Kilisede eşcinsel ruhu çıkartma ayini

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Eşcinsellik : Kilisede eşcinsel ruhu çıkartma ayini

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Sebastian

ABD’DE bir kilisenin yaptığı şeytan çıkartma ayini büyük yankı uyandırdı.

Kilise görevlileri tarafından kaydedilen görüntülerde, 16 yaşındaki bir genç, vücudu şiddetle sarsılırken görülüyor. Kilise üyeleri ise genci, bedenini ele geçirdiğine inandıkları ‘eşcinsel iblis’ten kurtarmak için ayin yapıyor. Eşcinsel hakları savunucuları soruşturma açılmasını talep ederken, kilisenin papazı olan Patricia McKinney, “Eşcinsellerin yaşam tarzlarını onaylamıyoruz” dedi.

Kilisenin YouTube'a koyduğu 20 dakikalık video görüntülerde, genç çocuk rahip tarafından yere yatırılıyor. Sert hareketlere maruz kalan gence, rahip, 'eşcinsel şeytanı' çıkarmak üzere "İsa'nın adıyla hemen şimdi sana sesleniyorum eşcinsel şeytan! Hadi seni eşcinsel şeytan, biz temiz bir ruh istiyoruz, yoldan çekil!" diye bağırıyor.

Bu arada iyice kendinden geçen geçen gencin kustuğu görülüyor...

Olay yaratan bu görüntüler internete düşünce büyük tepki çekti. Eşcinsel haklarını savunan örgütler görüntülere ateş püskürdü. Youtube görüntüleri kaldırdı.

Kaynak:Milliyet

Video:
http://www.milliyet.com.tr/Dunya/Son...riID=19&ver=45

Her şeyi RAB YHVH'e bırak, O'na güven, O gerekeni yapar. (Mezmurlar 37:5)

hristiyanlık
Galadriel

tek kelime''saçmalık'' akıl dışı davranışlar.

Yonetim Notu: Bu sahsi gorusunuzu Kutsal Kitap'dan ayetlerle destekliyebilir misiniz lutfen?

13İşte böylece, kalıcı olan üç şey vardır: iman, ümit ve sevgi. Bunlardan en üstün olanı da sevgidir.(1. Korintliler 13:13)

hristiyanlık
Holy Mountain

Görüntüleri haberlerde izledim bence çok sacmaydı,yazık çocuk kendinden geçiyo korkudan.Eşcinsel ruh diye birşey olamaz birkere,bi insan eşcinsel ise öyledir onuda kimse ceviremez,çünki yapılan arastırmaya göre eşcinsellik ana rahminde meydana gelen bir olguymuş,Saygılar.

Yonetim NOtu: Lutfen sahsi goruslerinizi belirtirken Kutsal Kitaba bakarak vermeyi tercih ediniz.

† İsa: "Yol,Gerçek Ve Yaşam Ben'im" Dedi."Benim Aracılığım Olmadan Baba'ya Kimse Gelemez" †

hristiyanlık
Galadriel

Galadriel
tek kelime''saçmalık'' akıl dışı davranışlar.

Yonetim Notu: Bu sahsi gorusunuzu Kutsal Kitap'dan ayetlerle destekliyebilir misiniz lutfen?
1.Eşcinsellik hastalık değildir.
Prof. Yüksel:"Eşcinsellik hastalık olmadığı için tedavisi de tıp ahlakına uygun değildir". Dr. Nil: "Eşcinseller eksik erkek değildir. Kişinin kendini reddi parçalanmaya yol açar". Amerikan Psikoloji Derneği:"Eşcinsellik doğal bir durumdur değiştirilemez" Alıntıdır.
hiçbirşekilde bilimi inkar edemeyiz.
2.Ayetlere gelirsek.benden ne istiyorsunuz?kutsal kitapta eşcinsellik hastalık değildir gibi bir ayet mi?kutsal kitapta anlatılan eşcinsellik kişilerin kendi rızaları ile olan bir sapkınlıktır.Tabiki bu eşcindelliği doğru kılmaz.eşcinselere kötü birşey yapmamaları için destekte olunmalı.
14Size yalvarırız kardeşler, boş gezenleri uyarın, yüreksizleri cesaretlendirin, güçsüzlere destek olun, herkese karşı sabırlı olun.
şimdi bunu bir destek olarak algılıyorsanız bilemiyorum.Bu kişiye işkenceden başka birşey değildir.(selaniklilere 1. 5:14)

3.''Sert hareketlere maruz kalan gence''

8Ama şimdi öfke, kızgınlık, kötü niyet dahil, hepsini üzerinizden sıyırıp atın. Ağzınızdan hiçbir sövgü ya da edepsiz söz çıkmasın(Koloseliler 3:8)

buyrunuz bu yapılan kutsal kitap'a asla uymaz uyamaz nasıl hakaret edilebilir?eğer böyle bişey olduysa kesinlikle hatalıdır.

4. kötü ruhu(sözde var olan)çıkaracağım diye kişiyi rencide etmeye kimsenin hakkı yoktur.
acaba isa hakaret etti mi cinleri kovarken kaldıki bunun cin ile ilgisi yok.Bilim açıktır gözle görülür İncil eşcinselliği yasakladığı için Herkesin kendi isteğiyle eşcinsel olduğunu nasıl çıkarabiliriz?tanrı böyle bir sınavı uygun görmüş demek gerekir.

1-2Yaşlı adama çıkışma, böylesine babanmış gibi öğüt ver. Genç erkeklere kardeşlerinmiş gibi, yaşlı kadınlara annenmiş gibi, genç kadınlara da tam bir yürek temizliğiyle kızkardeşlerinmiş gibi öğüt ver.(1.Timoteyus 5:1-2)
insan kardeşine böylemi davranır?

o kişi için dua ederiz o kişiye insan gibi davranırız.bu sınavı(yada siz nasıl görüyorsunuz bilemeyeceğim)atlatması için destek oluruz.
ona hakret ederek,daha ergenliğe girmiş bir genci rencide edecek şekilde olmayan birşeyi çıkarmaya çalışmayız.
Tekrar söylüyorum şaçmalık ve akıl dışı
sevgiyle kalın

13İşte böylece, kalıcı olan üç şey vardır: iman, ümit ve sevgi. Bunlardan en üstün olanı da sevgidir.(1. Korintliler 13:13)

hristiyanlık
carpenter

Yakamoz.26
ABD’DE bir kilisenin yaptığı şeytan çıkartma ayini büyük yankı uyandırdı.

Kilisenin YouTube'a koyduğu 20 dakikalık video görüntülerde, genç çocuk rahip tarafından yere yatırılıyor. Sert hareketlere maruz kalan gence, rahip, 'eşcinsel şeytanı' çıkarmak üzere "İsa'nın adıyla hemen şimdi sana sesleniyorum eşcinsel şeytan! Hadi seni eşcinsel şeytan, biz temiz bir ruh istiyoruz, yoldan çekil!" diye bağırıyor.

Bu arada iyice kendinden geçen geçen gencin kustuğu görülüyor...
Sevgili kardeşim, videonun linkine tıklayamadım. Zira bakamıyorum bu tür görüntülere,,, içim kaldırmıyor.
Ama daha önce bir orthodox kilisesinde yapılan (sanırım buna exorcism diyorlar) ainini seyrettim, birkaç tanesini.. Gerçekten de kötü ruh cin yada şeytan insana musallat olabiliyor, ve bunlar RAB'bin adıyla kovulabiliyor. Sözkonusu videoda geçen olay sırasında nasıl davranıldı bilemiyorum ama bu tür ainler nasıl seyrettikleri değil ne için uygulandıkları düşünüldüğünde doğrudur. Ve eğer gerekiyorsa yapılmalıdır.
Evet bunu Kutsl Kitap destekler ve doğrular. İsa da cin kovmuştur.
Markos 9 bölümden ayetler ekliyorum.
14Öteki öğrencilerin yanına döndüklerinde, onların çevresinde büyük bir kalabalığın toplandığını, birtakım din bilginlerinin onlarla tartıştığını gördüler. 15Kalabalık İsa'yı görünce büyük bir şaşkınlığa kapıldı ve koşup O'nu selamladı.
16İsa öğrencilerine, «Onlarla ne tartışıyorsunuz?» diye sordu.
17Halktan biri O'na, «Öğretmenim» diye karşılık verdi, «dilsiz bir ruha tutsak olan oğlumu sana getirdim. 18Ruh onu nerede yakalarsa yere çarpıyor. Çocuk ağzından köpükler saçıyor, dişlerini gıcırdatıyor ve kaskatı kesiliyor. Ruhu kovmaları için öğrencilerine başvurdum, ama başaramadılar.»
19İsa onlara, «Ey imansız kuşak!» dedi. «Sizinle daha ne kadar kalacağım? Size daha ne kadar katlanacağım? Getirin çocuğu bana!»
20Çocuğu kendisine getirdiler. Ruh, İsa'yı görür görmez çocuğu şiddetle sarstı; çocuk yere düştü, ağzından köpükler saçarak yuvarlanmaya başladı.
21İsa çocuğun babasına, «Bu hal çocuğun başına geleli ne kadar oldu?» diye sordu.
«Küçüklüğünden beri böyle» dedi babası. 22«Üstelik ruh onu öldürmek için birçok kez ateşe ya da suya attı. Elinden bir şey gelirse, bize yardım et, halimize acı!»
23İsa ona, «Elimden gelirse mi? İman eden biri için her şey mümkün!» dedi.
24Çocuğun babası hemen, «İman ediyorum, imansızlığımı yenmeme yardım et!» diye feryat etti.
25İsa, halkın koşuşup geldiğini görünce kötü ruhu azarlayarak, «Sana buyuruyorum, dilsiz ve sağır ruh, çocuğun içinden çık ve ona bir daha girme!» dedi.
26Bunun üzerine ruh bir çığlık attı ve çocuğu şiddetle sarsarak çıktı. Çocuk ölü gibi hareketsiz kaldı, öyle ki oradakilerin birçoğu, «Öldü!» diyordu. 27Ama İsa elinden tutup kaldırınca, çocuk ayağa kalktı.
http://kutsal-kitap.net/bible/tr/ind...9&mc=2&sc=1511

Pek saygıdeğer(!) eşcinsel hakları savunuclarının ne dediği de hiç önemli değil bence. Aslolan Kutsal Kitaptır.
Eşcinsellik bir hak değil Tanrı'nın yasalarına karşı çıkmaktır.
Eşcinsellik hak değil topluma haksızlıktır.
Lutfen iyice bir düşünün.
RAB yüreğinizde olsun. AMEN.

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Kilisede eşcinsel ruhu çıkartma ayini konusuna benzer konular;

Günah Çıkartma Merhaba. Günah çıkartma hakkında bir soru sormak istiyorum.Vaftizli olmayan -katekümende olmayan- hristiyanlar günah çıkartabilir mi? Belki bu konuyu yanlış anlamış olabilirim.Cevaplarsanız sevinirim.

İtalyan kilisesinde ilk eşcinsel evlilik İtalyan kilisesinde ilk eşcinsel evlilik http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/06/%C4%B0talyan-kilisesinde-ilk-e%C5%9Fcinsel-evlilik.jpg İtalyan kilisesinde ilk eşcinsel evlilik İtalya’da eşcinsel evlilik yasağı, Katolik kilisesinin kurallarını reddeden Valdocular tarafından delindi. Ülkede resmen kabul görmese de iki homoseksüel, Valdo mezhebine ait bir kilisede bir kadın ve bir erkek papaz tarafından evlendirildi. Eşcinsellerin açtığı davalar üzerine en son 2010 yılında bir karar alan İtalya’daki Anayasa Mahkemesi, ülkede aynı cinsten olan kişilerin evliliğinin mümkün olmadığına hükmetmişti. Buna rağmen bu yasak, yoğun olarak İtalya’nın kuzeyindeki Piemonte Bölgesi’nde yaşayan Valdo mezhebine...

İnsanın ruhu İnsan ruhunun özü nedir, nasıl yaratılmıştır?

Eşcinsel evlilik İsveç Kilisesi�nin Uppsala kentinde toplanan yüksek karar organı toplantısı eşcinsel evliliği konusunda yapılan oylamada 249 delegeden 176�sı eşcinsellerin kilisede nikâhlanabilmelerini onayladı. Böylelikle 50 yıllık tartışma noktalanmış oldu. Eşcinseller 1 Kasım�dan itibaren kilisede nikâhlanabilecekler. Nisan ayında parlamentodan geçen yasayla resmen nikâhlanma hakkı kazanan eşcinseller 1 Mayıs�tan bu yana belediyelerde evlenebilmekteydi. Kiliselerin nikâh kıyma hakkı olduğundan 1 Kasım�dan itibaren kilisede nikâhlanacak eşcinseller yasalara göre evli sayılacaklar. Bu haberi okuduktan sonra kafamda şu soru belirdi; Hristiyanlıkta bu konu ile alakalı hiç bir ilahi söylem yok muydu ki, insanlar bunu tartıştıktan sonra oylayıp karar...

Günah çıkartma? http://www.hristiyanforum.com/forum/ortodoks-ogretileri-f503/gunah-cikartma-tartismasi-t124328 http://www.hristiyanforum.com/forum/gunah-f67/hiristiyanlikta-gunah-nasil-cikartiliri-t317879 forumda iki konu buldum ama tam olarak anlamadım. bazı sorularım var. 1- Günah çıkartmak için bu günahları rahibe mi anlatmak gerekir? 2- Günah çıkartıldığı anda günahlarımız bağışlanırmı? Rahibin bir af duası okuduğundan ama bunun Kutsal Kitap'ta olmadığı söyleniyor.

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Eşcinsellik : Kilisede eşcinsel ruhu çıkartma ayini

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler