| YHVH'nin 10 Emri Flash Animasyonu |
|
|||||
|
Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için; < < < SİTEMİZE HEMEN ÜYE OLUN! > > > |
![]() incil .TV Tüm hristiyan radyo ve televizyonlar |
1 Ağustos'ta Şan ve Org Konseri (İSTANBUL) |
Hristiyan Gazete |
![]() Son gönderilen konu ve mesajlar için hemen gruplarımıza üye olun |
Nasıl Hristiyan Olunur? | ![]() incil .biz |

| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
|
|
|
|
|
|
süper olmus gercekten cok begendim.dewamını bekliyorum. |
|
|
|
|
|
|
ben cok begendim ellerinize saglık...... |
|
|
|
|
|
|
Çalışmanız harika olmuş çok beğendim. Eğer Yüce Rab (Tanrı) veya YHVH vs... bunu istiyorsa sadece Yahıdiler için değil bütün iman edenler için bu emri vermiştir. İlahi dinlerin herhangi birine bağlı olsun, HERKES bu emirlere uymak zorundadır diye düşünüyorum. Çalışmalarınızın devamını sabırsızlıkla bekliyorum... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok çok güzel olmuş.Paylaşımınız için teşşekürler. Esen kalın |
|
|
|
|
|
|
Harika olmus ! Dekoratifleri cok sevdim ve bunlarin zamanlamalarini :) Rab'in isigi sizinle birlikte olsun ! |
|
|
|
Esenlikler, Yu.1: 12 Kendisini kabul edip adına iman edenlerin hepsine Tanrı’nın çocukları olma hakkını verdi. Yu.1: 13 Onlar ne kandan, ne beden ne de insan isteğinden doğdular; tersine, Tanrı’dan doğdular. |
|
|
|
|
|
|
Gayet Güzel Bir Çalışma Olmuş Ellerinize Sağlık |
|
|
|
|
|
|
Paylaşım için sonsuz teşekkürler.Bunu başka imanlı kardeşlerimize mail yoluyla göndermem mümkün mü acaba?Rab sizinle olsun. SİTE YÖNETİMİNİN BU MESAJA NOTU:Zannedersekki email içinde çalışmayacaktır, websayfanın adresini göndermeniz gerekir. |
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
| Konu ile alakalı kelimeler |
| 10 emir, emir, musa, on emir, sina, tanrı, yhvh |