only god can judge me
Hristiyan biriyle evlenebilir miyim?
Sevgili artemis..Biz Tanrı değiliz..seni yargılamak ya da sana emretmek gibi bir lüksümüz yoktur...Öncelikle size yardım etmektir amacımız..Peki size birşey sormak istiyorum..Değiştiremeyec eğiniz inançlarınız nelerdir? Her yol Roma'ya çıkar sözünü anımsattınız bana..Eğer böyle bir düşünceniz varsa, buna katılmadığımı belirtmek isterim.Hiçbirşeyi hiç kimse değiştiremez..Hele bunlar, inanç olacak olursa, kesinlikle imkansızdır..İslamiyet, hristiyanlığın tahrif edildiğini ve İsa Mesih'in sadece sıradan bir peygamber olduğunu ve ona çok büyük saygı duyduklarını belirtirler..Fakat onun ne müjdesini kabul ederler, ne de onun yaptığı harika işleri..Bakın sayın artemis, İsa mesih tek yol ve gerçek yaşam olduğunu yuhanna'da 14.bölüm 6.ayette şöyle belirtmiştir.
İsa, "Yol, gerçek ve yaşam Ben'im" dedi. "Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez.
Kısacası; İsa Mesih olmadan, Tanrı'ya hiç kimse gidemez..O tanrıyla bizi barıştırdı ve bizim günahlarımız uğrunda can verdi..3.günde dirildi..Hristiyan ve yahudileri din kardeşi olarak görmeniz sadece sizin iyi niyetinizden kaynaklanmaktadır..Fakat islam dininde hristiyan ve yahudileri dost edinmeyin diyen ayeti de hatırlatmak isterim;
Ey inananlar! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim onları dost edinirse kuşkusuz o da onlardandır. Şüphesiz Allah zalimler topluluğunu doğruya iletmez. Maide Suresi 51.ayet..
İslam dini, ehli kitap olarak belirttiği yahudi ve hristiyanları dışlayan bir anlayışa sahiptir..Fakat hristiyanlığın tahrif olduğuna dair ise, gözle görülebilecek bir ayetleri dahi yoktur..Tam tersine, İncili ve tevratı öven ayetlerde bulunmaktadır..Buna rağmen, müslümanlar hristiyanlığın ve kutsal kitabın tahrif olduğunu iddia etmektedirler..Fakat bu, onların yanılgılarından başka birşey değildir.Kilise düğünü yaparak, vaftiz olmanın hiçbir önemi de yok..Önemli olan, isa mesihe bütün kalp ve samimiyetinizle iman etmenizdir..Daha sonra ise vaftiz olmak gerekir.Bu tanrının bir isteğidir..Umarım yazdıklarımı anlamış ve bir parça da olsa, birşeylerin farkına varmışsınızdır..
sevgilerimle.