Edebiyat

Hristiyan Forum  > Serbest Pano

Oyunlar Üyelerin Resimleri Radio and TV Üye Grupları En aktif üyeler

FORUMA 20 SANİYE İÇİNDE ÜYE OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Site içi arama motoru ve hristiyanlarla sohbet - chat

Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız

Maria Simma
Edebiyat - http://orchardlakebookstore.com/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/g/e/get-us-out.jpg Size tafsiye etmek istedigim Maria Simma'nin "Ruhlar Bana Dedi" adli kitabi...
96
İstanbul Haritaları 1422-1922
Edebiyat - http://www.idefix.com/kitap/haritalarla-istanbulun-500-yili-kolektif/tanim.asp?sid=HLYL6P0PIO1CO30NPQ38 Çok keyifli bir çalışma
82
Bir Ask Hikayesi
Edebiyat - Sevgili kardeşlerim, Bundan 1 yıl once canımdan cok sevdiğim insan kanser hastası oldu.. Ve benden uzaklaştı, kemoterapi ve radyoterapi doneminde bana gorunmek istemedi.. Hergün kendime 23 yaşında...
217
NIETZSCHE AĞLADIĞINDA
Edebiyat - Irvin D. Yalom 13 haziran 1931 Rus kökenli Yahudi asıllı 'li ABD psikiyatrist.varoluşçu, psikoterapist, yazar ve eğitimci. Bir çok popüler esere imza atmış olan Yalom ünlü bir psikoterapistdir.En...
208
Guguk Kuşu
Edebiyat - GENEL İngilizce orijinal ismi "One Flew Over the Cuckoo's Nest" olup Türkçe'ye "Guguk Kuşu" olarak çevrilen eserin yazarı Ken Kesey'dir. Bir akıl hastanesinde erkek düşmanı olarak gösterilen...
200
Ulysses
Edebiyat - Bu eseri okumadan önce Enis Batur'un ön sözünü çok iyi okumanızı tavsiye ediyorum. james joyce 1914 ile 1921 yillari arasinda yazdığı eserini,dublin'deki ayaklanmalar nedeniyle basılması için bir...
62
100 Yılın 100 Romanı
Edebiyat - Aşağıdaki liste Dünyanın en büyük yayınevi Random Hause, İngilizce olarak yazılan en iyi yüz romanı, okur, yazar ve edebiyat tarihçilerinin katılımıyla belirlemiş. İçlerinde okuduklarınız ve...
60
SANA GÜL BAHÇESİ VADETMEDİM
Edebiyat - Kitap akıl hastası olan on altı yaşındaki bir genç kızın içinde bulunduğu dünyayla bağdaşamayıp oluşturduğu düşsel bir yaşamı ve hastaneye getirilişiyle oluşan üçlü dünyasını anlatıyor.Deborah...
64
SUÇ ve CEZA
Edebiyat - En sevdiğim klasiklerin başında gelir .Roman ilk olarak 1866'da Rus Habercisi adlı edebiyat dergisinde yayınlandıktan sonra cilt haline getirilmiştir. Dostoyevski'nin Sibirya'da cezaevinden döndükten...
64
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. M. K. Adlı Çocuğun Tehcir Anıları
Edebiyat - <o:p> </o:p> <o:p> </o:p> M. K. Adlı Çocuğun Tehcir Anıları<o:p></o:p> 1915 ve Sonrası<o:p></o:p> Baskın Oran<o:p></o:p> <o:p> </o:p> İletişim Yayınları / Baskın Oran Bütün Eserleri...
57
Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız

h r i s t i y a n n e t @ g m a i l . c o m