Escinsellerden Papa'ya Protesto

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Eşcinsellik : Escinsellerden Papa'ya Protesto

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
asuri

Escinselige karsi gorusleriyle bilinen Papa'yi Protesto etmek icin Parisin Notre Dame Katedralinin onune toplanan Escinseller hic beklemedikleri bir surprizle karsilasti.
Protestoyu duyan Katolikler cemaati escinsellerden evvel gelip onlari kiliseye yaklastirmadi.Cikan kavgalardan sonra escinseller kilisenin onunden puskurtuldu.

http://www.gloria.tv/?media=52205
http://www.gloria.tv/?media=52285

"Size ne derse onu yapın"
Yuhanna 2:5
''Bundan sonra İsa, Kutsal Yazıları anlayabilmeleri için zihinlerini açtı''
Luka 24:45

hristiyanlık
V E R A

Sevgili Asuri

Lütfen yazım yanlış anlaşılmasın . Eşcinselliği onaylamıyorum . Onaylamam da mümkün değil . (Ama bir eşcinselin tövbe edip inzivaya cekilebileceğine inanıyor ve bu tavrını onaylıyorum) .

Eşcinsellerin papayı protesto etmelerini onaylamadığım gibi katolik kardeşleriminde kavga etmelerini ve "PÜSKÜRTME" lerini onaylamıyorum .
Savaştalar mı neyi püskürtüyorlar dedim ister istemez.

İnanın bunu kendi Mezhebim yada protestan bir kardeşim de yapsa tepkim aynı olurdu . ( Ki omuşturda zamanında )
Nedeni ise açık Mesih KAVGAYIDA SAVAŞIDA DÜŞMANLIĞIDA yasaklıyor

sevgiler

hristiyanlık
asuri

V E R A
Sevgili Asuri

Lütfen yazım yanlış anlaşılmasın . Eşcinselliği onaylamıyorum . Onaylamam da mümkün değil . (Ama bir eşcinselin tövbe edip inzivaya cekilebileceğine inanıyor ve bu tavrını onaylıyorum) .

Eşcinsellerin papayı protesto etmelerini onaylamadığım gibi katolik kardeşleriminde kavga etmelerini ve "PÜSKÜRTME" lerini onaylamıyorum .
Savaştalar mı neyi püskürtüyorlar dedim ister istemez.

İnanın bunu kendi Mezhebim yada protestan bir kardeşim de yapsa tepkim aynı olurdu . ( Ki omuşturda zamanında )
Nedeni ise açık Mesih KAVGAYIDA SAVAŞIDA DÜŞMANLIĞIDA yasaklıyor

sevgiler
Haklisiniz biraz agir olmus.Ama kiliseye gelip saldiranlar kilisenin onunde yakisiksiz harekette bulunanlar onlar.Dogrusunu isterseniz ben baska kelime bulamadim.

sevgiler
asuri

"Size ne derse onu yapın"
Yuhanna 2:5
''Bundan sonra İsa, Kutsal Yazıları anlayabilmeleri için zihinlerini açtı''
Luka 24:45

hristiyanlık
eyüphan

Eşcinsellerin bulundukları durum çok mu doğru ki birde protesto ediyorlar. Adamlarda Ar diye bir şey kalmamış. Adam bir az kendine çeki düzen verirde, bulunduğu sapkınlıktan sıyrılmaya çalışır.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Escinsellerden Papa'ya Protesto konusuna benzer konular;

Papa'ya göre krizin nedeni ihtiras Tanrısına tapınmak http://haber.mynet.com/detay/dis-haber/Papa%27ya%20g%C3%B6re%20krizin%20nedeni%20ihtiras%20Tanr%C4%B1s%C4%B1na%20tap%C4%B1nmak%20%20%20/26Subat2009/N208783

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Eşcinsellik : Escinsellerden Papa'ya Protesto

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler