Arşiv Sayfa 3 / Ermeni T.C. vatandaşı teröristlerle savaşmak için Boğaziçi'ni bırakıp asker oldu - Sayfa 3

Arşiv Sayfa 3 Ermeni T.C. vatandaşı teröristlerle savaşmak için Boğaziçi'ni bırakıp asker oldu hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Ermeni Ortodoks Kilisesi : Ermeni T.C. vatandaşı teröristlerle savaşmak için Boğaziçi'ni bırakıp asker oldu - Sayfa 3 konusu 3450 kez okundu, 12 kez cevaplandı. En son mesaj Khalkedonian tarafından gönderildi. Ermeni T.C. vatandaşı teröristlerle savaşmak için Boğaziçi'ni bırakıp asker oldu Boğaziçi Üniversitesi'ni bırakıp asker oldu Ermeni asıllı Türk vatandaşı Loran'ın babası Özhakyan, "Bu vatan için gerekirse şehit oluruz" http://www.haberturk.com/kuturesim/loranKK11.jpgTerör olaylarına tepki olarak eğitimini yarım bırakarak askere giden Ermeni asıllı Türk vatandaşı Loran'dan gurur duyan baba Özhakyan, “Bu vatan için gerekirse şehit oluruz” dedi Ermeni asıllı Türk vatandaşı Loran Özhakyan adlı genç, son günlerde meydana gelen terör olaylarında şehit olan Türk askerlerin durumundan çok etkilenerek master eğitimini yarım bırakarak askere gitme kararı aldı. Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Loran Özhakyan'ın bu kararına en büyük destek ise babası Nazaret Özhakyan'dan geldi. Nazaret Özhakyan yarın oğlunu birliğine teslim edecek. Oğlu Loran'ı birliğe teslim edeceğinden dolayı... Ermeni T.C. vatandaşı teröristlerle savaşmak için Boğaziçi'ni bırakıp asker oldu

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Ermeni T.C. vatandaşı teröristlerle savaşmak için Boğaziçi'ni bırakıp asker oldu konusu 3450 kez okundu, 12 kez cevaplandı. En son mesaj Khalkedonian tarafından gönderildi.

Ermeni T.C. vatandaşı teröristlerle savaşmak için Boğaziçi'ni bırakıp asker oldu konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2 3

Ermeni T.C. vatandaşı teröristlerle savaşmak için Boğaziçi'ni bırakıp asker oldu hristiyanlık incil isa tevrat zebur05-06-08, 08:19
Ermeni T.C. vatandaşı teröristlerle savaşmak için Boğaziçi'ni bırakıp asker oldu
Khalkedonian

Hiç bir gerçek mesih imanlısı bu toprakların özüne, ruhuna ihanet etmez, etmemiştir. Yönetim şekli ne olursa olsun. Benim çocukluğumdan beri tanıdığım komşumuz olan Ermeni amcaların tamamı askerlik anılarını gururla anlatırlardı. Hepside çocuklarını vatan hizmetine gönderdiler. Müslüman ailelerin, hemde çok vatanperver geçinen nice müslüman ailenin oğlu askere gitmesin diye ne dolaplar çevirdiklerinin yakın şahidiyim. Biz gerçekten ülkemizi seviyoruz. Vergimizide dürüstçe veririz, askerliğimizide yaparız, hiç bir yurttaşa zarar vermeden yaşantımıza devam ederiz.

Ermeni T.C. vatandaşı teröristlerle savaşmak için Boğaziçi'ni bırakıp asker oldu

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Ermeni T.C. vatandaşı teröristlerle savaşmak için Boğaziçi'ni bırakıp asker oldu

Ermeni T.C. vatandaşı teröristlerle savaşmak için Boğaziçi'ni bırakıp asker oldu hristiyanlık incil isa tevrat zebur05-06-08, 13:27
Emre-istanbul

askerliğini yapmış bir kardeşiniz,bir arkadaşınız olarak naçisane de olsa bir yorumda bulunmak istiyorum konu hakkında çünkü ilgimi çekti.
Ben askeriyenin öyle masallarda anlatıldığı kadar kutsal bir kurum olmadığını gittim bizzat tanık olarak yaşadıklarıma dayanarak burada sizlere söyleyebilirim.
Tabi ki de ülkemi severim ancak o kurum öyle pekte saf bir kurum değil.
Açıkcası yaşantım boyunca hiçbir zaman milliyetçiliği savunmuş birisi değilim ve de kendisinin yerinde olsam ben bu fiilde bulunmazdım açıkcasını söylemek gerekirse.
Bilmiyorum ben askerlik dönemim boyunca nice olaylara tanık olduğumdan belkide bu kadar çok etkilendim ama işler aslında hep bizlere anlatılan masallardaki efsaneler gibi değil ben bunu demek istiyorum.
Yani madalyonun birde görünmeyen yüzü var.
Hepinize rabden esenlikler!

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeİsa,"Yol,gerçek ve yaşam Ben'im" dedi."Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez.Yuhanna 14:6mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Ermeni T.C. vatandaşı teröristlerle savaşmak için Boğaziçi'ni bırakıp asker oldu

Ermeni T.C. vatandaşı teröristlerle savaşmak için Boğaziçi'ni bırakıp asker oldu hristiyanlık incil isa tevrat zebur05-06-08, 16:56
Khalkedonian

Emre-istanbul
askerliğini yapmış bir kardeşiniz,bir arkadaşınız olarak naçisane de olsa bir yorumda bulunmak istiyorum konu hakkında çünkü ilgimi çekti.
Ben askeriyenin öyle masallarda anlatıldığı kadar kutsal bir kurum olmadığını gittim bizzat tanık olarak yaşadıklarıma dayanarak burada sizlere söyleyebilirim.
Tabi ki de ülkemi severim ancak o kurum öyle pekte saf bir kurum değil.
Açıkcası yaşantım boyunca hiçbir zaman milliyetçiliği savunmuş birisi değilim ve de kendisinin yerinde olsam ben bu fiilde bulunmazdım açıkcasını söylemek gerekirse.
Bilmiyorum ben askerlik dönemim boyunca nice olaylara tanık olduğumdan belkide bu kadar çok etkilendim ama işler aslında hep bizlere anlatılan masallardaki efsaneler gibi değil ben bunu demek istiyorum.
Yani madalyonun birde görünmeyen yüzü var.
Hepinize rabden esenlikler!
Haklı olduğunuz noktalar var. Bende geçen yıl bu zamanlar 315kd olarak Edremitte askerdim. Üstü kapalı olarak anlattığınız pek çok şeyi bende bire bir yaşadım ve size sonuna kadar katılıyorum. Şahsi fikrimi sorarsanız, bende Ermeni kardeşimizin davrandığı gibi davranmaz eğitimimi bitirdikten sonra askere giderdim. Zaten fiili olarak hayatımda da böyle hareket ettim. Ama burda göz doldurucu nokta sözde vatanperver geçinen pek çok kişiye ve Ermeni kardeşlerimizi her konuda günah keçisi edenlere ibret olacak şekilde bu kardeşimizin eğitimini yarıda keserek askere gitmesidir.

Ermeni T.C. vatandaşı teröristlerle savaşmak için Boğaziçi'ni bırakıp asker oldu konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2 3  

Ermeni T.C. vatandaşı teröristlerle savaşmak için Boğaziçi'ni bırakıp asker oldu konusuna benzer konular;

Gedikpaşa Ermeni Protestan Kilisesi Tuzla Yetimhanesi'nin iadesi için başvurdu Gedikpaşa Ermeni Protestan Kilisesi, azınlık vakıflarına ait taşınmazların iadesiyle ilgili kararname kapsamında Tuzla Yetimhanesi’nin iadesi için resmi başvuruyu yaptı Azınlık vakıflarına ait taşınmazların geri iadesiyle ilgili kararname kapsamında yapılan başvurular devam ediyor. Bu kapsamda Gedikpaşa Ermeni Protestan Kilisesi, öldürülen gazeteci Hrant Dink’in büyüdüğü Tuzla Yetimhanesi’nin kendilerine iade edilmesi için resmi başvuruyu yaptı. Başvuru 6 Aralık’ta Vakıflar İstanbul Bölge Müdürlüğü’ne yapıldı. Bölge müdürlüğü gerekli incelemeleri yaptıktan sonra iade talebini Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne bildirecek UMUTLUYUM Başvuruyu yapan Gedikpaşa Ermeni Protestan Kilisesi Ruhani önderi Kirkor Ağabaloğlu, ‘Umutluyum, bize ait olan yetimhane tekrar bizlere iade edilecek’ dedi....

İznik Konsili'nde ne oldu? saygı değer hrıstiyan arkadaşlar greçekten çok merak ettiğim bir konu var.hrıstiyanlığa göre. iznik konsilinde ne oldu. müslümanların iddialarını biliyorum ama onların söylediklerininde yala olduğunuda biliyorum. açıklayıp yardım cı olursanız müteşekkir olurum

Tanrı'yı gören oldu mu? Merhaba tek Allah'a inanan İsevi arkadaşlar. Bir müslüman olarak tabiki inanmadığınız Kur'an'dan ayetler, Allah rasulünden hadisler anlatmayacağım. Soracağım konular tamamen Eski ile yeni ahit'ten olacaktır. Bu konuda sorularıma sabırla cevap vereceğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Forum'daki ilk sorum şudur: Yuhanna 1:18, Hiçbir zaman Allah'ı kimse görmemiştir. Çıkış 24:9, Ve İsral'in Allah'ını gördüler..

Hoca Hristiyan Oldu Sağlam kaynaklara göre, Mısır’ın tanınmış bir Hocası, ailesiyle birlikte Müslümanlığı bırakıp Hristiyanlığı seçerek vaftiz oldu. Suda (Girit) Amerikan üssünde çalışmakta olan bir Amerikalı albay da Ortodoks Hristiyan olarak vaftiz edildi. Şunu da hatırlatalım ki, bu iki mucizenin evvelinde, Suudî Arabistan’lı çok zengin adamın yeniden dirilişi da meydana gelmişti. Ancak, tanınmış Hocanın, ki anlaşılır sebeplerden dolayı ismini ...

Üç yıl oldu Sevgili dostum Dimitris, Üç koca yıl geçti sen aramızdan aniden ayrılalı! 2006 senesinin 3 Aralık tarihini unutmak mümkün mü? Uzunca bir aradan sonra ilk kez törene katılıp kinonia almıştım. Eve döndüğümde senin sabaha karşı yatağında ölü bulunduğun haberini aldım. 23 yaşındaydın ve bizim gözümüzde çok erken oldu ölümün; ancak Tanrı'nın bilgeliğinin erişilmez derinliği! Senin için daha iyi planları olduğunu düşünüp seni Rabbimizin sevgi ve merhametine emanet ettik. Yaşarken hep yorulduğunu söylerdin; artık huzurlu bir ortamda seni üzecek ve yoracak şeylerden uzaktasın. Göklerin Egemenliğinde ışıklar içinde dinlenmeni diliyorum. Kalo taksidi Dimitri +

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih