Faaliyetlerini forumda duyurmak isteyen kiliseler

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Duyurular : Faaliyetlerini forumda duyurmak isteyen kiliseler

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konu kapatılmıştır

hristiyanlık
admin1 Ken Block

Vaftiz, müjdeleme, film gösterimi, ücretsiz kitap, konser vs gibi faaliyetlerini forum aracılığıyla duyurmak isteyen kiliseler hristiyannet@gmail.com adresine gerekli bilgileri gönderebilirler. Mezhep kısıtlaması yoktur, her mezhepten kiliseler istekte bulunabilir.

İlgili duyuru; DUYURULAR, menü bölümünde yazılı olarak duyurulacak ve ilgili şehirde olan, profil bilgilerinde şehir bilgisi belirtmiş üyelere de email yoluyla haber verilecektir.

http://www.facebook.com/hristiyanforum
http://www.twitter.com/hristiyanforum
http://www.youtube.com/hristiyanforum

Bu konu kapatılmıştır

Faaliyetlerini forumda duyurmak isteyen kiliseler konusuna benzer konular;

Forumdaki kardeşlerden ölünce yakılmak isteyen var mı? Sadece merak ettim.. Günümüzde Ortodoks Kilisesi hariç neredeyse tüm kiliseler cenazenin yakılarak (kremasyon) ile küllere ayrıştırmasına onay veriyor. Roma Katolik Kilisesi daha önceleri karşı çıksa da,bir süreden beri yakılmaya izin veriyor,hatta ölülerin küllerinin defnedilmesi için çoğu kilise ve katedralin kriptlerinde bu kül dolu vazocukların yerleştirilmesi için özel nişler bulunmaktadır. Tüm mainline-Anayol Protestan kiliseleri ise yakılmaya onay vermektedir,bu konuda Protestan olarak mesafeli davranan sadece bazı Evanjelik topluluklar vardır... Benim kişisel şahsi fikrimi sorarsak..Açıkçası bu konuda nötrüm..Sonuçta cenazelerimizde 'külden küle,tozdan toza' ifadesini kullanıyoruz,sonuçta Rab külleri de, çürümüş toza...

Müjde'yi duyurmak Sevgili kardeşlerim, Ben yaklaşık iki yıldır imanlı birisiyim.Rabb ile ilk tanıştığım andan beri O'nu insanlara anlatıyorum.Elbette ki kendimi koruyarak (Malatya katliamı).Kafama takılan şu. Ben Rabb'in yüceliğini bu site aracılığı ile gördüm.Ve insanlara da bu yolu göstermek

Cep Telefonları Beyin Faaliyetlerini Arttırıyor Yeni bir araştırmaya göre, bir saatlik bir cep telefonu görüşmesi, kişinin beynindeki biyokimyasal faaliyeti arttırıyor. Araştırmacılar bunun iyi mi ya da kötü mü olduğu konusunda henüz kararsız. Ancak yeni bulgu cep telefonlarının güvenilirliği konusunu yeniden gündeme taşıdı. Birçoğumuz için cep telefonsuz yaşamak düşünülemez. Sokakta görüşlerini sorduğumuz Washingtonlular şunları söyledi: <object name="articlePlayer" id="articlePlayer" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="480" height="297"><param value="http://media.voanews.com/designvideo/player.swf" name="movie"><param value="true" name="allowfullscreen"><param value="always" name="allowscriptaccess"><param...

Forumda bazı değişiklikler Forum sistemimiz vb 3.6.11'den vb 3.7.3'e yükseltilmiştir, yeni sistemle ilgili ayarlamalar 1 hafta kadar sürecektir. Bu süre için bazı özellikler size açıkken kapanabilir, bazı fonksiyonları kullanamayabilirsiniz. Lütfen bu değişiklikleri kişisel olarak algılamayınız.

Müjdeyi duyurmak, ama nasıl? 2 "sorulara bana mantıklı bır sekılde cevap verırsen neden senın dınıne gecmeyeyım...kafamdakı o soruların cevabını alırsam neden hıristiyan olmayayım" şeklinde gelen emailler var. Bu tür emaillere hristiyanların nasıl cevap vermeleri gerektiğini anlatayım; 1. Sorulara Kutsal Kitap'a uygun cevap vermemizdir bizden istenen Kişilerin sorularına "mantıklı" değil, Kutsal Kitap'a uygun cevap vermelisiniz. Mantık kalıpları içine sıkışmak ve daha ilk cümlede şeytanın bize küçük oyununu yutmamalıyız. (Burada şeytan derken soru soran kişileri kast etmiyorum, insanların düşüncelerini belirli kalıplara sokmaya çalışan İblis'i kast ediyorum)

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Duyurular : Faaliyetlerini forumda duyurmak isteyen kiliseler

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler