S:
Öğretilerinizi kimlerden aldığınıza dikkat edinizDuyurular ve Haberler - Çeşitli platformlarda, hristiyanlık hakkında bazı pastörlerden bile daha fazla bilgiye sahip kişiler mevcuttur. Bu kişi hristiyan değildir, belli bir süre çeşitli hristiyan ortamları araştırıyormuş...
|
158 |
S:
Forumdaki Profil mesajlaşma sistemi açılmıştır.Duyurular ve Haberler - Bundan sonra forum üyelerimizin profillerine mesaj gönderilebilecektir.
Ancak bu sistemin çalışması için AYARLAR (http://www.hristiyanforum.com/forum/profile.php?do=editoptions) linkine tıklayarak...
|
122 |
|
|
- |
S:
Mesaj onaylayan yöneticiler için duyuruDuyurular ve Haberler - Foruma gönderilen mesajlarda;
"eğer inancınıza güveniyorsanız yayınlarsınız"
"eğer adaletli iseniz yayınlarsınız"
"eğer tarafsız iseniz yayınlarsınız"
yazan üyeleri ve;
"Bence .......
|
105 |
S:
TEHDİT EDİLİYORSANIZDuyurular ve Haberler - Kardeşlerim eğer tehdit ediliyor tehdit mesajları alıyor iseniz, önce size ilgili yasayı vereceğim . Sonra uygulamanız gereken prosedürü anlatacağım
TÜRK CEZA KANUNU... <!--altbaslik--> <table...
|
354 |
S:
Sorulara cevap veren hristiyan üyelere duyuruDuyurular ve Haberler - Sevgili kardeşler;
Biliyorsunuz ki forum sistemimizdeki profil bilgileri bölümü vardır. Bu bölümdeki bilgilerden her hangi biri eksik olduğunda, üye profili bilgileri eksik kişiye bir uyarı...
|
131 |
S:
Mezhep karşıtı yazılarDuyurular ve Haberler - Her hangi bir mezhebin öğretilerine karşıt bir yazı gönderecek üyeler bu mesajlarını kendi mezheplerinin bulunduğu bölümden yazmalıdırlar.
Bu tür tartışmalarda konu başlığına odaklı yazılması,...
|
163 |
|
|
285 |
S:
Mezhepsel tartışma konularıDuyurular ve Haberler - Bundan sonra forumdaki mezhepsel tartışma konuları eleştirilen mezhebin bölümünden değil, eleştiren kişinin mezhebinin bölümünden yapılacaktır.
Örneğin Protestanlık eleştirisi yapan bir Katolik,...
|
1.844 |
S:
Mesajınız yayınlanmamışsa...Duyurular ve Haberler - Bundan sonra yanlış kategoriye mesaj atan veya konu ile alakasız mesaj atan kişilerin bu mesajları yayınlanmayacaktır.
|
865 |
| |
Theophilos'un veda mesajıDuyurular ve Haberler - HRISTIYAN FORUM YONETIMI ve UYELER,
Ben Theophilos, Agustos ayindan beri aranizda bulundum ve bu guzel foruma elimden geldigince katkida bulunmaya calistim. Ancak ne yazik ki artik ayrilmam...
|
1.129 |
|
|
119 |
Tufan Bora'ya mesajDuyurular ve Haberler - Tufan Bora isimli kişiye uyarımız: http://www.hristiyanforum.com/forum/sevgi-f63/diger-mezheplerdeki-kardeslerimize-gosterecegimiz-sevgi-t319513
|
79 |
Yönetici hesapları ayarlarıDuyurular ve Haberler - Forumdaki bazı yönetici hesapları ile albüm yüklenememekte, bazı diğer fonksiyonlar gerçekleşmemekteydi. Bu sorunlar giderilmiştir. Aksaklık yaşayan yöneticiler varsa lütfen bize sorunlarını...
|
83 |
EsenliklerDuyurular ve Haberler - Selam adım Yılmaz,Diyarbakırlıyım hristiyanlık hakkında henüz bir bilgiye sahip değilim.Hristyan olmak istiyorum.Kliseye gitmek istedim ama günaha son çağrı kitabındaki bilgilerden başka hiç bir şey...
|
161 |
Evanjelique'den veda yazısıDuyurular ve Haberler - Sevgili kardeşlerim,
Neredeyse iki sene boyunca sizlerle paylaşımlarda bulundum,birbirimizden karşılıklı olarak bereketlendik,güzel paylaşımlarla da hararetli tartışmalar içerisinde de bulunduk,bu...
|
1.614 |
ankara kalesindeki kilise evDuyurular ve Haberler - arkadaşlar merhabalar ben ankaradan mehmet bizim ankara kalesinde iç kale bölümünde bir evimiz var evin tapusu kagir kilise altındağ belediyesinde ve müzeler genel müdürlüğünde kaydı var biz bu evi...
|
209 |
Önemli 4 bilgiDuyurular ve Haberler - 1)telefonum kilitliyken 112 yi aradım, aranıyo gerçekten...
112 Eğer telefonunuz kapsama alanı dışındaysa ve
acil bir durum var ise, 112'yi çevirin. Varolan herhangi bir network
...
|
79 |
Alıntı ve Kaynak hakkındaDuyurular ve Haberler - LÜTFEN DİKKAT!
İnternette yaptığım araştırmalarda bu forumda yayınlanan bazı mesajlarımın benden habersiz ve izinsiz bir şekilde başka bir foruma aktarıldığını görmekte ve bu durumdan büyük...
|
197 |
Vesper'in üyeliği "özel üye" olarak değiştirilmiştirDuyurular ve Haberler - Kendisi çeşitli forumlarda hristiyan olduğunu ifade ederek soruları cevaplamaya, hristiyanlık adına yorum yapmaya çalışmaktadır.
Ancak kendisinden defalarca talep etmemize rağmen bizi dikkate...
|
256 |