pc_terorist
Aileniz ve arkadaşlarınız Hristiyan olduğunuzu biliyor mu?
Aileniz ve arkadaşlarınız Hristiyan olduğunuzu biliyor mu?Aileme anlayışla karşılar diye bir ara anlatmak istesemde tepkileri artmaya başlayınca olayı şakaya çevirip kapatmıştım..Arkadaşlarım dan ise 3-4 tanesi biliyor..Siz anlatabiliyormusunuz?
yusuf -34
evet biliyorlar !!! babam inanmasada kusal kitabımı aldı annemde hem islama hem hristiyanlığa inandığımı benim adıma savunan ucube bir düşünceye sahip olsada kimseden saklamıyor birde boynumda haç kolye ile ulu orta dolaşıyorum !!! biz protestanlarda embollerin bir kutsiyeti yokur ancak bu toplum bu sembolleri görerek farklılıklarında farkına varmalı ve anlamalı diye düşünüyorum kimseden bir şey saklamak yerine ulu orta göstermenin en azından göz alışkanlığı yaratacağı kanısıyla
ALIŞACAKLAR GÖRECEKLER KİMİSİ MERAK EDECEK sonunda GERÇEK ile karşılaşıp RABBİMİZİN IŞIĞINA KAVUŞACAKLAR diye düşünüyorum
sevgilerimle esenkal
müzisyen
benimde ailem hristiyan dolayısıyla söylememe gerek yok ama bazen müslüman arkadaşlarım oluyo duruma göre hristiyan olduğumu söylüyorum..aslında her zaman çekinmeden söylememiz lazım ama türkiyedeki şartlar bazen bunu önlüyo.
elektrogitarist33
4 yıldan beridir imanlıyım fakat 2-3 arkadsım dısında kimseye söyleyemiyorum söyleme gereğide duymuyorum açıkçası... Sonucta bu bnm imanım inancım bir baskasına söylesem ne degişecek sanki...
Rabbin esenliği tüm inananların üstünde olsun...
Emre-istanbul
evet en yakın akrabalarım ve arkadaşlarımda biliyor Hristiyan olduğumu.
Ancak tabi ki de tepkili olanlarda var,karar senin seçim senin vs...gibisinden söyleyenlerde.
Ben rabbin onlarıda yoluna seçmesini diliyorum sadece...
İsa,"Yol,gerçek ve yaşam Ben'im" dedi."Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez.Yuhanna 14:6
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız