Müslüman ziyaretçilere Hristiyan Forum'dan duyuru

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Duyurular : Müslüman ziyaretçilere Hristiyan Forum'dan duyuru

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konu kapatılmıştır

hristiyanlık
evangelion

Sitemizdeki müslümanlıkla ilgili yazılar hristiyanlar içindir, hristiyanlar kendi aralarında müslümanlık hakkında konuşurlar. Yazılar müslümanlar için değildir ve müslümanlardan cevap beklenmemektedir. Lütfen İslamiyet hakkındaki sohbetlere katılmayınız, mesaj göndermeyiniz.

Eğer içerikten rahatsız oluyorsanız lütfen websitemizdeki yazıları okumadan hemen tarayıcınızı kapatıp websitemizden ayrılınız.

Ayrıca forumumuza üye olanlara zaman zaman email yoluyla, toplu halde email gönderip duyuru yapmaktayız. Duyurularımız hristiyanlar içindir. Bu yüzden müslüman ziyaretçilerimizi üye olmadan önce bir kere daha uyarırız.

Bu konu kapatılmıştır

Müslüman ziyaretçilere Hristiyan Forum'dan duyuru konusuna benzer konular;

Hristiyan olmayan forumlara "inanç savunması"na giden hristiyanlara özel duyuru Analiz Bazı hristiyanlar, hristiyan olmayan forumlara giderek "inanç savunması" yapmaya çalışmaktadırlar. Kimilerini kazanmakta, kimilerini kaybetmektedirler. Kimi tartışmalarda ise kazandıklarını fark edememekte, kimi tartışmalarda ise kaybettiklerini fark edememektedirler. Bazen karşı taraf çok seviyesiz cevap veriyor ve hristiyan kardeş sırf "kaçtı - cevap veremedi" denmemesi için tartışmaya devam etmektedir. Türkiye'de organize bir inanç savunması yok, misyon kaynaklı çeşitli çabalar var o kadar. Çok az sayıda kaynak var. İnanç Savunması konusunda bir uzman yok. Teoloji konusunda uzman kişiler çok az.

Hristiyan Teologlara özel duyuru Forum üyelerimizden gelen istek üzerine forumumuzdaki SORU PANOSU altında "Protestan Teolojisi Soru Panosu" oluşturulmuştur. Eğer diğer mezheplerden (veya yine protestanlık mezhebinden) teolog/öğretmen kardeşlerimiz, forum içinde kendilerine özel/özerk bir soru-cevap panosu açılmasını isterlerse site yönetimine hristiyannet@gmail.com adresinden ulaşarak isteklerini bildirebilirler. Mezhep ayrımı olmadan tüm gönüllü teolog/öğretmenlere bu özerklik sağlanacaktır.

Hristiyan?Müslüman?İşaret??? Meraba. Ben çok uzun zamandan beri Hristiyanlığı araştırıyorum. Öncelikle şunu da söylemeliyim 11 yaşımdan beri Hristiyanlığa bir yakınlığım var. İncil'i okurken kendimi iyi hissediyorum kiliselere gitmekten de hoşlanırım ve İsa Mesih'e karşı Hristiyan olmamama rağmen çok büyük bir sevgim var. Ama din değiştirmedim belki de yanlış olacağını düşündüğümden. Bu konuda aklıma takılan soruları zaman geçmeden sormak istedim. 1-En çok aklıma takılan bu herhalde çünkü Hristiyan olmaktan beni döndüren şey bu. Kur'an ayetleri matematiksel hesaplarla geleceğe mesaj gönderiyor ya da olacak olayları haber veriyor bilinmeyen bilimsel olayları açıklıyor.(hayır kastettiğim tuzlu su tatlı su oranı değil ama 100lerce var ve bu kafa karıştırıcı mesela...

Müslüman - Deist - Hristiyan Tanrı'nın tanıklığıyla.. Merhaba sevgili kardeşlerim ve büyüklerim. Ben henüz 17 yaşında bir gencim. Size Hristiyan olma hikayemi anlatmak istiyorum. Müslüman bir aileden Müslüman bir bebek olarak doğdum, yine Müslüman bir çocuk olarak yetiştirildim. Bundan yalnızca bir kaç sene öncesine kadar dinine çok düşkün sayılabilecek bir Müslüman'dım. 5 vakit namazın 4 vaktini camide kılardım, sabah namazının ise her gün mutlaka kazasını kılardım. Ancak hemen hemen tüm Müslümanlar gibi ben de okumadan, öğrenmeden ve körü körüne bağlı bir şekilde inanıyordum. Bir yaz tatilinde kuzenim aklımı hafiften karıştırdı ancak ben tüm soruları bir kenara bıraktım ve hayatıma kaldığı yerden devam ettim. Eve dönünce bir gün kitaplıkta DİN BU 1-2-3 adlı...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Duyurular : Müslüman ziyaretçilere Hristiyan Forum'dan duyuru

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler