TÜRKİYEDEN ERMENİLER

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Ermeni Ortodoks Kilisesi : TÜRKİYEDEN ERMENİLER

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
politis

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

MERABA BEN TÜRKİYEDE YAŞAYAN VE VATANDAŞI OLAN ERMENİLERİ MERAK EDİYORUM ARKADAŞ OLMAK VE ORTODOKSLUK HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

hristiyanlık
yrs

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

merhaba, neden merak ediyorsunuz? turkiyede cok sayida armeni var ve istanbul,ayrica anadolu'da bulunmaktalar, tamami orthodox degil..hatay samandag-vakifli koyu'nde bugun kendi kulturlerini tamamen koruyan orthodox armeniler yasiyorlar..biraz daha acik yazarsaniz size yardimci olmak isterim

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

hristiyanlık
politis

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

teşekkür ederim uzun zamandır foruma uğramıyodum
açıkçası ümidim yoktu birinin cevap yazıcağından

merakım : bu ülkede beraber yaşıyoruz ama ben onların kültürlerini bilmiyorum bu bana saçma geliyo bişeyler paylaşıyosak kültürlerimizide paylaşmalıyız diye düşündüm ve onlardan ortadoksluğuda öğrenebilirim diye düşünmüştüm
artık cevabınızı takip edicem
mail adresimi görebiliyo musunuz bilmiyorum ama cevap gelirse yollayabilirim daha rahat konuşmak için

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

hristiyanlık
politis

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

teşekkür ederim

yani hala yaşayıp yaşamadıkları (türkiye de) bir çoğunluk hainde yani kaybolmadılar di mi ? onu merak ediyorum ve toplumda daha çok yer almaları gerektiğine inanıyorum
yani bu yer almaktan kastım dini inançları gelenekleri türk halkı tarafından bilnmeli
önmli bi bayram ya da ayinleri olduğunda bu haberlerde verilmeli nasıl müslüman ibatleri veriliyosa

yani ne biliyim hiç duymadım ermenilerin şu günü falan diye ben bunları öğrenmek istiyorum

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

hristiyanlık
arsel

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

Neden bu kadar merak ediyorsunuz anlamadım? Birtakım kendine ülkücü diyen geri zihniyetli insanların (onlara insan demek içimden gelmiyor ama neyse) saldırılarına mı mağruz kalsınlar?1955 yılında Rumlara yapılanların aynısını mı istiyorsunuz? Ben de Ermeni bir insanın torunu olarak T.C Vatandaşıyım ancak Asıl Kimliğin nedir dersen ERMENİYİM derim.Bizler kendi yaşantımızı sürüyoruz, 1 milyonumuz öldü belki de ancak bizler ölür ölür çoğalırız.Bizleri hiç merak etmeyin...

Değerli Arkadaşım;
Sözüm sana değil beni yanlış anlama,ancak öyle bir yazmışsın ki ''hala yaşıyorlar mı'' diye biraz ona bozuldum.Kendinize iyi bakın.. Esen Kalın ...

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Ermeni Ortodoks Kilisesi : TÜRKİYEDEN ERMENİLER

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler