| Evanjelique |
|
Orada eşcinsellik kınanıyor,yüzkere kendimi tekrar etmem gerek demek ki,anlatabilmek için...Eşcinsel his demek illa cinsel ilişki demek değildir,kişi hemcinsine içinde kirlilik taşımayan romantik duygusal hisler de duyabilir elinde olmadan,ne yapsın peki,intihar mı etsin daha büyük günaha girsin sizin zihniyetinize göre..Ölsün mü..Bir atasözü vardır amiyane argo tabirle''Bekara karı boşamak kolay'' derler..Siz o ruh hali ve hissiyet içinde olmadığınız için empati yapmanız da zor olabilir ama bugün ergenlik yaşındaki kaç gencin sırf eşcinsel olma korkusuyla intahar edip öldüğünü duysanız,inanıyorum ki daha dikkatli cümleler sarfedersiniz... |
| Evanjelique |
|
Ama burada kendinden başka düşüncede olmayanlara tahammül edemeyen,''Kutsal Kitap faşisti'' olarak daha önce de yazılarımda bahsettiğim bazı katı kişiler var,onlar Kutsal Kitabı diğer imanlılarla buluşmak adına, bir köprü olarak kullanmak yerine adeta bir duvar misali kendinden farklı ilahiyat izleyen imanlıların suratına çarpıyorlar!!.. RABBIN SOZUNU senin suratina carptigim gibi SOZUN disina cikanlarin hepsinin suratina carparim GERCEK imanli boyle yapar! Bu konuda gerçek tektir demagojisi de yaptırtmam,sonuçta daha önce de ifade ettim,bizim sapkın adlettiğimiz Mormon ve Yehova Şahitlerinin de elinde aynı Kutsal Kitap var ve aynı ayetleri kullanarak kendi sapkınlıklarını mazur gösteriyorlar.. Bu cok acikca gorunuyor zaten GERCEK yerine kendi mantigin ve hislerinle dusunmenden belli daha once de soyledim Eşcinsel imanlı derken kastettiğim,hemcinsinden hoşlanan ama kendini tutup zina günahına düşmeyen kişidir... Iste yine "aksiyon"...ama hoslanmasi normal diyosun hmm bir imanli icin GARIP!! Temple,sen okuduğun ayetleri doğru algılamayı öğren önce..Orada eşcinsellik kınanıyor,yüzkere kendimi tekrar etmem gerek demek ki,anlatabilmek için...Eşcinsel his demek illa cinsel ilişki demek değildir,kişi hemcinsine içinde kirlilik taşımayan romantik duygusal hisler de duyabilir elinde olmadan,ne yapsın peki RABBE gelsin !! Kromozomsal bilimsel gerçekleri hala inkar ediyorsanız ve hala Kutsal Kitap diyorsanız kusura bakmayın demek ki sizle farklı inançtanız, COK DOGRU kesinlikle katiliyorum..Senin icin dua edicem... o kromozomları yaratan da Rabdir ve siz sanal bir ortamda yaşıyorsunuzdur...Kutsal Kitabı örnek alıp şeriat uygulayan Ortaçağın Katolik kilisesi ve daha sonra da Calvin ve yandaşları,binlerce masum insanı Kutsal Kitap kriterlerine göre yaşamadıkları gerekçesiyle bazen de diri diri olmak üzere ateşe atarak katlettiler.. Kendi yarattigi "mantik" ve "his" halusilasyonu icinde yasayanin kim oldugunu KUTSAL SOZE bagli herkes goruyor.. Laf ettirtmedigin Katolik "kilisesi" nden bahsediyosun galiba...bunu biliyorum iste senin o "aksiyon" dedigin eylemleri "yasama kriterleri" haline getirirlerse boyle olur...goruyomusun zehir nasil bulasiyor Benim Rabbim sevginin ve bağışlayıcılığın Rabbidir,eğer Kutsal Kitabı nefret ve ayrımcılık tohumları atmak için kullanırsanız o zaman gözünü kan bürümüş;kendi inandığı bir hayat biçimine inanmayanlara yaşam hakkı tanımayan radikal fundamentalist bir çizgidesiniz demektir.. Sevgi ve Bagislayicik Tanrisi olmasinin yaninda...ayni zamanda KUTSAL dir soyledigi SOZ ve koydugu kural ustunde kaypaklik etmez benim RABBIM.. illa bir sifat koymak istiyosan KUTSAL KITAPA kayitsiz sartsiz bagli diyebilirsin...RABBIN KOLESI de cok mutlu eder beni... Belki de nickiniz ağır gelmiş,bir Templar şövalyesi ruhuyla hareket ediyorsunuz.. Bunu daha once de soylemistin ama senin Evangelist lerle bir alakan olmadigi belli... Esenlikle.. |
| Evanjelique |
|
Eşcinsellik konusuna gelirsek,Katolikleri savunmak için Katolik olmak gerekmiyorsa eşcinselleri savunmak için de eşcinsel olmak gerekmemektedir...Yalnız aradaki işte o nüans çok önemli kardeşlerim..Eşcinselliği savunamazsınız,o zaman günaha düşeriz..Ama birey olarak İsa Mesih'e gelmiş eşcinsel bir imanlıyı savunurum da,transseksuel de olsa onunla aynı kaptan Rabbin Sofrasını da alırım..eğer o benim Mesihteki kardeşimse... Eşcinsel imanlı derken kastettiğim,hemcinsinden hoşlanan ama kendini tutup zina günahına düşmeyen kişidir... |