Artık fotoğraflarınız Facebook reklamlarında çıkabilir!
| HRİSTİYAN FORUM
> Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar
> Facebook
: Artık fotoğraflarınız Facebook reklamlarında çıkabilir! konusu 205 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj KSAdmin tarafından gönderildi. Artık fotoğraflarınız Facebook reklamlarında çıkabilir! Kendi resminizi, hiç haberiniz yokken bir reklamda görürseniz şaşırmayın; artık bu mümkün... Facebook, sponsorlu reklamlarda üye resimlerini kullanmaya başladı. Facebook'un yeni 'Sponsorlu yazılar' planı Ocak ayında duyurulmuştu ve görünüşe bakılırsa yeni özellik şu an devrede. Yeni reklam kampanyasına göre bir veya birden fazla arkadaşınız bir ürünü 'beğenmiş' ise bu ürüne sizin de eğilimli olduğunuz düşünülüyor. Dolayısıyla size önerilen sponsorlu reklamlarda bir arkadaşınızın resmi yer alabiliyor. Bundan daha kötüsü ise yakın zamanda üçüncü parti reklamcıların da Facebook uygulamalarında isminizi ve resminizi kullanacak olması. Kampanyanın dışında kalmak için bir seçeneğin mevcut olması, bu tür bir paylaşımın yapılacağını ortaya çıkarıyor. Üçüncü parti reklamların dışında kalmak için... Artık fotoğraflarınız Facebook reklamlarında çıkabilir!
HEMEN ÜYE OLUN!Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Artık fotoğraflarınız Facebook reklamlarında çıkabilir! konusu 205 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj KSAdmin tarafından gönderildi.
Kendi resminizi, hiç haberiniz yokken bir reklamda görürseniz şaşırmayın; artık bu mümkün...
Facebook, sponsorlu reklamlarda üye resimlerini kullanmaya başladı. Facebook'un yeni 'Sponsorlu yazılar' planı Ocak ayında duyurulmuştu ve görünüşe bakılırsa yeni özellik şu an devrede.
Yeni reklam kampanyasına göre bir veya birden fazla arkadaşınız bir ürünü 'beğenmiş' ise bu ürüne sizin de eğilimli olduğunuz düşünülüyor. Dolayısıyla size önerilen sponsorlu reklamlarda bir arkadaşınızın resmi yer alabiliyor.
Bundan daha kötüsü ise yakın zamanda üçüncü parti reklamcıların da Facebook uygulamalarında isminizi ve resminizi kullanacak olması. Kampanyanın dışında kalmak için bir seçeneğin mevcut olması, bu tür bir paylaşımın yapılacağını ortaya çıkarıyor.
Üçüncü parti reklamların dışında kalmak için Hesap Ayarlarınızda (Gizlilik Ayarları değil), Facebook Reklamları sekmesine tıklamanız ve karşınıza gelen 'Platform sayfalarındaki reklamların bilgilerimi şu kişilere göstermesine izin ver' seçeneğini 'hiç kimse' olarak değiştirmeniz gerekiyor.
Artık fotoğraflarınız Facebook reklamlarında çıkabilir! konusuna benzer konular;
Azınlık gazeteleri de artık reklam alabilecekler Lozan Barış Antlaşması uyarınca “azınlık” statüsünde sayılan cemaat mensupları tarafından yayınlanan gazeteler, yazılı talepte bulunmaları halinde resmi reklam yayımlayabilecek.
Basın İlan Kurumu Teşkiline Dair Kanun Uyarınca Yayınlanacak İlan ve Reklamlar ile Bunları Yayınlayacak Mevkuteler Hakkındaki Genel Kurul Kararı’nın bazı maddelerinin değiştirilmesine dair Genel Kurul Kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı.
Buna göre, kurum vasıtasıyla yayınlanacak ilanen tebligatların elektronik ortamda yayınına ilişkin iş ve işlemler, Kurum Genel Müdürlüğü tarafından belirlenecek. Gazete devirlerinde yayınlama hakkının devam edebilmesi için devir alınan gazetenin vergi ve sigorta prim borcunun olmaması şartı aranacak.
Kurul Kararının gazetelerin kadrolarına ilişkin maddesinde “Gazeteler,...
Artık İnancımı Gizlemekten Bıktım Biraz içimi dökmek istiyorum.
Aramızda inancını ailesinden veya çevresinden gizleyenler olabilir.
Ben de bazı yakınlarımdan gizliyordum, bazılarıysa Hristiyan olduğumu biliyordu.
Bazen bu durumdan çok sıkılıyorum. Herkese açıklamak, anlatmak istiyorum inancımı lakin olmuyor, yapamıyorum, korkuyorum.
Neyse, belki bir gün cesaret ederim yakınlarıma açıklamaya da, dışarı çıkarken korkmadan haçımı gizlemeden tişörtümün veya gömleğimin üstüne çıkarmaya da.
Ben artık bıktım bunlardan, siz? Merhaba sevgili kardeşler,
Akşam akşam nette gezerken bir forumda bir yazı gördüm. Artık dedim kendi kendime "yeter, sıkılmadınız mı?". Sözü geçen sitede periyodik olarak Katolik ve Ortodoks mezheplerini Hristiyanlık dışı gösteren yazılar yazılıyor. Üstelik bundan da bıkmıyorlar :D Azimlerine şaştım.
Ama okuyunca anlıyorum ki bilmeden, yazılıyor tüm o yazılanlar. Yazıyı nasıl desem, kuzu postuna bürünmüş kurt edasıyla yazılmış birde.
Yazılan şeyler sevimli gösterilmeye çalışılmış...
Yazıyı ekliyorum, belki yaptığım şey yanlış. Başka yerden yazı alıntılamak buraya ama yani daraldım gerçekten.Peki ya siz? ARtık açıklama yapmaktan da filan yoruldum bunlara karşı.
Hislerimi paylaşmak istedim.
artık Mesih'teyim merhaba
ben yaklaşık üç ay önce İsa Mesih'i Rab'bim ve kurtarıcım olarak kabulettiğimi açıkladım ve O'nun sonsuz kurtarışına iman ettim. müjdeyi ilk benimle paylaşan kişi bu siteye girmemi önerdi. Rab sizleri bereketlesin. umarım burada yazılanlardan çok şey öğrenecem. esenlikle
artık bende sizdenim arkadaşlar kısa bir şey yazacam ben aslında ilk başta inanmadan isa imanlısı oldum bir iki gün sonra tekrar müslüman olacaktımki son gün başım fena şekilde ağrımaya başladı sonra dedim bir dua edeyim ne olacak dua ettim vede duam biter bitmez o sabahtan beri süren baş ağrım aniden geçti inanamadım yarın yine ağrıdı yine dua edip geçince bende bütün kalbimle isa imanlısı olmaya karar verdim işte böyle şimdi gerçekten inanarak imanlıyım eskisi gibi sözde değil !!!
HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız
HRİSTİYAN OLMAK Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...
HRİSTİYAN GAZETE Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...
İNCİL Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...
İNCİL .TV Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlıkİncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil