Hristiyan Forum : Duyurular

Duyurular

Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace google translate Email it Print it Favorite it

Şifremi unuttum?

Oyunlar Resimler Gruplar Forum Üyeleri En aktif üyeler

Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için;
SiTEMiZE 20 SANiYE iCiNDE üYE OLABiLiRSiNiZ

Rab'be hizmet
Rab için, tüm mezheplerdeki hristiyanlara yararlı olabilecek, İngilizce'den kısa çeviriler yapabilecek gönüllüler aranıyor...
Güncel:gönüllüler6 / gönüllüler7
Tamamlandı:gönüllüler5 / gönüllüler5
incil
incil
.TV
Tüm hristiyan radyo ve
televizyonlar

Hristiyan Arkadaşlık Grubu
Hristiyan Forum
facebook
Facebook Fan
Hristiyan Forum
twitter
Twitter Profile
incil
incil
.biz

Site İçi Arama Motoru

Arama motorunu kullanabilmek için üye olunuz

Duyurular

Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız

Duyurular

S: Faaliyetlerini forumda duyurmak isteyen kiliseler
Duyurular Vaftiz, müjdeleme, film gösterimi, ücretsiz kitap, konser vs gibi faaliyetlerini forum aracılığıyla duyurmak isteyen kiliseler hristiyannet@gmail.com adresine gerekli bilgileri gönderebilirler. Mezhep kısıtlaması yoktur, her mezhepten kiliseler istekte bulunabilir. İlgili duyuru; DUYURULAR, menü bölümünde yazılı olarak duyurulacak ve ilgili şehirde olan, profil bilgilerinde şehir bilgisi belirtmiş üyelere de email yoluyla haber verilecektir.
20-08-10 12:19
0 125
S: Gönüllü İngilizce Çeviri Yapmak İsteyenler
Duyurular Türkçe konuşan, tüm mezheplerden hristiyanların ihtiyaçlarını karşılamak üzere, gönüllü olarak, Rab için, İngilizce'den Türkçe'ye çeviri yapmak isteyenler, hristiyannet@gmail.com adresine email atabilirler.
16-08-10 03:18
1 1.301
S: Öğretilerinizi kimlerden aldığınıza dikkat ediniz
Duyurular Çeşitli platformlarda, hristiyanlık hakkında bazı pastörlerden bile daha fazla bilgiye sahip kişiler mevcuttur. Bu kişi hristiyan değildir, belli bir süre çeşitli hristiyan ortamları araştırıyormuş gibi deneyip girdiği ortamlarda özellikle hristiyanlar arasında tartışma çıkarmaya çalışmıştır. Şimdi farklı bir takma isimle öğreti vererek yazmakta, hristiyanları dolaylı olarak yönlendirmektedir. Bu yüzden tüm mezheplerden kardeşlerimizin yılan gibi akıllı olmalarını tavsiye ediyoruz şu dönemlerde. Öğretilerinizi kimlerden aldığınıza dikkat ediniz. (F 1 2)
25-08-10 00:21
5 858
S: Özel mesajlaşma sistemi
Duyurular Özel mesajlaşma sistemi açılmıştır, ANCAK; SADECE yöneticiler mesaj gönderebilecektir. Diğer tüm üyeler SADECE MESAJ ALABİLECEKLERDİR. Yöneticiler, eğer isterlerse özel mesaj yoluyla uyarı yapabilir, bilgi verebilir, bilgi talep edebilirler.
13-11-09 22:16
0 237
S: İletişim email kullanımı
Duyurular Site iletişim emaili bundan sonra sadece iman ikrarı ve kanuni suç teşkil eden mesajları şikayet için kullanılacaktır. Bunun dışındaki konularda gönderilen emailler cevaplanmayacak, iletilmeyecek, okunmayacaktır.
11-07-09 17:33
0 358
S: Maddi yardım istekleri
Duyurular Forumda maddi yardım talep edilen dua isteklerine artık izin verilmeyecektir.
10-07-09 00:21
0 342
S: Soru soranlara ve yardım isteyenlere cevap yazan hristiyanlar için uyarı
Duyurular Ruhsal sıkıntıda olduğunu belirtip yardım isteyenler önünde teolojik tartışma yapmayalım. Daha çok ilgili kişiye teşvik verecek, yönlendirecek ve eğer kişi derin teoloji bilgisine sahip değilse anlayamayacağı konulardan bahsetmeyelim. Bu tür konularda derine inmeden genel bilgi ve tavsiye vermek ilk adım olmalıdır. Yeni gelen ve araştıran üyelerin herşeyi bilmediklerini hatırlayarak daha ziyade genel açıklamalar yapılması yerinde olur.
28-05-09 00:49
0 314
S: Tartışmalarda Yapılan Mantıksal Hatalar
Duyurular İnsanların bir konuya ilişkin itirazlarını anlatırken yaptıkları çeşitli mantıksal hatalar vardır. Aşağıya bunlardan en çok bilinen ve yapılanlar listelenmiştir. Sorunun kendisine odaklanmak ve konunun dağılmasını önlemek için aşağıdaki listeyi öğrenmeniz sizin için iyi olacaktır. Bu mantıksal hataları tartışma sırasında kullanırsanız ve kişinin mantıksal hata yaptığını söylediğimiz sizin iddianızı ve ciddiyetinizi gösterecektir ancak önemli olan gerçektir. Bununla beraber gerçeği gizleyen mantıksal hatalardır, bu yüzden onları işaret etmek çok faydalı olabilir. <hr> Kişiye saldırma Hatası – İtiraza değil kişiye saldırmak. Örnek: O kadar aptalsın ki senin iddian kesinlikle doğru olamaz. Örnek:...
21-02-09 21:38
0 206
S: Dinlerarası sıralı konuşma için 10 kural
Duyurular Bilimiyorum doğru başlık altındamı yazıyorum, ama yönetim gönül rahatlığı ile bu mesajın yerini değiştirebilir. Yıllar önce çevirdiğim ve bazı forumlarda yayınlanan, dinler arasında yapılacak diyalog için gerekli olan kurallarla ilgili yazıyı hamdolsun buldum ve hepimiz için tekrar Türkçeye çevirdim. Kanımca bu kurallar için en başlangıçta çok sağlam bir antlaşma yapılması ve her türlü ihmal halinde derhal antlaşmayı göstererek uyarı yapılması, tilkilikleri önlemeye yetecektir. DİNLER ARASI SIRALI KONUŞMA İÇİN 10 KURAL Danimarkalı ekümenik organizasyon Informations- og Samtaleforum for Kristendom og Nyreligiøsitetö, http://www.ikon-danmark.dk/, 1998 yılında sıralı konuşma ile ilgili kuralları belirledi. Konuşmanın ...
21-02-09 21:02
0 236
S: Mezhepsel tartışma konuları
Duyurular Bundan sonra forumdaki mezhepsel tartışma konuları eleştirilen mezhebin bölümünden değil, eleştiren kişinin mezhebinin bölümünden yapılacaktır. Örneğin Protestanlık eleştirisi yapan bir Katolik, eleştirisini protestanlık değil, Katoliklik bölümüne göndermeli ve hangi konuya cevap olarak yazdığını link ve başlık olarak belirtmelidir. (F 1 2 3)
11-06-09 19:12
8 3.317
S: Hristiyan Forum'da kişisel bilgi güvenliği
Duyurular Hristiyan Forum'daki kayıtlı IP adresleriniz, kullanıcı isimleriniz, email adresleriniz hiç bir misyon, hiç bir misyon şirketi, hiç bir kilise ile paylaşılmamaktadır. Email ile yardım isteyen, hristiyanlık hakkında bilgilenmek için bir hristiyanla görüşmek isteyenleri de tanıdığımız bazı Tanrı işçilerine yönlendirmekteyiz. Bunun dışında hiç bir şekilde kişisel bilgileriniz paylaşılmamakta, farklı bir yerde kayıt altına alınmamaktadır. Websitelerimizin serverları da Türkiye'de değil, Amerika Birleşik Devletleri'nin Colorado kentindedir.
07-01-08 19:10
0 667
S: Müslüman ziyaretçilere Hristiyan Forum'dan duyuru
Duyurular Müslüman ziyaretçilere Hristiyan Forum'dan duyuru Sitemizdeki müslümanlıkla ilgili yazılar hristiyanlar içindir, hristiyanlar kendi aralarında müslümanlık hakkında konuşurlar. Yazılar müslümanlar için değildir ve müslümanlardan cevap beklenmemektedir. Lütfen İslamiyet hakkındaki sohbetlere katılmayınız, mesaj göndermeyiniz. Eğer içerikten rahatsız oluyorsanız lütfen websitemizdeki yazıları okumadan hemen tarayıcınızı kapatıp websitemizden ayrılınız. Ayrıca forumumuza üye olanlara zaman zaman email yoluyla, toplu halde email gönderip duyuru yapmaktayız. Duyurularımız hristiyanlar içindir. Bu yüzden müslüman ziyaretçilerimizi üye olmadan önce bir kere daha uyarırız.
16-06-07 15:44
0 3.522
S: MYNET, HOTMAIL ve MSN kullanıcıları için duyuru
Duyurular Forum olarak zaman zaman üyelerimize haber - duyuru emailleri göndermekteyiz. MYNET.COM, HOTMAIL.COM ve MSN.COM uzantılı emaillerin bazıları geri dönmektedir. Eğer bu kaybı yaşamak istemiyorsanız lütfen GMAIL.COM veya YAHOO.COM kullanınız. Bu email servisleri ile sorun yaşanmamaktadır. GMAIL alıp, üyelik emailini değiştirmek isteyenler eğer davetiyeye ihtiyaç duyarlarsa ben kendilerine davetiye gönderebilirim.
27-10-06 13:36
0 2.987

Profil Alanı bölümüne Alevilik eklendi
Duyurular Alevi üyelerimizin isteği üzerine Profil bilgileri bölümünde yer alan "Eski İnancınız" isimli maddenin seçenekleri arasında yer alan "Müslüman" ibaresi; "Müslüman (Sünni)" ve "Müslüman (Alevi)" olarak ikiye ayrılmıştır, yani Alevilik de bir seçenek olarak eklenmiştir.
30-08-10 15:29
0 61
Hristiyan Arkadaşlık Grubu Facebook
Duyurular http://www.hristiyanforum.com/images/hristiyanarkadaslikgrubu.jpg Hristiyan Arkadaşlık Grubu Facebook http://www.facebook.com/group.php?gid=145484702149597 <dl class="info"><dt>Adı:</dt><dd>Hristiyan Arkadaşlık Grubu</dd><dt> </dt><dt>Kategori:</dt><dd>Ortak İlgi Alanları - Din ve Maneviyat</dd><dt> </dt><dt>Açıklama:</dt><dd>Hıristiyan Arkadaşlık Grubu'nda çeşitli kiliselerden hristiyanların birbirleri ile tanışmaları amaçlanmaktadır. Grupta teolojik veya mezhepsel tartışmalar yapılmayacak, bunun yerine ilişkiler üzerine makaleler yer alacaktır. </dd><dt> </dt><dt>Gizlilik Türü:</dt><dd>Açık: Tüm içerik herkese açıktır.</dd></dl><dl class="info"><dt>E-posta:</dt><dd>admin@hristiyanforum.com</dd><dt> </dt><dt>İnternet ...
25-08-10 16:17
0 90
Bu konu başka bir bölüme taşındı >> 29 Ağustos'ta Büyükada'da Şan ve Harmoniyum Konseri
Duyurular
- - -
Bu konu başka bir bölüme taşındı >> 25 Ağustos'ta Galata’da Org Konseri
Duyurular
- - -
Özel Üye olmak için istekte bulunabilirsiniz.
Duyurular Foruma yeni üye olan bir kişinin hesabı, sistem tarafından, otomatikman "Kayıtlı Kullanıcılar" seviyesinde belirlenir. Bu üyelik hesabının profile resim koymak gibi çeşitli özellikleri kısıtlıdır. Eğer hesabınızın yükseltilmesini istiyorsanız forumdaki SERBEST PANO bölümüne yeni konu açarak istekte bulunabilirsiniz.
29-07-10 19:49
0 204
Bu konu başka bir bölüme taşındı >> 1 Ağustos'ta Şan ve Org Konseri - Büyükada
Duyurular
- - -
Bu konu başka bir bölüme taşındı >> 27 Haziran Galata-İstanbul, İlahi Müzik, San Francisco Bay
Duyurular
- - -
Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız

Alt Forum : Duyurular Arama
  Forum