| HRİSTİYAN FORUM
> Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar
> Eşcinsellik
: Hristiyanlıkta eşcinselliğin yeri nedir? konusu 1748 kez okundu, 10 kez cevaplandı. En son mesaj Rabbe.Aşık tarafından gönderildi. Hristiyanlıkta eşcinselliğin yeri nedir? Eşcinsellik Hristiyan dinine göre nasıl adledilir.. bunu çok merak ediyorum bir çok dinde kesinlikle yeri olmayan bu durumun sizce sizin dininizce yeri nedir? Hristiyanlıkta eşcinselliğin yeri nedir?
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Hristiyanlıkta eşcinselliğin yeri nedir? konusu 1748 kez okundu, 10 kez cevaplandı. En son mesaj Rabbe.Aşık tarafından gönderildi.
Eşcinsellik Hristiyan dinine göre nasıl adledilir.. bunu çok merak ediyorum bir çok dinde kesinlikle yeri olmayan bu durumun sizce sizin dininizce yeri nedir?
Yönetim Notu: Forum Kuralları'nı okudunuz mu? Soru sormuş olmanız cevap alacağınız anlamına gelmemektedir, isteyen cevap verir, istemeyen cevap vermez.
Yönetim Notu: Forum Kuralları'nı okudunuz mu? Soru sormuş olmanız cevap alacağınız anlamına gelmemektedir, isteyen cevap verir, istemeyen cevap vermez.
Sayin sibemol
Neden bu soruyu sordunuz? Merak ettim. yoksa escinselmisiniz?
******* Hristiyanlikta boyle seyler yoktur. Katoliklerde ve ortodoxlarda escinsellik kesinlikle cok buyuk bir gunahtir. Vede yeri yoktur. asuri
Eşcinsellik Hristiyan dinine göre nasıl adledilir.. bunu çok merak ediyorum bir çok dinde kesinlikle yeri olmayan bu durumun sizce sizin dininizce yeri nedir?
sevgili sibemol ilgili soruna ilgili cevabı forum başlıklarında bulabilirsin ve daha fazlasınıda.
bu forum siyasi, felsefi ya da şarkı yarışması formu değildir. Lütfen soru sorma şeklinizi değiştiriniz.
moderatör arkadaşlarım soru sorma şekli beni gerçekten rahatsız ettiği için bu cevabı vermek istedim. Saygılar
Hristiyanlıkta eşcinselliğin yeri nedir? konusuna benzer konular;
Hristiyanlıkta Oruç, hristiyan orucu nedir? Soru: Kutsal Kitap Hristiyan orucu hakkında ne der?
Yanıt: Kutsal Yazılar, Hristiyanlar’a oruç tutmalarını buyurmaz. Tanrı, Hristiyanlar’dan oruç tutmalarını istemez ve onlardan bunu talep etmez. Ama Kutsal Kitap aynı zamanda orucu, iyi, yararlı ve hayırlı bir şey olarak sunar. Elçilerin İşleri Kitabı, inanlıların önemli kararlar vermeden önce oruç tuttuklarını kaydeder (Elçilerin İşleri 13:2, 14:23). Oruç ve dua sık sık birbiriyle bağlantılıdır (Luka 2:37; 5:33). Oruçta, fazlasıyla sık bir biçimde yemek yenmemesi konusuna odaklanılır. Bunun yerine orucun amacı, gözlerimizi bu dünyadaki şeylerden çekip tamamen Tanrı’ya odaklanmak olmalıdır. Oruç tutmak, Tanrı’ya ve kendimize O’nunla ilişkimiz hakkında ciddi olduğumuzu göstermenin bir yoludur. Oruç, yeni bir bakış açısı kazanmamıza ve...
Hristiyanlıkta tam oruç nedir? İyi akşamlar benim merak ettiğim şey ,noel geliyor ve oruç dönemine gireceksiniz.
Tam oruç nedir?
Biraz araştırdım ama anlamadım .Tüm noel boyunca yağsız mı oruç tutuluyor ?paskalyada da mı aynı?
yağsız mı yoksa et ürünlerden uzak oruç mu?
teşekkürler
Hristiyanlıkta aşk hakkında tavrımız nedir Anadoluda önce Hristiyanlık vardı.
Bu nedenle bu topraklarda gelişen akımlara etkisi olur.
Bu topraklarda yetişen erenlerden "aşkı" bulanda var
Tabii buradaki kasıt yaradana aşktır.
Ben aşkı sağlıklı yaşıyamıyorum,
aklım tatile çıkıyor ama sağlıklı yaşıyanda olmuşki
Sevgide akıl var ve ayaklar yere basıyor olsada
İsmini unuttuğum bir erenden "Aşka düşen herbirşeyi anlar,üzülmez" gibisinden bir sözünü hatırlıyorum
Şimdi Hristiyanlık aşk hakkında ne düşünür acaba
Hayatımda Tanrı`Nın Yeri Nerededir? Yaşamımızla ilgili alacağımız kararda Tanrı'nın yeri?
Yaşamın boyunca yapacağın en büyük karar ne olacaktır?
Bu soruyu sonra tekrar ele alırız. İlk önce şunu bir düşünün: karar alma imkanınız vardır. Eğer bu konuyu daha önce düşünmediyseniz, bir kez daha düşünün: Seçimler yapabiliriz! Evet ve karar alma, sıra dışı bir fonksiyonumuzdur.
Somon balıkları yılda bir kez nehrin yukarısına doğru yüzer, niçin? Bu balığın bir kararı mıdır? İçgüdü müdür? Balığın bu konuda bir karar almadığı açık bir gerçektir. Bir üniversite mezunu iş imkanlarına göre İstanbul'a yada Ankara'ya taşınabilir. Seçim yeni mezunundur. İstanbul'a giderse İstanbul'a evet, Ankara'ya "hayır" demiş olacaktır. Bu durum tersi içinde geçerlidir. Bir seçim kaçınılmazdır.
Bizler sürekli olarak "Evet" ve "Hayır"...
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil