2012'deki Kıyamet hakkında hristiyanlar ne düşünüyor?

2012'deki Kıyamet hakkında hristiyanlar ne düşünüyor? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Eskatoloji : 2012'deki Kıyamet hakkında hristiyanlar ne düşünüyor? konusu 551 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj Saygın95 tarafından gönderildi. 2012'deki Kıyamet hakkında hristiyanlar ne düşünüyor? Merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum hristiyanlara göre 2012'de kıyamet kopacak düşüncesi var mı acaba Yönetim Notu: Yoktur. 2012'deki Kıyamet hakkında hristiyanlar ne düşünüyor?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

2012'deki Kıyamet hakkında hristiyanlar ne düşünüyor? konusu 551 kez okundu, 2 kez cevaplandı. En son mesaj Saygın95 tarafından gönderildi.

2012'deki Kıyamet hakkında hristiyanlar ne düşünüyor? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

2012'deki Kıyamet hakkında hristiyanlar ne düşünüyor? hristiyanlık incil isa tevrat zebur09-11-11, 14:26
Furkan Emre

Merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum hristiyanlara göre 2012'de kıyamet kopacak düşüncesi var mı acaba

Yönetim Notu: Yoktur.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / 2012'deki Kıyamet hakkında hristiyanlar ne düşünüyor?

2012'deki Kıyamet hakkında hristiyanlar ne düşünüyor? hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-11-11, 21:01
admin1 Ken Block

Bize göre Mesih'in gelişini önceden hiç kimse bilemez ve söyleyemez.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.

UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.

Sınav için dua isteği (26 Mayıs)

Facebook profilimizmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / 2012'deki Kıyamet hakkında hristiyanlar ne düşünüyor?

2012'deki Kıyamet hakkında hristiyanlar ne düşünüyor? hristiyanlık incil isa tevrat zebur11-11-11, 21:08
Saygın95

Furkan Emre
Merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum hristiyanlara göre 2012'de kıyamet kopacak düşüncesi var mı acaba

Yönetim Notu: Yoktur.
Ayrıca Hristiyanlıkta kıyamet alametleri için İncil'in Vahiy bölümünü okumanızı tavsiye ederim.

http://www.kutsalkitap.com/kkitap/?

Üstelik Hristiyanlıkta kıyamet ve İsa'nın ikinci gelişi için http://www.hristiyanforum.com/forum/eskatoloji-f590/ bölümüne bakabilirsiniz.

2012'deki Kıyamet hakkında hristiyanlar ne düşünüyor? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

2012'deki Kıyamet hakkında hristiyanlar ne düşünüyor? konusuna benzer konular;

Hristiyanlar hakkında en olumsuz fikre sahip olan ülke Türkiye Pew Global adlı uluslararası araştırma şirketinin yaptığı istatiki anketlere göre ,dünya çapında Hristiyanlara karşı en olumsuz toplum Türkiye.. Aynı şekilde '' Size göre en vahşi din/inanç akımı hangisidir? '' sorusuna da %46lık en yüksek oranla ''Hristiyanlık'' cevabı ile listede ilk numara Türkiye.. Şaşırtan kısım ise Arap ülkeleri en çok Yahudiliği vahşi ve barbar olarak nitelendirirken,Hristiyanlar hakkında Arap/İslam dünyası laik Türkiye'ye oranla çok daha olumlu bir izlenime sahip.. Bu da Türkiyedeki Hristiyanlık karşıtı tutumun,dinsel kökenden çok, ırkçı/faşist duygulardan kaynaklandığına işaret ediyor.. http://pewglobal.org/reports/display.php?PageID=811

GÖKTEKİ DEĞERLERİ DÜŞÜNÜYOR, ARDINDAN GİDİYORUZ. GÖKTEKİ DEĞERLERİ DÜŞÜNÜYOR, ARDINDAN GİDİYORUZ. Mesih'le birlikte dirildiğinize göre, gökteki değerlerin ardından gidin. Mesih orada, Tanrı'nın sağında oturuyor. Yeryüzündeki değil, gökteki değerleri düşünün. Çünkü siz öldünüz, yaşamınız Mesih'le birlikte Tanrı'da saklıdır. Yaşamınız olan Mesih göründüğü zaman, siz de O'nunla birlikte yücelmiş olarak görüneceksiniz. Kol.3: 1-4 Aminnn ve Amin. †

Hristiyanlar Kuran hakkında ne düşünüyor? Hristiyan 'dostlarım' forumdaki ilk konu açışım umarım hata yapmam. Araştırmama rağmen tatmin edici bilgi bulamadım. Ben müslümanım ve hristiyanların Kuran hakkında ne düşündüğünü merak ediyorum. Hz. Muhammed'in kendisinin yazdığını mı yoksa arap bir azınlık tarafından mı oluşturulduğunu yoksa değiştirildiğini falan mı düşünüyorsunuz? Şunu dipnot olarak düşüneyim peygamberimizi görüp tabi olanlara sahabe, sahabeyi görüp tabi olanlara (tabi olan anlamında) tabiin deniliyor. Bunu şunun için söylüyorum yüz bin ila iki yüz bin arasında sahabe olduğu ve bunlardan kat kat daha fazla tabiin olduğu söyleniyor yani Hz. Muhammed'in yaşamış olduğuna kesin gözüyle bakılıyor. Buna göre sorumu yanıtlarsanız sevinirim. Tam açıklayamadım sorunuz olursa başlık altından yanıtlarım. Yönetim Notu: Sevgili...

Zamanın Sonu, Kıyamet Alametleri Soru: Zamanın sonunun belirtileri nelerdir? Yanıt: Matta 24:5-8 bize zamanın sonunun yaklaştığını anlayabilmemiz için bazı önemli ipuçları verir: “Birçokları, `Mesih benim` diyerek benim adımla gelip birçok kişiyi aldatacaklar. Savaş gürültüleri, savaş haberleri duyacaksınız. Sakın korkmayın! Bunların olması gerek, ama bu daha son demek değildir. Ulus ulusa, devlet devlete savaş açacak; yer yer kıtlıklar, depremler olacak.” Sahte mesihlerin artışı, savaşların artışı ve kıtlıklar, salgın hastalıklar ve doğal afetlerin artışı zamanın sonunun belirtileridir. Ancak bu ayetlerde bize, aldanmamamızı, çünkü bu olayların sadece, doğum sancılarının daha başlangıcı olduğu sonun daha sonra geleceği konusunda bir uyarı verilmektedir. Bazı yorumcular, her depreme, her politik çalkantıya ve...

Kıyamet, Yargı günü, Apocalypse merhabalar ben mitoloji dersim için bir sunum hazırlamaktayım.Konusu ise incil ve tevrattaki son günle alakalı.Fakat anlayamadığım bir nokta var. The Book of Revelation , Vahiy Kitabı olarak geçen kitapta İncil'in bir parçası mıdır?.Oradan alıntı yapmam doğru mudur?İncil hakkında en ufak bir bilgim olmadığı için size sormaktayım.En kısa zamanda cevaplarınızı görmek ümidiyle. sevgiler.

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih