*****FLASH HABER******* konusu
4694 kez okundu,
24 kez cevaplandı. En son mesaj
avo tarafından gönderildi.
*****FLASH HABER******* konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4 5
>

04-09-07, 18:31
candan
Hristiyan Forum'un 10bin üyeye ulaşması dün gece tüm yurtta coşkuyla kutlandı.
Tüm yurtta çeşitli etkinlikler, şenlikler düzenlendi.
Sıcak havaya rağmen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kutlamalar, tören geçişi ile sona erdi.
Sık sık nick değiştirmesi ile tanınan
Hristiyan Forum'un renkli admini O. M.T.L. içkiyi fazla kaçırınca İzmir'de denize çıplak girmek istedi. Ancak polisin zamanında müdahalesi oluşacak faciayı önledi. O.M.T.L.'nin cevresindekilere "********" diye bagirdigi bildirildi. Vatandaşlar olaya tepki gösterdi.
İzmir kızları sabaha karşı karakollar önünde toplanarak polisleri alkışlayarak protesto etti. Protestocuların ellerindeki " Hepimiz Fahrettiniz " pankartı dikkat çekti.
Fakat polis biber gazı kullanarak protestocuları uzaklaştırdı.
Ankara'daki törenlerde TSK paraşüt timi 10bin metreden atlayış yaptı.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül şehrin anahtarını M. G.'a teslim ederek, Türkiye'deki dini faaliyetlerin çoğalmasını diledi.
Recep Tayyip Erdoğan ise ulusa sesleniş konuşmasında 10bin üyenin 100binler olması temennisinde bulundu.
Tüm Türkiye ile sınırlı kalmayan kutlamalar ABD'nin Kaliforniya eyaletinde de sürdü.
Kutlamaların en ilgi çekenleri isi
Hristiyan Forum yöneticisi M.C.K. ve Arnold Schwarzenegger oldu.
M.C.K. 'ın kutlamalara türban ile katılması dikkat çekti. Elinde de "Hepimiz Fahrettiniz.. Sen cok yasa Fahrettin. Tanri seni basimizdan eksik etmesin!" pankarti tasidi.
Tüm dünyada aynı anda atılan havai fişeklerden sonra insanlar evlerine dönerek hayatlarına devam ettiler. Kaliforniya'dan gelecek olan sampanyanin hayalleri ile uyudular.
Chonk Haber Ajansı
4 Eylül 2007
Not: Isimler kisisel guvenlik icin bizde saklidir.
*****FLASH HABER*******

Çünkü yaşam veren Ruh'un yasası, Mesih İsa sayesinde beni günahın ve ölümün yasasından özgür kıldı.
Şimdi her şeyi aynada silik bir görüntü gibi görüyoruz, ama o zaman yüz yüze görüşeceğiz.
Şimdi bilgim sınırlıdır, ama o zaman, bilindiğim gibi tam bileceğim.
İşte böylece, kalıcı olan üç şey vardır:
iman, ümit ve sevgi. Bunlardan
en üstün olanı da
sevgidir.
FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /
*****FLASH HABER*******

04-09-07, 19:48
evangelion
Kutlamalara katılanlara teşekkür ederim :)))))
*****FLASH HABER*******
FORUMA ÜYE OLUN! /
*****FLASH HABER*******

04-09-07, 20:16
evangelion
|
|
candan
|
Hristiyan Forum'un 10bin üyeye ulaşması dün gece tüm yurtta coşkuyla kutlandı.
Tüm yurtta çeşitli etkinlikler, şenlikler düzenlendi.
Sıcak havaya rağmen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kutlamalar, tören geçişi ile sona erdi.
Sık sık nick değiştirmesi ile tanınan Hristiyan Forum'un renkli admini O. M.T.L. içkiyi fazla kaçırınca İzmir'de denize çıplak girmek istedi. Ancak polisin zamanında müdahalesi oluşacak faciayı önledi. O.M.T.L.'nin cevresindekilere "********" diye bagirdigi bildirildi. Vatandaşlar olaya tepki gösterdi.
İzmir kızları sabaha karşı karakollar önünde toplanarak polisleri alkışlayarak protesto etti. Protestocuların ellerindeki " Hepimiz Fahrettiniz " pankartı dikkat çekti.
Fakat polis biber gazı kullanarak protestocuları uzaklaştırdı.
Ankara'daki törenlerde TSK paraşüt timi 10bin metreden atlayış yaptı.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül şehrin anahtarını M. G.'a teslim ederek, Türkiye'deki dini faaliyetlerin çoğalmasını diledi.
Recep Tayyip Erdoğan ise ulusa sesleniş konuşmasında 10bin üyenin 100binler olması temennisinde bulundu.
Tüm Türkiye ile sınırlı kalmayan kutlamalar ABD'nin Kaliforniya eyaletinde de sürdü.
Kutlamaların en ilgi çekenleri isi Hristiyan Forum yöneticisi M.C.K. ve Arnold Schwarzenegger oldu.
M.C.K. 'ın kutlamalara türban ile katılması dikkat çekti. Elinde de "Hepimiz Fahrettiniz.. Sen cok yasa Fahrettin. Tanri seni basimizdan eksik etmesin!" pankarti tasidi.
Tüm dünyada aynı anda atılan havai fişeklerden sonra insanlar evlerine dönerek hayatlarına devam ettiler. Kaliforniya'dan gelecek olan sampanyanin hayalleri ile uyudular.
Chonk Haber Ajansı
4 Eylül 2007
Not: Isimler kisisel guvenlik icin bizde saklidir.
|
Üzüntümde beni dinleyen, benim için dua eden, herşekilde destek veren, Rab sevgisinde samimi "candan" dostlarıma teşekkür ederim. Üzüntülü zamanlarımda bile beni güldürdüğünüz için teşekkür ederim.
Bu forum "benim forumumum" demeyeceğim, çünkü gerçekten domainin alınması, kurulması, hostingi, yazılımı herşeyi Rab'den geldi, kurulu olarak bana hediye edildi yönetmem için. Herkesin bir katkısı oldu, kimileri maddi, kimileri grafik yaparak, kimileri chat yaparak, kimileri dua ederek, kimileri plug-inler bularak...
Herkese teşekkür, haberinize çok güldüm :)))))
*****FLASH HABER*******
FORUMA ÜYE OLUN! /
*****FLASH HABER*******

04-09-07, 20:51
Chonk
kutlu olsun :))
*****FLASH HABER*******
FORUMA ÜYE OLUN! /
*****FLASH HABER*******

04-09-07, 21:03
Lord of The Hell
*****FLASH HABER*******
FORUMA ÜYE OLUN! /
*****FLASH HABER*******
*****FLASH HABER******* konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
1
2 3 4 5
>