Aileniz ve arkadaşlarınız Hristiyan olduğunuzu biliyor mu? - Sayfa 5

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Evlilik ve Aile : Aileniz ve arkadaşlarınız Hristiyan olduğunuzu biliyor mu? - Sayfa 5

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
edizcanturk

Aileniz ve arkadaşlarınız Hristiyan olduğunuzu biliyor mu?

bende iman ettim benim içinde durum zor evliyim eşime anlat istesemde o bu konuyu açmak bile istemiyor ailemde aşırı dinci ve kendi içimde yaşıyorum inancimi ve bugün bir kardeşim oldu (din kardeşim) onunla herşeyimi konustum iyiki tanidim onu ve iyiki varsiniz artık yalniz oldugumu düşünmüyorum esen kalin tanri sizinle olsun

hristiyanlık
pc_terorist

Arkadaşlar içinizde saklı tutmayın imanlı olduğunuzu...

hristiyanlık
ester sinem12

yaklaşık 2 yıldır imanlıyım.ailem ve akrabalarım biliyor.ayrıca birçok arkadaşım da biliyor.bazen ailem tedirgin olduğunu için istemiyor ama ben haçı birçok yerde görünecek şekilde takıyorum.bunun nedeni de insanların hristiyanlığı merak etmesi ve araştırması.sardırmaları da umrumda değil.bedenimi önemsemiyorum.önemli olan ruhumdur.ruhumunda rab sayesinde sonsuz yaşama kavuşacağını biliyorum.rab isa herkesi korusun.esenkalın

hristiyanlık
Barış-İstanbul

Ben her ortamda İsa Mesih imanlısı olduğumu açıkça söylüyorum.Tepkiler sizin de bildiğiniz gibi çok sayıda.Hissediyorum ki yüzüme tükürmek ve beni dövmek isteyen çok kişi var.Aldırmıyorum.Çünkü şu ayetler aklıma geliyor o an.

Matta 10:32 ''İnsanların önünde beni açıkça kabul eden herkesi ben de göklerdeki Babam'ın önünde açıkça kabul edeceğim.''

Matta 10:33 ''İnsanların önünde beni inkar edeni ben de göklerdeki Babam'ın önünde inkar edeceğim.''

Siz de böyle durumlarda bu ayetleri aklınıza getirin ve korkmayın.Sonuna kadar direnen kazanacaktır.

hristiyanlık
edizcanturk

benim anlamadıgım yani bir insan hristiyansa hristiyandir bunu çevresi bilmiş ne olacak bilmemiş ne olacak sonucta o kişi ibadetlerini veya üstüne düşeni yapiyorsa bence hiçbir sorun yoktur

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Aileniz ve arkadaşlarınız Hristiyan olduğunuzu biliyor mu? konusuna benzer konular;

Kızılderililer, YHVH ismini biliyor muydu? Başlığı görünce hemen Mormon propagandası sanmayınız, ben de başta öyle düşünmüştüm zira. İddialara göre, Kızılderililer biliyordu Tanrı'mızın özel ismini. Bunun üzerine internette küçük bir araştırma yaptım. Kızılderili inançlarını animist olarak biliyordum fakat düşündüğüm gibi değilmiş. Örneğin bazı kabilelerde Yowah adlı bir tanrıya inanılıyordu. Başka bir site de Amerika'da bazı yazıtların bulunduğunu ve üzerlerinde YHVH isminin geçtiğini söylüyor. (Hayır sitenin sahibi Mormon değil) Yazıtlardan örnekler veriyor.

Muhammed okuma yazma biliyor muydu? Kuranda açıkça belirtilen yazıya göre Muhammed'in okuma yazması yoktu.Bunu neden yazmış olabilir sizce,bu kitabın ilahi olduğunu ve kendi yazmadığını belirtmek için Komik olan Muhammedin tüccar olması ve Arap yarımadasındaki varlıklı ve çok gezen bir adam olması bu adamın hesap kitap okuma yazma bilmemesi imkansız bir şey.Şimdi hadi o dönemin yazıtlarını ve hadislerini inceleyelim vereceğim tüm örnekler Müslümanlarca kabul edilen Kuttubi Sitteye göredir tabi onlara göre doğru bu hadislerin doğru olup olmadığını kanıtlamak için kitabın yazarları uykuya yatıp hadisleri doğruluyorlar.Gülünç. Zeyd İbnu Abdillah anlatıyor: "Biz Basra'da Mirbed denen yerde idik. Saçları dağınık, bir adam geldi, elinde kırmızı renkli bir deri parçası vardı....

İsa'nın herşeyi biliyor muydu, bilmiyor muydu? Selamlar... Benim aklıma takılan bazı sorular var, kesin daha önce cevap verdiğinizi düşünüyorum ama ben göremedim sanırım. Bir sitedeki online kitabı okurken aklıma takıldı umarım yanıt bulabilirim. Kitap Mesih İsa'nın Tanrılığına delilleri gösterirken bir çok başlık açmış. Bunlardan biri Mesih'in herşeyi bildiği yönünde. O konudaki kısa parçayı buraya aktarayım. Tanrı Her Şeyi Bilir <o:p></o:p> Tanrı "her şeyi bilendir" dediğimizde, Tanrı'nın sonsuzluk boyunca bilinilebilir olan herşeyi bildiğini söylemek istiyoruz.<o:p></o:p> Tanrı, herşeyle ilgili mükemmel ve sonsuz bilgiye sahiptir. Bilinebilir olan herşey Tanrı'nın bilgisi dahilindedir. Tanrı'da olan bilgi, bizim bilgi edinişimizden farklıdır. Bizler öğrenerek bilgiye...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Evlilik ve Aile : 5- Aileniz ve arkadaşlarınız Hristiyan olduğunuzu biliyor mu? - Sayfa 5

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler