Etkinlikler

Hristiyan Forum  > Duyurular ve Haberler

Oyunlar Üyelerin Resimleri Radio and TV Üye Grupları En aktif üyeler

FORUMA 20 SANİYE İÇİNDE ÜYE OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Site içi arama motoru ve hristiyanlarla sohbet - chat

Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız

S: İSTANBUL SENT ANTUAN KİLİSESİ NOEL PROGRAMI
Etkinlikler - Yeni mesaj: Eski mesaj:
1.066
S: İstanbul'daki Anglikan/Episkopal kiliselerin Noel etkinlikleri
Etkinlikler - Beyoğlu Diriliş Kilisesi (Türkçe konuşan Anglikan cemaati) İsveç konsolosluğu (Beyoğlu,Tünel) bünyesindeki şapelde toplanmaktadırlar. Ayin türkçedir. 24 Aralık 2009 Perşembe akşamı saat gece...
98
S: Ankara'da St. Nicholas Anglikan/Episkopal Kilisesi Noel Programı
Etkinlikler - St. Nicholas Anglikan/Episkopal Kilisesi,Ankara İngiliz Konsolosluğu bünyesi Şehit Ersan Caddesi 32/12, Çankaya, Ankara 24 Aralık 2009 Perşembe gecesi (mum ışığı eşliğinde) Noel ayini ...
97
S: ANKARA'DA NOEL KUTLAMALARI ETKİNLİK BİLGİLERİ
Etkinlikler - ANKARA'DA NOEL KUTLAMALARI 24 Aralık 2009, Perşembe; bazı kiliselerdeki Noel kutlamaları : KONUTKENT METHODİST KİLİSESİ Çayyolu Saat : 17.00 Noel yemeği. Türkçe MERYEMANA KİLİSESİ...
335
Bu konu başka bir bölüme taşındı >> İstanbul'da Ayin
Etkinlikler -
-
Bu konu başka bir bölüme taşındı >> İzmir'de Noel Ayini
Etkinlikler -
-

Samandağ Rum Ortodoks Kilisesinden Duyuru!
Etkinlikler - 06.01.2010 çarşamba günü, mesih in vaftizi, ayin saat 8.30 dan itibaren st.ilyas kilisesinde kıyılacaktır. 07.01.2010 perşembe günü, aziz vaftizci yuhanna yı anma günü, ayin 8.30 dan itibaren 8.30...
86
İst.da Rum Ortodoks Kiliselerinde Noel Ayini
Etkinlikler - Merhaba arkadaşlar öncelikle şimdiden tekrar Noel bayramınızı kutlar iyi bayramlar ve güzel bir yıl diliyorum hepinize. Sitede baktım fakat göremedim bulamadım. İst.da Ortodoks Kiliselerinde...
288
DUYURULAR; Kilise ayinleri, seminerler, konferanslar, toplantılar, video gösterimleri...
Etkinlikler - Kilisenizin önemli günlerinin, yortularının, bayramlarının, seminerlerinin, toplantılarının, konferanslarının, video gösterimlerinin duyurularını forumumuzun anasayfasında yer alan DUYURULAR >>...
194
İran'da Dini İdamlara Dur diyelim...
Etkinlikler - 26 Kasım 2009 ''İran'da idam cezası almasına kesin gözüyle bakılan ateist lider Nigar Azizmuradi'nin kaderi Türkiye'ye bağlı.'' Dolayısıyla bizlerin Dış İşleri Başkanlığına atacağımız maillere de...
259
Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız

h r i s t i y a n n e t @ g m a i l . c o m