hristiyanlık
sonsuzdiren

Hristiyan biriyle evlenebilir miyim?

Sevgili Artemis;
Sevgili fevzi_90 ve only god can judge me kardeşlerimin değerli yazılarına katıldığımı belirtirken;bir kardeşimle evleneceğinizi bize duyurduğunuz için sizi öncelikle kutluyor ve mutluluklar diliyorum.
Sevgili Artemis samimi ve olumlu düşüncelerinizi ifade etmek istediğiniz yazınızı
kardeşimizin müstakbel eşi olmanız nedeniyle eleştirmek istemiyorum.Yalnızca bizlerin sevgiye yani Rab İsa Mesih e inandığımızı bilmelisiniz;Rab İsa Mesih bizlere sonsuz sevgisi ile biz günahkarları günahdan kurtarmak için hiçbir günahı olmayan biricik Tanrı kuzusu Oğlu olduğu halde çarmıhda sonsuz acılar çekerek ve Tanrı nın yüz çevirmesini göze alarak mübarek kanını akıtarak canını feda etmiş ve ölümünün 3. günü dirilmiştir.Rab İsa Mesih in Kurtarıcı ve Tanrı Oğlu olduğuna iman eden insan müstakbel eşiniz olan bizim sevgili kardeşimiz gibi Hristiyandır.
Şahsım adına sizi sevgili kardeşimizin müstakbel eşi ve bizlerin müstakbel saygıdeğer yengesi olmanızdan dolayı kutluyor ve Tanrı nın ikinize birlikte esenlik ve bereket dolu uzun bir yaşam vermesini diliyorum.
Rab İsa Mesih e çocuğunun eşi olmanızı sağladığı için şükürler olsun.
Rab İsa Mesih e bir Hristiyanı eş olarak seçmenizi sağladığı gibi yüreğinize dokunup kendisine çevirmesi için dua ediyorum.

Rab İsa Mesih in sevgisinde kalıp sevgisini yaşayan çocuklarına ne mutlu.

Hristiyan biriyle evlenebilir miyim?