TÜRKİYEDEN ERMENİLER - Sayfa 2

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Ermeni Ortodoks Kilisesi : TÜRKİYEDEN ERMENİLER - Sayfa 2

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
evangelion

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

bakin belli bir kesime boyle bir ifade kullanmaniz dogru degil.
ayrica Incil'e gore de dogru degil...
bu Isa Mesih'i temsil eden bir davranis degil.

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

hristiyanlık
ayten

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

politis
MERABA BEN TÜRKİYEDE YAŞAYAN VE VATANDAŞI OLAN ERMENİLERİ MERAK EDİYORUM ARKADAŞ OLMAK VE ORTODOKSLUK HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

hristiyanlık
ayten

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

11subat geleneksel günlerden ne anlam tasimakta ben bugdayla yapilan bir tür yiyecek yaptiklarini biliyorum ernenilerde ermis sarkis adiyla anilmakta ben suryanilerde hangi isimle anildigini ve tarihini merak ediyorum. S:T greguryus 6 mayista anildigini biliyorum yani (Hdrelez).

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

hristiyanlık
ayten

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

ben ermeniler halki iciin bilgi ariyorum

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

hristiyanlık
ogun

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

arsel
Neden bu kadar merak ediyorsunuz anlamadım? Birtakım kendine ülkücü diyen geri zihniyetli insanların (onlara insan demek içimden gelmiyor ama neyse) saldırılarına mı mağruz kalsınlar?1955 yılında Rumlara yapılanların aynısını mı istiyorsunuz? Ben de Ermeni bir insanın torunu olarak T.C Vatandaşıyım ancak Asıl Kimliğin nedir dersen ERMENİYİM derim.Bizler kendi yaşantımızı sürüyoruz, 1 milyonumuz öldü belki de ancak bizler ölür ölür çoğalırız.Bizleri hiç merak etmeyin...

Değerli Arkadaşım;
Sözüm sana değil beni yanlış anlama,ancak öyle bir yazmışsın ki ''hala yaşıyorlar mı'' diye biraz ona bozuldum.Kendinize iyi bakın.. Esen Kalın ...
Neyi İma Etmeye Çalıştığını Anladım
Ama Bu Hiç Hoş Bişey Değil ( Gerçek Olmamasıyla Birlikte)

Esen Kalın...

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Ermeni Ortodoks Kilisesi : 2- TÜRKİYEDEN ERMENİLER - Sayfa 2

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler