Özel Üye olmak için istekte bulunabilirsiniz.

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Duyurular : Özel Üye olmak için istekte bulunabilirsiniz.

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
admin1 Ken Block

Foruma yeni üye olan bir kişinin hesabı, sistem tarafından, otomatikman "Kayıtlı Kullanıcılar" seviyesinde belirlenir.

Bu üyelik hesabının profile resim koymak gibi çeşitli özellikleri kısıtlıdır. Eğer hesabınızın yükseltilmesini istiyorsanız forumdaki SERBEST PANO bölümüne yeni konu açarak istekte bulunabilirsiniz.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Özel Üye olmak için istekte bulunabilirsiniz. konusuna benzer konular;

Vaftiz olmak için 18 yaşımı beklemeli miyim? Adım Emre , 17 yaşındayım Pendik / İstanbul'da yaşıyorum . Sizlere hem kendimi tanıtmak hemde aranıza yeni katılan biri olarak birde soru sormak için açtım bu konuyu . Sorum şu ; 1 . Müslüman bir ailede müslüman olarak yetiştirildim , akrabalarımın ve arkadaşlarımın hepsi müslüman . Ancak ben kendimi hristiyanlığa yakın görüyorum ve hristiyanlığı benimsedim bütün kalbimle inanıyorum . Ama bir sorun var geçenlerde sentanan.com daki Fransua ile sohbet ettiğimde vaftiz edilmek için 18 yaşını beklemem gerekirmiş , sizce bunun farklı bir yolu yokmudur . ? Esenlikle kalın .

Hristiyan olmak için Tevrat'a inanmamız şart mı? Merhabalar, size bazı sorularım olucak. Bazı yerlerden duyduğum ve beni çelişkiye düşüren sorular...cevap verirseniz çok sevinirim...şimdiden teşekkürler.. 1 Hristiyan olmak için tevrata inanmamız şartmı? **********. Kafamdakiler şimdilik bunlar lütfen cevabını ekliyorum...şimdiden tekrar teşekkür ederim...Ve lütfen cevaplarınız açık ve net olursa sevinirim..yani dolanbaçlı cümleleri pek sevmem... :) İyi günler dilerim...

Hıristiyan olmak için hukuki ve dini işlemler nelerdir? Hiristiyan olmak için hem hukuki hemde dini hangi görevleri yerine getirmeliyim ve hangisini önce yapmalıyım. Yani önce hukuki işlemlere başlamalı mıyım ? Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Vaftiz olmak için beklerken sinir krizlerine mi girmemiz gerekiyor? Merhaba değerli kardeşlerim. Ben şuanda öğrenimim dolayısıyla Çanakkale'de ikamet ediyorum ancak bundan önce Lise hayatım boyunca iki yıl boyunca İzmir'de katolik kiliseye devam ettim. 4 yıl süren öğrenim hayatım boyunca da tatillerde fırsat bulabildiğim sürece kiliseye gittim. Toplamda 6 yıldır bir imanlıyım. ama bugün şu saatte forumda bunları yazmak yerine kiliseye gitsem gene aynı şey olacak. İnsanları vaftiz olabilmek için kiliselerin bekleme sürecine alması daha da kötüsü bir süre bizi izleyip inancımızı test etmeye çalışır bir tavra bürünmeleri ne kadar doğrudur? Kanımca vaftiz sakramentini vermek bir kilisenin görevi olmalıdır. İsa Mesih'e inandığını açıkça belirten bir insanı bu şekilde itmek ve neredeyse bir azap yaşatmak ne...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Duyurular : Özel Üye olmak için istekte bulunabilirsiniz.

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler