Patrik 2.Mesrob hakkında - Sayfa 3

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Ermeni Ortodoks Kilisesi : Patrik 2.Mesrob hakkında - Sayfa 3

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
yasar

Patrik 2.Mesrob hakkında

geçmiş olsun temenlisiyla kendisine tanrıdan açil şifalar diler saygılar sunarım.

Patrik 2.Mesrob hakkında

hristiyanlık
Agape

Patrik 2.Mesrob hakkında

Rab'bim, benden yardimlarini esirgemeyen,bana iyilik yapan butun insanlara ve aci cekenlere yardimci ol,hasta olanlara sifa ver. Patrik icin Rab'den acil sifalar diliyorum.

Ne mutlu yolları temiz olanlara, Rab'bin Yasası'na göre yaşayanlara!

Patrik 2.Mesrob hakkında

hristiyanlık
Kullanıcı_İsmi

Patrik 2.Mesrob hakkında

Tanrı dualarımızı kabul etsin... O'nun hakkında hayırlısını bizlere bağışlasın... Hz. İsa hiç bir vakit yanından ayrılmasın... Amin...

Patrik 2.Mesrob hakkında

hristiyanlık
tufanbora51

Patrik 2.Mesrob hakkında

Tüm ortodoks kardeşlerime ve sayın
patriğe geçmiş olsun dileklerimi rabbim
ve kurtarıcım İSA mesih adı ile
gönderiyorum hepinize esenlik olsun
amin.

Patrik 2.Mesrob hakkında

hristiyanlık
levent islek

Patrik 2.Mesrob hakkında

Agape
Rab'bim, benden yardimlarini esirgemeyen,bana iyilik yapan butun insanlara ve aci cekenlere yardimci ol,hasta olanlara sifa ver. Patrik icin Rab'den acil sifalar diliyorum.
Tanrım Rab Mesih İsa ,sen her zaman mucizeler yarartırsın, bir mucizede kardeşimiz için yap.O'nun şu anda sana ihtiyacı var.O'na şifa ver.Amin.

Patrik 2.Mesrob hakkında

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Patrik 2.Mesrob hakkında konusuna benzer konular;

Petrus ilk Papa mı, ilk Patrik mi? Merhaba sevgili kardeşler. Başlıktanda anlaşıldığı üzere, sorum belli, İsa bu ayetlerde ne demek istemiştir ? Ve özellikle neden Petrus'la bu konuşma gerçekleşmiştir ? Acizane kutsal kitapta yetkin ve yorum sahibi özellikle katolik ve protestan kardeşlerden yorumlar beklemekteyim, bu ayetlerin açıklamaları, beni aydınlatacak pasajlardan birtanesidir. Teşekkürler.

Ermeni Patriği Mesrob Mutafyan'ın hayatından kesitler http://www.milliyet.com/2005/10/23/pazar/apaz.html "Üniversitede yaşadığım acı ve tatlı olaylar, beni önce felsefeye sonra dine yönlendirdi" Patrik II. Mesrob: "Çocukluğumdan beri dinle iç içe büyüdüm. İlkokul birinci sınıftayken kilisenin çocuk korosundaydım. Önceleri ilahilerde uykum gelirdi, sonra alıştım. Ortaokul sonlarında kiliseden biraz uzaklaştım. Hem çok kozmopolit bir okulda okuyordum hem de ergenlik işte... 'Papaz mı olucan?' gibi laflar atıyorlardı, çok kızıyordum. Din görevlisi olmak çağdaş yaşamla uyuşmayan bir seymiş gibi lanse ediliyordu o zamanlar" http://www.milliyet.com/2005/10/23/pazar/resim/apaz.jpg FATİH TÜRKMENOĞLU Merhaba kardeşim, hoşgeldin" dedi, ayağa kalktı ve sarıldı. Kristal avizeler, ağır...

Süryani Patrik ve Metropoliti PATRİK http://www.suryanikadim.org/patrik/patrik1.jpg Moran Mor Iğnatıyos I. ZEKKA AYVAZ Antakya ve Tüm Doğu Patriği Süryani Ortodoks Kilisesi

Memleketimiz de Güvensiziz... Mesrob II'nin Yeni Röportajı 'Yurdumuzda kendimizi güvende hissedemiyoruz' Türkiye Ermenileri Patriği Mesrob, cemaatinin Dink cinayetinden nasıl etkilendiğinden, Ermenilerin neden potansiyel iç düşman olarak algılandığına kadar tüm konularda görüşlerini SABAH'a anlattı Türkıye Ermenileri Patriği Mesrob II, 'Ermeni' sözcüğünün Türkiye'de artık bir hakaret gibi algılandığını söyledi. Devlet memurluğu, polislik, profesyonel askerlik gibi belli başlı konularda da görünmeyen kanunların devreye girdiğini ve ayırımcılık yapıldığını vurgulayan Mesrob, "Oysa, Ermeniler'in kültürel, sanatsal, mimari, musiki ve daha pek çok alanda ülkemizin gelişimine yaptığı katkı ortadadır. Ancak maalesef vatandaş bunu bilmez,...

Ermeni Patriği Mesrob II: "NEFRET YIKAR, SEVGİ BİNA EDER" Hürriyet Gazetesi mensuplarından Sefa Kaplan'ın Patrik Mesrob II Hazretleriyle yaptığı mülakatın çözümünü kesintisiz olarak yayımlıyoruz (27/06/2006). SEFA KAPLAN: Başpatrik Karekin II’nin ziyareti öncesinde cemaatinizde bir takım endişeler taşındığı konusunda haberler yayımlandı. Nasıl geçti ziyaret, bu ziyareti nasıl değerlendiriyorsunuz?<o></o> <o> </o> MESROB II: Genelde olumlu ve cemaati manen coşturan bir havada geçti diyebiliriz. Sorularınızı yanıtlamaya başlamadan önce Karekin II'nin ünvanının “Başpatrik” değil genel anlamına gelen “Katolikos” olduğunu hatırlatmak isterim. Kilise'de “Başpatrik” diye bir rütbe yoktur. Tüm dillerde kullanılması gereken ruhanî ünvan “Katolikos”tur. İmparatorluk veya Krallık başkentlerinde görev...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Ermeni Ortodoks Kilisesi : 3- Patrik 2.Mesrob hakkında - Sayfa 3

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler