlesin.
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil