| HRİSTİYAN FORUM
> Duyurular
: HRISTIYAN FORUM'una nasıl destek olabilirsiniz? konusu 3790 kez okundu, 9 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi. HRISTIYAN FORUM'una nasıl destek olabilirsiniz? Sitemize maddi olarak bağışta bulunarak. (Maddi destekte bulunmak isteyenler hristiyannet@gmail.com adresi ile iletişime geçebilirler.) Forum için emek veren, maddi, manevi destek veren kişiler için dua ederek Forum gönüllüleri tarafından yapılmakta olan, tüm mezheplerden hristiyanlar tarafından kullanılabilecek olan İngilizce materyallerin Türkçe'ye çevirisinde görev alarak: http://www.hristiyanforum.com/forum/duyurular-f510/gonullu-ingilizce-ceviri-t324186.html Forumdaki soruları inceleyip insanlara yardımcı olmaya çalışarak. Kilise adresleri bölümünde kendi kilisenizle ilgili konulara katkıda bulunup insanları kilisenize davet ederek. Internet üzerinde üye olduğunuz yerlerde sitemizin linkini paylaşarak. Sitemiz aracılığıyla iman etmiş kişiler iman edişlerinde Rab'bin sitemizi nasıl... HRISTIYAN FORUM'una nasıl destek olabilirsiniz?
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
HRISTIYAN FORUM'una nasıl destek olabilirsiniz? konusu 3790 kez okundu, 9 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi.
Forumdaki soruları inceleyip insanlara yardımcı olmaya çalışarak.
Kilise adresleri bölümünde kendi kilisenizle ilgili konulara katkıda bulunup insanları kilisenize davet ederek.
Internet üzerinde üye olduğunuz yerlerde sitemizin linkini paylaşarak.
Sitemiz aracılığıyla iman etmiş kişiler iman edişlerinde Rab'bin sitemizi nasıl kullandığını yani iman etme sürecinde sitemizin kendilerine faydalarını anlatabilirler.
Sitemiz aracılığıyla bereket almış ya da bilgilenmiş ya da teşvik olmuş ya da cesaretlenmiş ya da dualarına cevap bulmuş kişiler de bu süreçlerde Rab'bin sitemizi nasıl kullandığını anlatabilirler.
Zaman içinde bu listeye yeni maddeler eklenebilir...
BU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.
UYARI:Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.
UYARI:Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.
HRISTIYAN FORUM'una nasıl destek olabilirsiniz? konusuna benzer konular;
Nasıl Hristiyan olabilirim? Soru: Nasıl Hristiyan olabilirim?
Yanıt: Hristiyan olmanın ilk adımı, “Hristiyan” teriminin ne anlama geldiğini anlamaktır. “Hristiyan” terimi ilk olarak, M.S. 1 yılında Antakya kentinde kullanılmıştı (bkz. Elçilerin İşleri 11:26). “Hristiyan” teriminin önceleri bir hakaret olarak kullanılmış olması mümkündür. Sözcük aslında “küçük Mesih” anlamına gelir. Ancak yüzyıllar geçtikçe Mesih’e iman edenler “Hristiyan” terimini kendilerine mal etmiş ve bu terimi kendilerinin İsa Mesih’in izleyicileri olduğunu tanımlamak için kullanmıştır. Hristiyan sözcüğünün basit tanımı, İsa Mesih’i izleyen bir insandır.
Neden Hristiyan olmalıyım?
İsa Mesih Kendisinin, “hizmet edilmeye değil, hizmet etmeye ve canını birçokları için fidye olarak vermeye geldiğini” bildirmiştir (Markos 10:45). Bunun...
Ekümenik Patrik'e ABD Kongresi'nden destek Ekümenik Patrik’e ABD Kongresi’nden destek
ABD Başkanı Obama’ya 89 Senatör ve 291 Temsilciler Meclisi üyesinin imzasıyla gönderilen iki ayrı mektupta “Ekümenik Patrik” olarak adlandırılan Rum Fener Patriği Bartolomeus için “dini özgürlük” istendi. ABD Kongresi’nden Rum Fener Patriği’ne destek amacıyla ABD Başkanı Barack Obama’ya toplam 380 imza taşıyan iki ayrı mektup gönderildi.
Senato’nun 100 üyesinin 89′unun ve Temsilciler Meclisi’nin 435 üyesinin 291′nin imzaladığı mektuplarda, Obama yönetiminden “Ekünemik Patrik” olarak adlandırılan Rum Fener Patriği’nin “dini özgürlüğü” için destek istendi.
21 Kasım’da Başkan Obama’ya gönderildiği belirtilen mektuplara imza atan Kongre üyeleri arasında Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı John Kerry ve Senatör Richard Lugar ile Temsilciler...
Nasıl Hristiyan Oldum.. Merhaba .. Rabbın ışığı üzerinizde olsun.
Ben 17 yaşındayım ve müslüman bir ailedenim.. Benim hikayem bundan yıllar önce ailemle bir kiliseye girmemle başladı. Kiliseye girdiğimizde içimden biri sanki bana işte aradığın yer burası doğru yerdesin dedi. Ve bir garip olmuştum. Sanki birileri benim oraya gitmemi bekliyormuş gibi. Herneyse yıllar sonra müslümanlıktan uzaklaştığım ve inanmadığımdan dolayı diğer dinlere yöneldim.. Ateizm, Deizm, hatta satanizme kadar bir çok düşünce ve dinde araştırma yaptım ve bazılarının arasınada katıldım ancak hiç biri içimdeki o tarifsiz boşluğu doldurmadı. Müslümanlığı araştırdıkça kuran okudukça inancım dahada zayıflıyordu herşey herkes saçma geliyordu ve gerçekten bir zamanlar ateist olarak gezdim.. Daha sonra bir gün gene bir kilisenin önünden...
Mezmur 51[11b]Bana destek ol, istekli bir ruh ver. <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 10"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 10"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cilhan%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><!--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:"";...
Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan Olmak
UYARI:18 yaşından küçükseniz bu yazıları veliniz, aileniz izniyle okuyunuz. Sitemiz bu konudaki bir ithilafta sorumluluk kabul etmemektedir.
SİTE HAKKINDA BİLGİLENDİRME: Bu sitede; hristiyan olmak isteyenlere, tüm hristiyan mezheplerin bakış açıları dikkate alınarak, kısaca nasıl hristiyan olunabileceği anlatılmaktadır. Eğer tüm materyalleri okuduktan sonra hristiyan olmaya karar verirseniz, email atarak iman beyanında bulunmanız gerekmektedir. Daha sonra bizden “İman beyanınıza şahit” olunduğuna dair bir cevap emaili alacaksınız.
Hristiyan Olunca Size Verilecekler
Size de hristiyan olduğunuzda yurt dışına gideceğiniz, iş sahibi olacağınız, zengin olacağınız, bir yabancı ile evleneceğiniz söylendi mi? Hristiyan olunca nelere sahip olacaksınız hepsini bilmek ister...
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil