| ilhanmania |
| Madem bu bi tercih.. Sınayın kendinizi.. Tercih edebilecek misiniz?? Kendinizi zorlayarak eşcinsel olabilecek misiniz?? Mümkün değil.. |
| Okyanus | ||||||||||||
Değerli yönetim niçin böyle mesajları yayınlıyorsunuz? Sizi çok iyi anlıyorum, desteklemediğiniz düşünceleri bile yayınlayıp Hristiyanlık hakkında zengin bilgilere ulaşmamızı istiyorsunuz. Ama bunlar zenginlik falan değil. Bunlar kelime oyunları yapıp Kutsal Kitapın İĞRENÇ saymış olduğu bir şeyin propakandasını yapıyorlar. Yok homoseksüelmiş yok heteroseksüelmiş yok seks yaparmış yok seks yapmazmış... Tanrı aşkına ne bunlar? Modernlik mi şimdi bu? Bu yazıları bilinçli kişilerde okuyacaktır, henüz bu işleri yeni yeni öğrenmek isteyen kardeşlerimizde okuyacaktır. Değerli yönetim size olan saygım sonsuzdur ve forumda herkesin düşüncesini serbestçe duyurmasına izin verdiğiniz için sizi gerçektende çok taktir ediyorum ama bu eşcinsellik çok farklı bir şey. Bu dini yeni öğrenen kardeşlerimiz Margos'un yapmış olduğu kelime oyunlarına aldanıp çok büyük bir günaha düşebilirler. Yani bu konu heykellere benzemez. Heykeller önünde dua edenler "ben heykele dua etmiyorum ben Rab'bime dua ediyorum" der. Biz zaman zaman bu cümlediki samimiyete inanmayız inansak bile yapılan eylemi yanlış buluruz. Ama sonuçta eğrisiyle, doğrusuyla Katolik kardeşlerimiz "Rab'be dua ederim" diyerek doğru bir söz söyler. Rab'be dua ettikleri için (yanlış şekilde dua ediyor olsalarda) biz onlara saygı duyarız ve onlar bizim Rab'deki kardeşlerimizdir. Ama bu eşcinsellik böyle değil ki... Burada resmen kelime oyunları yapılıyor. Provakatörlük yapılıyor. İnsanların akılları çelinmek isteniyor. Kutsal Kitap'ın ap açık bir şekilde İĞRENÇ olarak tabir ettiği şey çok mubah bir şeymiş olarak gösteriliyor. Değerli yönetim size olan saygım sonsuzdur. Sinirlerim biraz bozuldu eğer sürçülisan etmişsem af ola. Ama Margos'ta ne dediğinin farkına varsın. |
||||||||||||
| Margos | ||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
| Evanjelique |
| ben kendi görüşümü lanse falan etmiyorum,Rev. Turgay Üçal'ın yazdığı 'Hristiyan Ahlakı' adlı kitapta,eşcinsellik ve transvestizm hakkında bölümler var.. |
|
Alıntı:
|
| yoksa kişi hormonal dengesizlikler (doğuştan, genetik olarak gelen, düzeltilmesi mümkün olmayan) ve KROMOZOMSAL hatalardan ötürü,kendi elinde olmayarak eşcinsel hislere sahip olabilir |