| HRİSTİYAN FORUM
> Forum hakkında
> Düşünceleriniz
: YÖNETİME VE ÜYELERE TEŞEKKÜR konusu 565 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj umutlu tarafından gönderildi. YÖNETİME VE ÜYELERE TEŞEKKÜR YAKINDA ASKERE GİDECEM.BANA DUALARIYLA DESTEK OLAN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM DUA EDEN ARKADAŞLAR moderatör Theophilos,özel üye KaraYilan,özel üye umutlu,özel üye x_leyla_x,özel üye oslem,özel üye V E R A,özel üye tizciano,özel üye spranos YÖNETİME VE ÜYELERE TEŞEKKÜR
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
YÖNETİME VE ÜYELERE TEŞEKKÜR konusu 565 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj umutlu tarafından gönderildi.
YAKINDA ASKERE GİDECEM.BANA DUALARIYLA DESTEK OLAN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM
DUA EDEN ARKADAŞLAR
moderatör Theophilos,özel üye KaraYilan,özel üye umutlu,özel üye x_leyla_x,özel üye oslem,özel üye V E R A,özel üye tizciano,özel üye spranos
Sen güle güle git gelde kardeşim Rab'in izniyle, Rab'ine,vatanına,milletin e, ailene yaraşır şekilde askerlik görevini bitir bu şahsen kendime en büyük teşekkür kabul ederim. Rab seninle olsun.
Sen güle güle git gelde kardeşim Rab'in izniyle, Rab'ine,vatanına,milletin e, ailene yaraşır şekilde askerlik görevini bitir bu şahsen kendime en büyük teşekkür kabul ederim. Rab seninle olsun.
Sevgili KaraYilan kardeşe katılıyorum. Rab'bin izniyle görevini bitir ve gel sevgili kardeşim. Bundan büyük teşekkür olamaz. Ayrıca birbirimiz için her daim dua etmemiz çok güzel birşey. Bundan zevk duyarız.
Rab her zaman seninle beraber olsun güzel kardeşim.
YÖNETİME VE ÜYELERE TEŞEKKÜR konusuna benzer konular;
DİKKAT! Geçersiz email kullanan üyelere duyuru Dün geceden itibaren forumumuza yüklenen bir sistem sayesinde artık geçerli olmayan email adresi kullanan üyelik hesapları bulundukları üye grubundan, sistem tarafından otomatik olarak BOUNCE üye grubuna kaydırılacaklardır.
Bu üye grubundaki üyeler yeni konu açamayacak, mesaj atamayacak ve profilleri ve resimleri göremeyeceklerdir.
Eğer üyelik hesabınızda böyle problemler varsa hristiyannet@gmail.com adresine başvurarak geçerli bir email adresi bildiriniz.
Yönetime teşekkür Yönetim Bu konuyla ilgili açıklamalarınızı gerçekten satır satır okudum ve cok sevindim. Böyle kardeşlerim olduğu için Rabbe hamd ediyorum. Rab sizleri ve hizmetlerinizi bereketlesin. Esen kalın.
Yönetim Notu: Bu mesaj http://www.hristiyanforum.com/forum/serbest-f243/kuran-tevrat-ve-t321709.html adresinden kopyalanmıştır
Açık Teşekkür.. Gerek paylaşım açısından gerek dinsel açıdan... Hangi açıdan bakarsanız aynı ortak paydaya varacağınızdan eminim... Bizi burada bir arada tutan ortak imanlarımız, kardeşliğimiz.
Buraya üye olduğum zaman öyle bilgisiz öyle toydum ki başından bilen kardeşlerim vardır. Fakat şundan eminim eğer imanım konusunda bu kadar kısa zaman içerisinde çok çok büyük adımlar atmama neden olan birşey varsa o da Kutsal Ruh'un bereketi ve de bu sitedir...
Benim her sorunumu her koşulda dinleyen, her zaman ilgiyle yaklaşan, zaman zaman ortadan kaybolduğumda (dersler ve internetsizlik malum) beni sormayı bırakmayan, desteğini her an arkasında hissettiğim sevgili yönetimdeki kardeşlerim, öyle zaman oldu ki bana kanımdan olan kardeşimden daha yakın oldunuz bunu samimiyetle söyleyebiliyorum.
Çünkü...
TEŞEKKÜR 2 Sayın moderatör1 ve bgmurat adlı arkadaşlara; ''Tartışmada yapılan mantıksal hatalar ve sıralı konuşma için on kural'' adlı açıklamaları için candan teşekkür ederim. Bu kurallar bugün Türkiye'de şirketlerinin elemanlarının eğitimi için uzman tutarak reorganizasyon çalışmasına gidenlerin saatine 100 TL vererek öğrenmeye çalıştıkları çok değerli açıklamalar. Diğer yönden okursak bunlar saati 100 TL ye satılan bilgiler ama ben bir uzman olmama rağmen bu bilgilerin tamamını daha önce böyle sistemli şekilde bir arada göremedim.
BU değerli açıklamalar insanların, mesleği,konumu,inancı ne olursa olsun mutlaka kenara not alması ve üzerinde çalışması gereken bilgiler. Bu konularla ilgili insan hayatı boyunca bir seminer ya dinler ya dinlemez, çünkü o mevkilerde belki işi olmaz, ama bunlar...
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil