Duyurular ve Haberler

Hristiyan Forum 

Oyunlar Üyelerin Resimleri Radio and TV Üye Grupları En aktif üyeler

FORUMA 20 SANİYE İÇİNDE ÜYE OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Site içi arama motoru ve hristiyanlarla sohbet - chat

Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız

S: Öğretilerinizi kimlerden aldığınıza dikkat ediniz
Duyurular ve Haberler - Çeşitli platformlarda, hristiyanlık hakkında bazı pastörlerden bile daha fazla bilgiye sahip kişiler mevcuttur. Bu kişi hristiyan değildir, belli bir süre çeşitli hristiyan ortamları araştırıyormuş...
158
S: Forumdaki Profil mesajlaşma sistemi açılmıştır.
Duyurular ve Haberler - Bundan sonra forum üyelerimizin profillerine mesaj gönderilebilecektir. Ancak bu sistemin çalışması için AYARLAR (http://www.hristiyanforum.com/forum/profile.php?do=editoptions) linkine tıklayarak...
122
Bu konu başka bir bölüme taşındı >> Protestan moderatorluk için başvurmak isteyenler
Duyurular ve Haberler -
-
S: Mesaj onaylayan yöneticiler için duyuru
Duyurular ve Haberler - Foruma gönderilen mesajlarda; "eğer inancınıza güveniyorsanız yayınlarsınız" "eğer adaletli iseniz yayınlarsınız" "eğer tarafsız iseniz yayınlarsınız" yazan üyeleri ve; "Bence .......
105
S: TEHDİT EDİLİYORSANIZ
Duyurular ve Haberler - Kardeşlerim eğer tehdit ediliyor tehdit mesajları alıyor iseniz, önce size ilgili yasayı vereceğim . Sonra uygulamanız gereken prosedürü anlatacağım TÜRK CEZA KANUNU... <!--altbaslik--> <table...
354
S: Sorulara cevap veren hristiyan üyelere duyuru
Duyurular ve Haberler - Sevgili kardeşler; Biliyorsunuz ki forum sistemimizdeki profil bilgileri bölümü vardır. Bu bölümdeki bilgilerden her hangi biri eksik olduğunda, üye profili bilgileri eksik kişiye bir uyarı...
131
S: Mezhep karşıtı yazılar
Duyurular ve Haberler - Her hangi bir mezhebin öğretilerine karşıt bir yazı gönderecek üyeler bu mesajlarını kendi mezheplerinin bulunduğu bölümden yazmalıdırlar. Bu tür tartışmalarda konu başlığına odaklı yazılması,...
163
S: Forumda hristiyan olmayan fikirler, öğretiler beyan etmek
Duyurular ve Haberler - Forumda hristiyan olmayan fikirler, öğretiler beyan etmek Lütfen hristiyan olmayan üyelerimiz bu platformu; kendi düşüncelerini ifade edebilecekleri, her istedikleri yere her şeyi...
285
S: Mezhepsel tartışma konuları
Duyurular ve Haberler - Bundan sonra forumdaki mezhepsel tartışma konuları eleştirilen mezhebin bölümünden değil, eleştiren kişinin mezhebinin bölümünden yapılacaktır. Örneğin Protestanlık eleştirisi yapan bir Katolik,...
1.844
S: Mesajınız yayınlanmamışsa...
Duyurular ve Haberler - Bundan sonra yanlış kategoriye mesaj atan veya konu ile alakasız mesaj atan kişilerin bu mesajları yayınlanmayacaktır.
865

Theophilos'un veda mesajı
Duyurular ve Haberler - HRISTIYAN FORUM YONETIMI ve UYELER, Ben Theophilos, Agustos ayindan beri aranizda bulundum ve bu guzel foruma elimden geldigince katkida bulunmaya calistim. Ancak ne yazik ki artik ayrilmam...
1.129
Radio & TV bölümü yenilendi, düzeltildi
Duyurular ve Haberler - Radio & TV bölümü yenilendi, düzeltildi
119
Tufan Bora'ya mesaj
Duyurular ve Haberler - Tufan Bora isimli kişiye uyarımız: http://www.hristiyanforum.com/forum/sevgi-f63/diger-mezheplerdeki-kardeslerimize-gosterecegimiz-sevgi-t319513
79
Yönetici hesapları ayarları
Duyurular ve Haberler - Forumdaki bazı yönetici hesapları ile albüm yüklenememekte, bazı diğer fonksiyonlar gerçekleşmemekteydi. Bu sorunlar giderilmiştir. Aksaklık yaşayan yöneticiler varsa lütfen bize sorunlarını...
83
Esenlikler
Duyurular ve Haberler - Selam adım Yılmaz,Diyarbakırlıyım hristiyanlık hakkında henüz bir bilgiye sahip değilim.Hristyan olmak istiyorum.Kliseye gitmek istedim ama günaha son çağrı kitabındaki bilgilerden başka hiç bir şey...
161
Evanjelique'den veda yazısı
Duyurular ve Haberler - Sevgili kardeşlerim, Neredeyse iki sene boyunca sizlerle paylaşımlarda bulundum,birbirimizden karşılıklı olarak bereketlendik,güzel paylaşımlarla da hararetli tartışmalar içerisinde de bulunduk,bu...
1.614
ankara kalesindeki kilise ev
Duyurular ve Haberler - arkadaşlar merhabalar ben ankaradan mehmet bizim ankara kalesinde iç kale bölümünde bir evimiz var evin tapusu kagir kilise altındağ belediyesinde ve müzeler genel müdürlüğünde kaydı var biz bu evi...
209
Önemli 4 bilgi
Duyurular ve Haberler - 1)telefonum kilitliyken 112 yi aradım, aranıyo gerçekten... 112 Eğer telefonunuz kapsama alanı dışındaysa ve acil bir durum var ise, 112'yi çevirin. Varolan herhangi bir network ...
79
Alıntı ve Kaynak hakkında
Duyurular ve Haberler - LÜTFEN DİKKAT! İnternette yaptığım araştırmalarda bu forumda yayınlanan bazı mesajlarımın benden habersiz ve izinsiz bir şekilde başka bir foruma aktarıldığını görmekte ve bu durumdan büyük...
197
Vesper'in üyeliği "özel üye" olarak değiştirilmiştir
Duyurular ve Haberler - Kendisi çeşitli forumlarda hristiyan olduğunu ifade ederek soruları cevaplamaya, hristiyanlık adına yorum yapmaya çalışmaktadır. Ancak kendisinden defalarca talep etmemize rağmen bizi dikkate...
256
Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız

Alt Forum : Duyurular ve Haberler
  Forum

h r i s t i y a n n e t @ g m a i l . c o m