Kişisel iletişim yolları email, msn, facebook ile soru cevaplamaya çalışanlara uyarı

Kişisel iletişim yolları email, msn, facebook ile soru cevaplamaya çalışanlara uyarı hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Duyurular : Kişisel iletişim yolları email, msn, facebook ile soru cevaplamaya çalışanlara uyarı konusu 424 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi. Kişisel iletişim yolları email, msn, facebook ile soru cevaplamaya çalışanlara uyarı Forum içinde bazı üyelerin kişisel MSN, Facebook veya email adresi vererek, hristiyanlıkla ilgili soruları cevaplamaya çalıştıklarını fark ettik. Henüz yeni iman etmiş, bilgilerini forumdan elde eden kişilerin böyle bir şeye kalkışması doğru değildir. Hristiyan inancı hakkında yeteri kadar bilgiyi edinmeden, kilise görevlilerinin duası ve onayı olmadan bu tarz bir öğreti görevi almaları uygun değildir. Hristiyan forumunda her mezhepten, her teolojiden, her kiliseden, her etnik kökenden hristiyanlar bulunmaktadır. Bir soru sorduğunuzda size tüm bu çeşitli kaynaklardan bilgi gelmektedir. Ancak birebir bir sohbet olduğunda yalnızca o kaynağın kişisel bilgisine, misyonunun ya da kilisesinin ya da mezhebinin öğretisine göre cevap alacaksınız. Henüz yeni hristiyan olmuş ya da mezhebini seçmemiş... Kişisel iletişim yolları email, msn, facebook ile soru cevaplamaya çalışanlara uyarı

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Kişisel iletişim yolları email, msn, facebook ile soru cevaplamaya çalışanlara uyarı konusu 424 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj admin1 Ken Block tarafından gönderildi.

Kişisel iletişim yolları email, msn, facebook ile soru cevaplamaya çalışanlara uyarı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Kişisel iletişim yolları email, msn, facebook ile soru cevaplamaya çalışanlara uyarı hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-09-11, 13:15
Kişisel iletişim yolları email, msn, facebook ile soru cevaplamaya çalışanlara uyarı
admin1 Ken Block

Forum içinde bazı üyelerin kişisel MSN, Facebook veya email adresi vererek, hristiyanlıkla ilgili soruları cevaplamaya çalıştıklarını fark ettik.

Henüz yeni iman etmiş, bilgilerini forumdan elde eden kişilerin böyle bir şeye kalkışması doğru değildir.

Hristiyan inancı hakkında yeteri kadar bilgiyi edinmeden, kilise görevlilerinin duası ve onayı olmadan bu tarz bir öğreti görevi almaları uygun değildir.

Hristiyan forumunda her mezhepten, her teolojiden, her kiliseden, her etnik kökenden hristiyanlar bulunmaktadır. Bir soru sorduğunuzda size tüm bu çeşitli kaynaklardan bilgi gelmektedir. Ancak birebir bir sohbet olduğunda yalnızca o kaynağın kişisel bilgisine, misyonunun ya da kilisesinin ya da mezhebinin öğretisine göre cevap alacaksınız. Henüz yeni hristiyan olmuş ya da mezhebini seçmemiş hristiyanlar için, bize göre en iyi yöntem herkesin önünde soru sorulması ve gelen cevapların incelenmesidir.

Ancak eğer bir kişi mezhebini seçmiş ise, veya sadece spesifik olarak bir mezhebin öğretilerini öğrenmek istiyorsa, bu durumda özel mesajlaşma olarak ilgili mezhebin moderatörü ile birebir görüşmesi daha uygun olabilir. Ya da o mezhebin moderatörüne seslenerek forumda herkese açık bir şekilde soru sorabilir.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.

UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.

Sınav için dua isteği (26 Mayıs)

Facebook profilimizmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Kişisel iletişim yolları email, msn, facebook ile soru cevaplamaya çalışanlara uyarı

Kişisel iletişim yolları email, msn, facebook ile soru cevaplamaya çalışanlara uyarı hristiyanlık incil isa tevrat zebur06-09-11, 13:26
admin1 Ken Block

Çünkü farkında olmadan şu duruma düşebilirsiniz;
Alıntı:
Matta18:6«Ama kim bana iman eden bu küçüklerden birini günaha düşürürse, boynuna kocaman bir değirmen taşı asılıp denizin dibine atılması kendisi için daha iyi olur. 7İnsanı günaha düşüren tuzaklardan ötürü vay dünyanın haline! Böyle tuzakların olması kaçınılmazdır. Ama bu tuzaklara aracılık eden kişinin vay haline!
Ve şu ayetteki uyarıları da hatırlamak gerekir:
Alıntı:
Yakup 3:1 Kardeşlerim, biz öğreticilerin[c] daha titiz bir yargılamadan geçeceğimizi biliyorsunuz; bu nedenle çoğunuz öğretici olmayın.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.

UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.

Sınav için dua isteği (26 Mayıs)

Facebook profilimizmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Kişisel iletişim yolları email, msn, facebook ile soru cevaplamaya çalışanlara uyarı

Kişisel iletişim yolları email, msn, facebook ile soru cevaplamaya çalışanlara uyarı konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Kişisel iletişim yolları email, msn, facebook ile soru cevaplamaya çalışanlara uyarı konusuna benzer konular;

Dua Tanrı ile iletişim midir? Ben dua ederim ama bir türlü gerçekleşmez. Yada çok ileri zamanlarda sorunum hal olur. Bunu dua'ya bağlamak doğru mudur? Dua ettim oldu. Ama 2 sene sonra. Dua da hız çabukluk veya acileyet nedir? Bizim için acil olan, Tanrı için acil değil midir.? Ben örneğin; ekonomik zorluklardan kurtulmak için aylardır dua ediyorum. Çalıştığım halde ek iş arıyorum. Benim için acil olan Tanrı için nasıl acil olur.? Yönetim Notu: Lütfen sorularınızı SORU PANOSUna sorunuz, Dua ve Şükür konuları bölümü dua ve şükürlerinizi forum üyelerine duyurmak içindir. Konunuz sadece tek seferlik olmak üzere Soru Panosu'na kaydırılmıştır.

DİKKAT! Geçersiz email kullanan üyelere duyuru Dün geceden itibaren forumumuza yüklenen bir sistem sayesinde artık geçerli olmayan email adresi kullanan üyelik hesapları bulundukları üye grubundan, sistem tarafından otomatik olarak BOUNCE üye grubuna kaydırılacaklardır. Bu üye grubundaki üyeler yeni konu açamayacak, mesaj atamayacak ve profilleri ve resimleri göremeyeceklerdir. Eğer üyelik hesabınızda böyle problemler varsa hristiyannet@gmail.com adresine başvurarak geçerli bir email adresi bildiriniz.

Facebook kullanıcılarına çok önemli uyarı Facebook kullanıcılarına çok önemli uyarı Güvenlik yazılım şirketi Symantec'ten uyarı: Facebook, reklamcılara kullanıcı profillerine erişimi mümkün hale getirdi. ABD’li bilgisayar güvenlik yazılım şirketi Symantec, internetin en büyük sosyal paylaşım ağı olan Facebook’un, siteye ilan verenler kuruluşlar için yanlışıkla bir erişim kapısı sağladığını belirtti. Symantec, verilen erişim imkanıyla kullanıcıların profili, resimleri, sohbet günlükleri ve diğer özel verilerine erişilebildiğini belirtti. Öte yandan, Facebook AFP’ye, herhangi bir erişim kapısı sağlanmadığını ve 500 milyondan fazla üyenin bilgilerinin güvenlikte olduğunu açıkladı. Symantec, bazı Facebook uygulamalarının, kullanıcılarının bilgilerine ulaşılmasını sağlayan semboller ürettiğini ve bu sembollerin “yedek...

Nasıl iletişim kurabilirim? bu sorumu ortodoks kardeşlerimden cevap bekliyorum ben katolik kilisesinde katakümenlik egitim aldım fakat bazı nedenlerden bıraktım uzun zamandır ortodokslugu araştırıyorum ortodoks.org sitesiyle iletişime girdim fakat bana rumca yazılar yolladılar :) rumca bilmediğimi nekadar söyledimsede rumca yazı yolluyolar acaba nasıl iletişime geçebilirim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler ....

Kanserden korunma yolları Uzmanlar yeni çalışmalarla kanserin önlenebilir olacağını ve bugüne kadar inanılan efsanelerin çoğunun yanlış olduğunu belirtti. 3. Prevantif Onkoloji Sempozyumu’nda kanserin önlenebilir bir hastalık olduğu belirtilirken, kanserin önlenmesi için yapılması gerekenler, yeni araştırma ve çalışmalar hakkında bilgi verildi. Sempozyum Başkanı Prof. Dr. İsmail Çelik, Sağlık Bakanlığı Kanserle Savaş Dairesi Başkanı Prof. Dr. Murat Tuncer ve Hacettepe Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü, Prevantif Onkoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mutlu Hayran’ın katıldığı basın toplantısında kanser konusunda doğru olarak bilinen birçok konuda açıklamalarda bulunuldu. İşte kanserle ilgili bilinen esfaneler: - Soyanın içindeki kadınlık...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih