|
|
dbxxdb
|
|
|
uriel
|
|
artik Rab bunlari affetsin diyemeyecegim bunlar coktan ***** yolunu secmisler. Herkesin kisisel gunahi kendini baglar bunun cezasini Tanri verir siz iki akli evveller veremez. Ingiltere'yede icimden daha beter ol demek geliyor aslinda yillarca bu kisilere kucak actilar, bunlarin her soylediklerini demokrasi, insan haklari diye yorumladilar ama biseyi unuttular bu zihniyet insan haklarindan yararlanarak guclenir. Gucu ele gecirincede ezmeye baslar ne demokrasi kalir ne insan haklari. Ingiliz Kilisesi de suclu, yillarca modernlesme diye hata ustune hata yaptilar, Piskoposlari cikip Muslumanlar seriatla hukum verebilsinler dedi. Ne yani Londrada Recm mahallelerimi kurulmasini istiyor bu piskopos cok yazik cookk
|
öncelikle konunun asıl başlığı çerçevesinde islamda eşcinsel ilişkinin sonu ölümdür. ancak bir islam devletinde bu mümkündür. başka bir ülkede o ülkenin yasalarına uyulur. bu şahsiyet ya yanlış biliyor veya orada başka bir konu bulunuyor bilerek yalan sölüyor ingilteredeki havayı bilmeden sölüyorum tabiki.
birde arkadaşlar sizlerde türksünüz ve türkiyede yaşıyorsunuz. türkiyede hristiyan olarak sürekli müslümanların yaptıkları eşitsizliklerden bahsederken ingilteredeki müslümanlar eşit olmamalı, bunlara yüz veriyorlar gibi sözler biraz ağır kaçıyor doğrusu. umarım bir gün türkiye hrsitiyanların dilediği gibi özgürce dinlerini yaşayabildiği her ortamda söleyebildiği bir ülke olur.
|
Evet kardesim bizlerde Turkuz ve Turkiye'de sadece Hristiyanlarin degil, Sunni olmayan diger tum inanclari yasayan insanlara uygulanan ayrimciliklari elestiriyoruz. Biz Ingiltere'de veya baska bir ulkedeki Musluman veya baska bir inanctaki insanlarin esit olmamasini istiyoruz demiyoruz. Ya yazilanlari okumuyor, anlamiyorsunuz yada bilerek anlamazliktan gelip sozlerimi carpitiyorsunuz. Muslumanlarin dini vecibelerine saygi duyuyorum ama escinsellerde bireydir ve gercektir. Gunahli olup olmadiklari Tanriyla onlar arasindadir. Sen Ingiltere'de ben esit isem escinseller oldurulebilir diyebilirim diyemezsin. Ozgurlukler, baskasinin ozgurluk alanina kadardir. Adam acikca tehdit edip insanlari oldurmekten bahsediyor bunun demokrasiyle, insan hakkiyla ne alakasi var? Escinseller Tanrei'nin gozunde bu gibi insanlardan daha temizdir bunu unutmayin. Escinseller ve zina edenler kendi bedenlerine karsi suc isler ama oldurmeyi tasarlayanlar hem Tanri'nin benzerliginde yaratilan insana hemde Tanri'nin Yuceligine karsi suc islerler. Kendi kendinize celiskiye dusuyorsunuz cunku Islam'da escinselligin cezasi olumdur diyorsunuz ve bu Musluman bir ulkede mumkundur diyorsunuz. Peki siz Muslumanlarin Hristiyan cogunluklu bir ulkedeki demokrasi ve insan haklarindan bahsederken, escinsellerin, putperestlerin, din degistirenlerin, evlilik disi iliski yasayanlarin Islam ulkelerindeki insan haklari ve demokratik haklarini hic sorgulamiyorsunuz. Islami yasayan ulkelerde kadinlar toplum disina itilirken, 10 yasindaki kizlar 60 yasindaki adamlarla evlendirilirken, basi acik diye sokakta kadinlar oldurulurken bunlarida sorgulayabiliyormusunuz. Bizler Katolik, Ortodoks veya Protestan Hristiyanlariz bizler Muslumanlar gibi degiliz. Ayni Tanri'yada inanmiyoruz. Islam'a saygimiz vardir fakat saygi ile yanlislari dogru gormek ayni sey degildir. Sanirim bir Musluman'in en son ogretecegi sey Hosgorudur. Ben Batinin asiri hosgorusunu elestiriyorum cunku hosgoru gosterdiginiz kisiler toplumun otekileri olan kisilerine saldirabiliyorlar. Ayrica Anglikan Kilisesi'ndeki bazi piskoposlarida elestirdim. Muslumanlara Seriat'i uygulama hakki verilsin dedikleri icin. Sanirim bu piskoposlar seriatin ne oldugunu bilmiyorlar. Hosgoruden bahseden siz Muslumanlar, el, ayak kesmeyi, escinselleri asmayi, zina edenleri (bir cogu iftiralar sonucunda) taslayarak oldurmeyi normal gorebilirsiniz ama bizler Herseye Egemen RAB'be inananlar asil bunlardan tiksiniyoruz. Bizlere hosgoru, demokrasi, insan hakki dersi vereceginize sadece Kuran-i Kerim'i okuyunuz umarim anlayarak okursunuz. Okuduktan sonrada bizlere ders vermeye kalkmazsiniz cunku dersinizi coktan almis olursunuz. Rab gozlerinizi acsin. Amin