Cep telefonları için Hristiyan Forum

Cep telefonları için Hristiyan Forum hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında : Cep telefonları için Hristiyan Forum konusu 1980 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj In Hoc Signo Vinces tarafından gönderildi. Cep telefonları için Hristiyan Forum Üyelerimizden gelen istekler üzerine, Hristiyan Forumu cep telefonlarına uygun hale getirilmektedir. Şu anda sitemizin ana sayfası ve kategori sayfaları cep telefonlarına uygun hale gelmiştir. Yakında konu sayfaları da daha uyumlu hale getirilecektir. Amacımız, görsel anlamda zengin ama tek tip mezhepçi içerik sunmak yerine hem teolojik olarak hem de cep/bilgisayar sistemlerine uyum açısından herkese hitap eden bir yapı oluşturmaya çalışıyoruz. Eğer cep telefonları ile girişte problem yaşayan üyelerimiz varsa lütfen bizimle iletişime geçsinler. Cep telefonları için Hristiyan Forum

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Cep telefonları için Hristiyan Forum konusu 1980 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj In Hoc Signo Vinces tarafından gönderildi.

Cep telefonları için Hristiyan Forum konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Cep telefonları için Hristiyan Forum hristiyanlık incil isa tevrat zebur02-11-11, 16:25
admin1 Ken Block

Üyelerimizden gelen istekler üzerine, Hristiyan Forumu cep telefonlarına uygun hale getirilmektedir. Şu anda sitemizin ana sayfası ve kategori sayfaları cep telefonlarına uygun hale gelmiştir. Yakında konu sayfaları da daha uyumlu hale getirilecektir.

Amacımız, görsel anlamda zengin ama tek tip mezhepçi içerik sunmak yerine hem teolojik olarak hem de cep/bilgisayar sistemlerine uyum açısından herkese hitap eden bir yapı oluşturmaya çalışıyoruz.

Eğer cep telefonları ile girişte problem yaşayan üyelerimiz varsa lütfen bizimle iletişime geçsinler.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.

UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.

Sınav için dua isteği (26 Mayıs)

Facebook profilimizmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Cep telefonları için Hristiyan Forum

Cep telefonları için Hristiyan Forum hristiyanlık incil isa tevrat zebur03-11-11, 20:17
In Hoc Signo Vinces

Başka bir şey istesem olacakmış. Tam da ihtiyacım olan şey. Haftaiçi yorgunluktan bilgisayar açacak halim olmuyor ben de telefondan giriyorum. Şimdi çok daha iyi olacak, teşekkürler. Rab sizi bereketlesin.

Yönetim Notu: Adım adım tüm sayfalar cep telefonlarına uyumlu hale getirilecektir, her hangi bir sorun ile karşılaşırsanız belirtmekten çekinmeyiniz. İyi cepler, iyi forumlar!

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeAmavi iustiam et odivi iniquitatem; propterea, morior in exilio. Pope Gregory VIImesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Cep telefonları için Hristiyan Forum

Cep telefonları için Hristiyan Forum konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Cep telefonları için Hristiyan Forum konusuna benzer konular;

Forum için Bazı kardeşlerimiz maddi olarak, bazı kardeşlerimiz dua ile, bazı kardeşlerimiz de emek vererek forumumuzun bazı teknik problemlerini giderdiler + email sistemi problemini de çözdüler. Bu konularda dua ederseniz seviniriz, Rab hem daha fazla gönüllü, hem daha fazla güvenilir moderator/teknik uzman, hem de daha fazla finansal destek sağlasın.

Cep Telefonları ve Kanser ilişkisi ABD’de yayınlanan GQ dergisi cep telefonu-kanser ilişkisi dosyasını açtı Dergiye göre 1992’den bu yana ABD ve dünyanın finans kalbi Wall Street’in saatlerce cep telefonuyla konuşan çalışanlarında beyin tümörü patlaması yaşanıyor. Dünyaca ünlü Amerikan dergisi GQ, son sayısında cep telefonunun kanserle ilişkisini masaya yatırdı. Üreticilerin sigaranın ilk üretilmeye başlandığı yıllarda kanserojen etkisini gösteren araştırmaları nasıl engellediklerini hatırlatan dergi, cep telefonunun da en az sigara kadar zararlı olduğunu ortaya koyan onlarca araştırma bulunduğunu, ancak cep telefonu firmalarının milyonlarca dolar harcayarak bu araştırmaların ‘hasıraltı’ edilmesini sağladıklarını yazdı. GQ, cep telefonunun beyinde tümör oluşumuna sebep olduğuna yönelik iddiaların son dönemde...

Misyoner Sitesi Hristiyan Forum / Kartel Misyonerleri Sevindirdi Bugün Vakit gazetesinin ilk sayfasında forumumuzu içeren bir haber çıktı. http://img209.imageshack.us/img209/5300/vakitbt4.jpg Sadece Hristiyanlıkla ilgili mesajların kabul edildiği misyoner sitesi "hristiyanforum" şeklinde forumumuzdan bahseden vakit gazetesine sitemizin daha büyük kesimlere duyrulmasında yardımcı olduğu için teşekkür ediyorum. Forumun bir çok kesim tarafından takip ediliyor olması sevindirici. Ancak belirtmek gerekir ki, Hristiyan Forum bir "misyoner sitesi" değildir.

Forum için teşekkür ederim Gece saat 00.50. ve 07.04.2009 tarihi. Ben, forum için bir aydır düzenlemeler konusunda çalışan kardeşlere Rab'de teşekkür ederim. Forumu izlemekte, özel olarak, sıkıntı çekmiyorum. Rab'de gösterdikleri özverinin, boşa olmadığı kanaatindeyim. Özellikle " site yönetimi " tarafından verilen anında yanıtlar, hepimizin çıkarması gereken dersleri içeriyor. Neden ?denirse. Yalnış yoruma Kutsal Kitap ışığında meyil bırakmıyor. Şunu da değinmeden geçemeyeceğim ki; gerçek olan forumda yayınlanan makale ya da yazıların, google'de kendi başlıkları altında birinci sırada ya da birinci sayfada yer almaları. Bu, beni Rab'de mutlu kılıyor. Demek ki; insanlara ulaşmayı bilmek gerekiyor. Açık omasa da; insanlar, Rab'bin bilgisine gereksinim duyuyorlar. YHVH, O'na inananları lütfu ile korusun.

Forum da cep teması için teşekkürler Forum yönetimi gerçekten çok faydalı ve iyi bir iş yapmış. Cep teması çok faydalı oldu. İşim gereği pocket pc kullanmak durumunda kalıyordum ve bu tema sayesinde daha net okuyorum ve forumdan faydalanıyorum. Rab sizi bereketlesin ... Esenlikler,

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih