yanlışmı yapıyorum?

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Evlilik ve Aile : yanlışmı yapıyorum?

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
ercan cokduru

yanlışmı yapıyorum?

eşim evlendi!iki çoçuğum var ben onları yani ailemi geri kazanmak istiyorum rabbim bunu söylüyor.o yüzden onu dinliyor ve bazen eski eşimi bile rahatsız ediyorum.ne yapabilirim çünkü inancım herkesi sevmemi söylüyor ve ben seviyorum.şunuda bilinki verdiğim rahatsızlık sırf sevgidir!tehdit falan asla değil.bana söylenen asla yapmamam gerekendir.rabbimize her an dua ediyorum.gayet açık olmasına rağmen belki beni açıklığa kavuşturacak bir şeyler biliyorsunuzdur.
mesihle yaşıyorum bunuda anlayın ve bana lütfen darılmayın.bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır diye cahilliğime sığınarak yardımlarınızı bekliyorum:

yanlışmı yapıyorum?

hristiyanlık
turgay55

yanlışmı yapıyorum?

Değerli Ercan kardeş, anladığım kadarıyla özel bir konu ama, burada açıklamanda mahzuru yok. Eşim evlendi diyorsun, bu durumda resmen ayrıldınız o evlendi. Olabilir dünyanın sonu değil,burada yapacağınız bir şey yok, kendinize artık başka yol haritası çizmelisiniz.Eşimi seviyorum, inancım gereği herkesi sevmek zorundayım, bazen rahatsız ediyorum diyorsunuz. işte sizi bekleyen tehlike burada, tabiki herkesi seveceksiniz ama gidip bunu kendisine duyurmak hissettirmek isi rahatsızlığa vardırmak tabiki beraberinde bazı sıkıntıları getirir, bu durumda da siz haksız ve suçlu düşersiniz. Evlendiğine göre onunda namusunun korunmasını üstlenen yeni eşi var.Neticede çocuklarınızın annesidir, onun huzuru sizinde huzurunuz olmalıdır. Ben tanısamda tanımasamda her ayrılan aileye üzülüyorum, onların çocuklarına üzülüyorum ama bu artık başınıza gelmiş yapacak bir şey yok,bundan sonraki yaşamınızda Rab yardımcınız olsun.

yanlışmı yapıyorum?

hristiyanlık
jackie

yanlışmı yapıyorum?

hayatta insanın karsısında cok farklı durumlar cıkabiliyor sonra duyulan pismanlıklar fayda etmeye biliyor bence cocuklarınıza iyi bir baba olarak eski esinizi bir nebzede olsa mutlu edebilirsiniz.karsınıza mutlaka bir baskası cıkacaktır ama bu sizin cocuklarınızın babası oldugunuz gercegini degistirmiyor.yeni iliskinizde daha önce kendinizde buldugunuz bir takım sivri noktaları törpileyerek mutlu olamının tadını cıkarın.böylece sizin mutlu oldugunuzu gören cocuklarınız ve eski esiniz de sizin adınıza sevineceklerdir kendinize haksızlık etmeyin ve zaman tanıyın yeniye alısmak da eskiyi unutmak kadar zor.bol sanslar.........

[INDENT][I][U][FONT=Century Gothic][COLOR=red]jackie[/COLOR][/FONT][/U][/I]
[/INDENT]

yanlışmı yapıyorum?

hristiyanlık
ercan cokduru

yanlışmı yapıyorum?

nasıl rabbımın bana gösterdiği yoldan çıkabilirim ben onunlayım bu onun isteği ben razıyım herşeye yeterki herkes mutlu olsun!dua ediyorum ve bana öyle bir güç veriyorki anlatamam çektiklerime artık alıştım buda benim imanımın bi4r yönü!onu hep takip edeceğim buradan göcene kadar!
rabbim hepimizi doğru yola soksun onun isteklerini sorguluyamıyorum o kadar bilgim yok.

o ne isterse o olur hepinizi seviyorum ve dua ediyorum.
rabbim hepimize esnlik versin.

yanlışmı yapıyorum?

hristiyanlık
r00t

yanlışmı yapıyorum?

ercan cokduru
nasıl rabbımın bana gösterdiği yoldan çıkabilirim ben onunlayım bu onun isteği ben razıyım herşeye yeterki herkes mutlu olsun!dua ediyorum ve bana öyle bir güç veriyorki anlatamam çektiklerime artık alıştım buda benim imanımın bi4r yönü!onu hep takip edeceğim buradan göcene kadar!
rabbim hepimizi doğru yola soksun onun isteklerini sorguluyamıyorum o kadar bilgim yok.

o ne isterse o olur hepinizi seviyorum ve dua ediyorum.
rabbim hepimize esnlik versin.
Herkesin mutlu olmasını istiyorsan evli bir bayanı sevginle rahatsız etmiyeceksin...

Güçlü olmalısın ve unutmalısın eski eşini...

Mantıklı düşünürsen yeni eşinden ayrılıp sana geri dönmesi mümkün değil..Yeni bir yol çizmelisin kendine*

yanlışmı yapıyorum?

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

yanlışmı yapıyorum? konusuna benzer konular;

Yapabileceğimin en iyisini içtenlikle yapıyorum? Yapabileceğimin en iyisini içtenlikle yapıyorum. Şu an yapabildiğinizden çok daha iyisini yapabilseniz bile, hala yeterince iyi yapmış olmazsınız çünkü iyi işler Tanrı’yı hoşnut etmez (Galatyalılar 2:21), sadece İsa Mesih’e iman etmekle Tanrı’yı hoşnut edebilirsiniz. İçtenlik bizi cennete götüren kapı değildir. Ya içtenlikle yanlışa inanıyorsanız ne olacak? (Yuhanna 14:6’yı hatırladınız mı?) Eğer içtenliğinize güveniyorsanız, o zaman siz içten olduğunuz için Tanrı’yla birlikte iletişim için yeterli derecede iyi olduğunuza inandığınızı söylüyorsunuz. İçtenliğinize olan düşkünlüğünüzün sizde gurur yarattığını görmüyor musunuz? Çünkü Tanrı’dan gelen birşey değil sizin içinizde olan birşey sizin Cennete gitmenize...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Evlilik ve Aile : yanlışmı yapıyorum?

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler