| Yahşuah'ın ikinci gelişi |
|
|||||
|
Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için; < < < SİTEMİZE HEMEN ÜYE OLUN! > > > |
![]() incil .TV Tüm hristiyan radyo ve televizyonlar |
1 Ağustos'ta Şan ve Org Konseri (İSTANBUL) |
Hristiyan Gazete |
![]() Son gönderilen konu ve mesajlar için hemen gruplarımıza üye olun |
Nasıl Hristiyan Olunur? | ![]() incil .biz |

| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
|
|
|
|
|
|
Fevkalade ! Bu animasyonu kaç kere seyrettiğimin sayısını anımsamama rağmen üç kez daha seyrettim.Teşekkürler; sayın tulıper . " Bu geliş güçlü,görkemli ve ihtişamlıdır.Ama yine O'nun alçakgönüllüğünü hatırlatıyor.Öç almak için gelmektedir. Ama yine de O'nun yumuşaklığını hatırlatıyor. O hala Tanrı'nın kuludur. Bu yüzden alınabilecek en güzel ad ( "Kralların kralı Ve Rablerin Rabbi "),yalnız kaftanı üzerinde değil,tıpkı kölelerde olduğu gibi kalçası üzerinde de yazılıdır.Bu yüzden sadakatine ve adaletine güvenle sığınabiliriz ! "( C: MADRIGAL ) Rabbin sevgisi ve ışığı sizinle olsun. |
|
|
|
|
|
|
Tek kelime ile harika ! |
|
|
|
|
|
|
Zaman yakındır... |
|
|
|
|
|
|
tek kelimeyle muhteşem.rabbin görkemli gününde herkesin rabbi anlamış ve onu bekler bir şekilde olmasını dilerim.yüce rabbimiz isa mesih'in etkin ve diri adıyla.amen. |
|
|
|
|
|
|
cok güzel tesekkür ederim. |
|
|
|
|
|
|
Çok güzel anlatıyor... O güne tanıklık etmek için sabırsızlanıyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yönetim Notu: Lütfen tüm forum kurallarını okuyup anlamadan mesaj göndermeyiniz. Sorularınızı "Soru Panosu"na yazmanız gerekir. |
|
|
|
Mükemmel olmuş gerçekten. Her şeyi RAB YHVH'e bırak, O'na güven, O gerekeni yapar. (Mezmurlar 37:5) |
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
| Konu ile alakalı kelimeler |
| ikinci geliş, mesih, yahşuah |