edizcanturk
Aileniz ve arkadaşlarınız Hristiyan olduğunuzu biliyor mu?
bende iman ettim benim içinde durum zor evliyim eşime anlat istesemde o bu konuyu açmak bile istemiyor ailemde aşırı dinci ve kendi içimde yaşıyorum inancimi ve bugün bir kardeşim oldu (din kardeşim) onunla herşeyimi konustum iyiki tanidim onu ve iyiki varsiniz artık yalniz oldugumu düşünmüyorum esen kalin tanri sizinle olsun
pc_terorist
Arkadaşlar içinizde saklı tutmayın imanlı olduğunuzu...
ester sinem12
yaklaşık 2 yıldır imanlıyım.ailem ve akrabalarım biliyor.ayrıca birçok arkadaşım da biliyor.bazen ailem tedirgin olduğunu için istemiyor ama ben haçı birçok yerde görünecek şekilde takıyorum.bunun nedeni de insanların hristiyanlığı merak etmesi ve araştırması.sardırmaları da umrumda değil.bedenimi önemsemiyorum.önemli olan ruhumdur.ruhumunda rab sayesinde sonsuz yaşama kavuşacağını biliyorum.rab isa herkesi korusun.esenkalın
Barış-İstanbul
Ben her ortamda İsa Mesih imanlısı olduğumu açıkça söylüyorum.Tepkiler sizin de bildiğiniz gibi çok sayıda.Hissediyorum ki yüzüme tükürmek ve beni dövmek isteyen çok kişi var.Aldırmıyorum.Çünkü şu ayetler aklıma geliyor o an.
Matta 10:32 ''İnsanların önünde beni açıkça kabul eden herkesi ben de göklerdeki Babam'ın önünde açıkça kabul edeceğim.''
Matta 10:33 ''İnsanların önünde beni inkar edeni ben de göklerdeki Babam'ın önünde inkar edeceğim.''
Siz de böyle durumlarda bu ayetleri aklınıza getirin ve korkmayın.Sonuna kadar direnen kazanacaktır.
edizcanturk
benim anlamadıgım yani bir insan hristiyansa hristiyandir bunu çevresi bilmiş ne olacak bilmemiş ne olacak sonucta o kişi ibadetlerini veya üstüne düşeni yapiyorsa bence hiçbir sorun yoktur
GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ

Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler