Facebook'a üye olmayanlar bile Facebook tarafından izleniyor

Facebook'a üye olmayanlar bile Facebook tarafından izleniyor hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Facebook : Facebook'a üye olmayanlar bile Facebook tarafından izleniyor konusu 279 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj KSAdmin tarafından gönderildi. Facebook'a üye olmayanlar bile Facebook tarafından izleniyor Facebook yetkilileri, bir milyara yaklaşan üyesinin son 90 günde ziyaret ettiği tüm web sitelerini günlüğe kaydettiğini itiraf etti. Bu zaten konuşulan bir şeydi ama itiraf ilk kez oluyor... Facebook son haftalarda kullanıcıların çok fazla kişisel bilgisini internete açtığı nedeniyle Federal Ticaret Komisyonu ile bir tartışma içerisindeydi. Şimdi ise farklı bir gizlilik tartışması büyüyor: Facebook, siteyi ziyaret edenler hakkında hangi bilgileri topluyor? Facebook, sadece kedi web sitesini ziyaret eden kullanıcıları değil, milyonlarca üye olmayan kullanıcıyı da izliyor. Facebook'un bunu yapması için herhangi üye olmayan bir kişinin, bir Facebook sayfasını ziyaret etmiş olması yeterli. Şirket bu işi Google, Adobe, Microsoft ve Yahoo gibi şirketlerin de başvurduğu çerez teknolojilerine... Facebook'a üye olmayanlar bile Facebook tarafından izleniyor

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Facebook'a üye olmayanlar bile Facebook tarafından izleniyor konusu 279 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj KSAdmin tarafından gönderildi.

Facebook'a üye olmayanlar bile Facebook tarafından izleniyor konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Facebook'a üye olmayanlar bile Facebook tarafından izleniyor hristiyanlık incil isa tevrat zebur20-11-11, 02:50
KSAdmin

Facebook yetkilileri, bir milyara yaklaşan üyesinin son 90 günde ziyaret ettiği tüm web sitelerini günlüğe kaydettiğini itiraf etti. Bu zaten konuşulan bir şeydi ama itiraf ilk kez oluyor...

Facebook son haftalarda kullanıcıların çok fazla kişisel bilgisini internete açtığı nedeniyle Federal Ticaret Komisyonu ile bir tartışma içerisindeydi. Şimdi ise farklı bir gizlilik tartışması büyüyor: Facebook, siteyi ziyaret edenler hakkında hangi bilgileri topluyor?

Facebook, sadece kedi web sitesini ziyaret eden kullanıcıları değil, milyonlarca üye olmayan kullanıcıyı da izliyor. Facebook'un bunu yapması için herhangi üye olmayan bir kişinin, bir Facebook sayfasını ziyaret etmiş olması yeterli. Şirket bu işi Google, Adobe, Microsoft ve Yahoo gibi şirketlerin de başvurduğu çerez teknolojilerine başvurarak gerçekleştiriyor.

Bu tür bilgiler, sosyal medya siteleri için oldukça önemli, zira reklamları doğru kitlelere hedeflemek, sağlanan bu verilerle daha kolay oluyor. Bu arada, son zamanlarda tarayıcılara eklenen "beni izleme" işlevinin doğuşunda, bu tür izleme tekniklerinin meydana çıkmasının büyük rolu bulunuyor.

MİLLİYET

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeFORUMA EKLEDİĞİMİZ TÜM HABERLER HRİSTİYANGAZETE.COM SİTESİNDEN ALINTIDIR. HABER İÇERİKLERİNİN OLUMLU YA DA OLUMSUZ OLMASI DİKKATE ALINMAZ. HRİSTİYAN HER MEZHEP, HER KİLİSE, HER ETNİK KÖKEN İLE İLGİLİ HABERLER SİTEMİZDE ARŞİVLENİR.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Facebook'a üye olmayanlar bile Facebook tarafından izleniyor

Facebook'a üye olmayanlar bile Facebook tarafından izleniyor konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Facebook'a üye olmayanlar bile Facebook tarafından izleniyor konusuna benzer konular;

Rab İsa Mesih'in Şeytan Tarafından Sınanması İncil de İsa Rab'bin bir çölde İblis tarafından sınandığı yazar . Bana bu olay biraz saçma geliyor . Babanın oğlu , Kutsal İsa Rab'bimizi İblis nasıl olur da sınar ? Bana saçma geldiği için size sormak istedim . Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim . Rab'bin lütfu sizinle olsun . Yönetim Notu: Sevgili kardeşim, İncil olanları anlatır, bu olayların insanlara saçma gelip gelmemesine bakmaz, önemsemez. İncil'de anlatılan neredeyse her olayın Eski Antlaşma'daki bir metne gönderme yaptığı söylenebilir. Ayrıca bu olay insanların anladığı anlamda "şüphe" sınaması değildir, orada Yahşuah (İsa)'nın Şeytan'a verdiği cevaplar (eski antlaşma ayetleri) aslında biz iman edenler için belirtilerdir. Çünkü zaten denenmeden önce Tanrı O'nun için "Benim Oğlum'dur, O'ndan hoşnudum" diyerek...

Facebook'a kendi rızamızla nelerimizi kaptırıyoruz? (Serhat Ayan) Facebook'a kendi rızamızla nelerimizi kaptırıyoruz? (Serhat Ayan)) Dünyanın en Facebookçu ikinci ülkesiyiz. Nüfusla oranlarsanız gerçekten çok iyiyiz. Bu konuda iyi olmak iyi mi? Başyımızı göğe erdirir mi onu bilemiyorum. Ama gelin size Facebook�un hiç bilmediğiniz bir başka yüzünü gösterelim: Facebook, ektiğiniz her tarlada, girdiğiniz her acayip uygulamada sizin bir bilginizi alıp birileriyle paylaşıyor. İşin daha acı tarafı siz bakmadan evet sevgili arkadaşlar kesinlikle benim bilgilerimi alabilirsin diye onay veriyorsunuz. Hangi bilgilerinizi veriyorsunuz gelin birlikte bakalım: Sizin neler yaptığınız takip edilmesi Arkadaşlarınızın ne yaptığının takip edilmesi Yaş gününüzün gün ay ve yıl olarak verilmesi Eğitim bilgilerinizin verilmesi

vaftiz olmayanlar ve komünyon merhaba , Bildiğim kadarıyla vaftiz olmayanlar pazar ayinlerinin bazı kısımlarına dahil olamıyor komünyon kısmıda bu gruba dahil. Ancak geçmişte Antakya'da bir kilisede nikaha gitmiştim ve orada Şarap ve ekmek ikram edilir gibi herkese verilmişti. orada müslümanlar ve ben (kararsızlara genelleme yapamadım: ) ) de vardım. Bu doğru bir uygulama mıdır? yoksa Nikahlarda özel bir durum mu var.

Bile bile günah işleyen birinin durumu Arkadaşlar bir Hristiyan bile bile bir günahı işlese, dinden çıkar mı? Böyle birisi işlediği günahdan pişmanlıkda duymasa akıbeti ne olacak?

Sağlıklı Bir Beyine Sahip Olmayanlar Ne Olacak? Hep merak ettiğim ama soramadığım bir durum var. İki grubun durumu ne olacak diye merak ediyorum. Biri zihinsel özürlüler, diğeri de akıl hastaları. İnancımıza göre bunların durumu ne olacaktır? Yargılanmaları nasıl olacaktır? Bunlar hakkında herhangi birşey geçmekte midir Kutsal Kitap'ımızda?

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih