TÜRKİYEDEN ERMENİLER - Sayfa 3

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Ermeni Ortodoks Kilisesi : TÜRKİYEDEN ERMENİLER - Sayfa 3

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
rodii

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

slm arkadaşlar bi konuda yardımcı olmanızı rica edecektim.son bi ay içerisinde yaşadıklarım hayatımı altüst etti.bi ermeni oldugumu bile bu ay içerisinde öğrendim.ama bu konuda hiç bi bilgim yok.ermeni arkadaşlardan ricam beni bu konuda aydınlatmaları...ne olursunuz yardım edin benim için çok önemli....

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

hristiyanlık
larionex

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

ermeni olman , hayatında birşeyin değişeceği anlamını ima etmez. ermeni olmak veya olmamak gibi bir düşünce gerçekten çok saçma ve gereksiz. ülkemizde ermenilere karşı oluşmuş önyargı inanılmaz boyutlarda. ama bunun nedeni sadece bilgisizlik. ermenilerinde türklerden farklı yaşamadıklarını, hepsinin (hepimizin) vatan haini ve misyoner triplerinde olmadığını anlatmak gerek bir şekilde. ama bunu yapacak ne gerektiği kadar ermeni var, nede türk dostlarımızın bunu anlayacak kültürleri.

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

hristiyanlık
rodii

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

ya ben ermeni oldugumdan yakınmıyorum sadece canımdan çok sewdiğim bir insanın çok farklı biri oldgunu bunca yıldan sonra öğrenmek beni kötü etkiledi.hem ben sizden din konusnda yardım istemiştim yani babamın dininin gereklerini öğrenmek istiyorum....

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

hristiyanlık
andrew

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

kardeşler ben presbiteryen'im ama Ortodoks kardeşleri özellikle Ermeni kardeşleri çok seviyorum hele Ermeni patriğimizi öl desin ölecek kadar seviyorum lütfen onlara kimse özellikle başka inançlardan arkadaşlar kötü söz söylemesin olurmu :-) esenlikle Andreas kardeş.

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

hristiyanlık
Quest

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

www.bolsohays.com

TÜRKİYEDEN ERMENİLER

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Ermeni Ortodoks Kilisesi : 3- TÜRKİYEDEN ERMENİLER - Sayfa 3

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler