Maria SimmaEdebiyat - http://orchardlakebookstore.com/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/g/e/get-us-out.jpg
Size tafsiye etmek istedigim Maria Simma'nin "Ruhlar Bana Dedi"
adli kitabi...
|
96 |
İstanbul Haritaları 1422-1922Edebiyat - http://www.idefix.com/kitap/haritalarla-istanbulun-500-yili-kolektif/tanim.asp?sid=HLYL6P0PIO1CO30NPQ38
Çok keyifli bir çalışma
|
82 |
Bir Ask HikayesiEdebiyat - Sevgili kardeşlerim,
Bundan 1 yıl once canımdan cok sevdiğim insan kanser hastası oldu.. Ve benden uzaklaştı, kemoterapi ve radyoterapi doneminde bana gorunmek istemedi.. Hergün kendime 23 yaşında...
|
217 |
NIETZSCHE AĞLADIĞINDAEdebiyat - Irvin D. Yalom 13 haziran 1931 Rus kökenli Yahudi asıllı 'li ABD psikiyatrist.varoluşçu, psikoterapist, yazar ve eğitimci.
Bir çok popüler esere imza atmış olan Yalom ünlü bir psikoterapistdir.En...
|
208 |
Guguk KuşuEdebiyat - GENEL
İngilizce orijinal ismi "One Flew Over the Cuckoo's Nest" olup Türkçe'ye "Guguk Kuşu" olarak çevrilen eserin yazarı Ken Kesey'dir. Bir akıl hastanesinde erkek düşmanı olarak gösterilen...
|
200 |
UlyssesEdebiyat - Bu eseri okumadan önce Enis Batur'un ön sözünü çok iyi okumanızı tavsiye ediyorum.
james joyce 1914 ile 1921 yillari arasinda yazdığı eserini,dublin'deki ayaklanmalar nedeniyle basılması için bir...
|
62 |
100 Yılın 100 RomanıEdebiyat - Aşağıdaki liste Dünyanın en büyük yayınevi Random Hause, İngilizce olarak yazılan en iyi yüz romanı, okur, yazar ve edebiyat tarihçilerinin katılımıyla belirlemiş.
İçlerinde okuduklarınız ve...
|
60 |
SANA GÜL BAHÇESİ VADETMEDİMEdebiyat - Kitap akıl hastası olan on altı yaşındaki bir genç kızın içinde bulunduğu dünyayla bağdaşamayıp oluşturduğu düşsel bir yaşamı ve hastaneye getirilişiyle oluşan üçlü dünyasını anlatıyor.Deborah...
|
64 |
SUÇ ve CEZAEdebiyat - En sevdiğim klasiklerin başında gelir .Roman ilk olarak 1866'da Rus Habercisi adlı edebiyat dergisinde yayınlandıktan sonra cilt haline getirilmiştir. Dostoyevski'nin Sibirya'da cezaevinden döndükten...
|
64 |
M. K. Adlı Çocuğun Tehcir AnılarıEdebiyat - <o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
M. K. Adlı Çocuğun Tehcir Anıları<o:p></o:p>
1915 ve Sonrası<o:p></o:p>
Baskın Oran<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
İletişim Yayınları / Baskın Oran Bütün Eserleri...
|
57 |