Ermeni T.C. vatandaşı teröristlerle savaşmak için Boğaziçi'ni bırakıp asker oldu konusu
3450 kez okundu,
12 kez cevaplandı. En son mesaj
Khalkedonian tarafından gönderildi.
Ermeni T.C. vatandaşı teröristlerle savaşmak için Boğaziçi'ni bırakıp asker oldu konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2 3

05-06-08, 08:19
Khalkedonian
Hiç bir gerçek mesih imanlısı bu toprakların özüne, ruhuna ihanet etmez, etmemiştir. Yönetim şekli ne olursa olsun. Benim çocukluğumdan beri tanıdığım komşumuz olan Ermeni amcaların tamamı askerlik anılarını gururla anlatırlardı. Hepside çocuklarını vatan hizmetine gönderdiler. Müslüman ailelerin, hemde çok vatanperver geçinen nice müslüman ailenin oğlu askere gitmesin diye ne dolaplar çevirdiklerinin yakın şahidiyim. Biz gerçekten ülkemizi seviyoruz. Vergimizide dürüstçe veririz, askerliğimizide yaparız, hiç bir yurttaşa zarar vermeden yaşantımıza devam ederiz.
Ermeni T.C. vatandaşı teröristlerle savaşmak için Boğaziçi'ni bırakıp asker oldu
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
Ermeni T.C. vatandaşı teröristlerle savaşmak için Boğaziçi'ni bırakıp asker oldu

05-06-08, 13:27
Emre-istanbul
askerliğini yapmış bir kardeşiniz,bir arkadaşınız olarak naçisane de olsa bir yorumda bulunmak istiyorum konu hakkında çünkü ilgimi çekti.
Ben askeriyenin öyle masallarda anlatıldığı kadar kutsal bir kurum olmadığını gittim bizzat tanık olarak yaşadıklarıma dayanarak burada sizlere söyleyebilirim.
Tabi ki de ülkemi severim ancak o kurum öyle pekte saf bir kurum değil.
Açıkcası yaşantım boyunca hiçbir zaman milliyetçiliği savunmuş birisi değilim ve de kendisinin yerinde olsam ben bu fiilde bulunmazdım açıkcasını söylemek gerekirse.
Bilmiyorum ben askerlik dönemim boyunca nice olaylara tanık olduğumdan belkide bu kadar çok etkilendim ama işler aslında hep bizlere anlatılan masallardaki efsaneler gibi değil ben bunu demek istiyorum.
Yani madalyonun birde görünmeyen yüzü var.
Hepinize rabden esenlikler!

İsa,"Yol,gerçek ve yaşam Ben'im" dedi."Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez.Yuhanna 14:6

FORUMA ÜYE OLUN! /

05-06-08, 16:56
Khalkedonian
|
|
Emre-istanbul
|
askerliğini yapmış bir kardeşiniz,bir arkadaşınız olarak naçisane de olsa bir yorumda bulunmak istiyorum konu hakkında çünkü ilgimi çekti.
Ben askeriyenin öyle masallarda anlatıldığı kadar kutsal bir kurum olmadığını gittim bizzat tanık olarak yaşadıklarıma dayanarak burada sizlere söyleyebilirim.
Tabi ki de ülkemi severim ancak o kurum öyle pekte saf bir kurum değil.
Açıkcası yaşantım boyunca hiçbir zaman milliyetçiliği savunmuş birisi değilim ve de kendisinin yerinde olsam ben bu fiilde bulunmazdım açıkcasını söylemek gerekirse.
Bilmiyorum ben askerlik dönemim boyunca nice olaylara tanık olduğumdan belkide bu kadar çok etkilendim ama işler aslında hep bizlere anlatılan masallardaki efsaneler gibi değil ben bunu demek istiyorum.
Yani madalyonun birde görünmeyen yüzü var.
Hepinize rabden esenlikler!
|
Haklı olduğunuz noktalar var. Bende geçen yıl bu zamanlar 315kd olarak Edremitte askerdim. Üstü kapalı olarak anlattığınız pek çok şeyi bende bire bir yaşadım ve size sonuna kadar katılıyorum. Şahsi fikrimi sorarsanız, bende Ermeni kardeşimizin davrandığı gibi davranmaz eğitimimi bitirdikten sonra askere giderdim. Zaten fiili olarak hayatımda da böyle hareket ettim. Ama burda göz doldurucu nokta sözde vatanperver geçinen pek çok kişiye ve Ermeni kardeşlerimizi her konuda günah keçisi edenlere ibret olacak şekilde bu kardeşimizin eğitimini yarıda keserek askere gitmesidir.
FORUMA ÜYE OLUN! /
Ermeni T.C. vatandaşı teröristlerle savaşmak için Boğaziçi'ni bırakıp asker oldu konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2 3
HRİSTİYAN GAZETE

Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil