*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER******* hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında : *****FLASH HABER******* konusu 4694 kez okundu, 24 kez cevaplandı. En son mesaj avo tarafından gönderildi. *****FLASH HABER******* Hristiyan Forum'un 10bin üyeye ulaşması dün gece tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Tüm yurtta çeşitli etkinlikler, şenlikler düzenlendi. Sıcak havaya rağmen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kutlamalar, tören geçişi ile sona erdi. Sık sık nick değiştirmesi ile tanınan Hristiyan Forum'un renkli admini O. M.T.L. içkiyi fazla kaçırınca İzmir'de denize çıplak girmek istedi. Ancak polisin zamanında müdahalesi oluşacak faciayı önledi. O.M.T.L.'nin cevresindekilere "********" diye bagirdigi bildirildi. Vatandaşlar olaya tepki gösterdi. İzmir kızları sabaha karşı karakollar önünde toplanarak polisleri alkışlayarak protesto etti. Protestocuların ellerindeki " Hepimiz Fahrettiniz " pankartı dikkat çekti. Fakat polis biber gazı kullanarak protestocuları uzaklaştırdı. Ankara'daki törenlerde TSK paraşüt... *****FLASH HABER*******

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

*****FLASH HABER******* konusu 4694 kez okundu, 24 kez cevaplandı. En son mesaj avo tarafından gönderildi.

*****FLASH HABER******* konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 >

*****FLASH HABER******* hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-09-07, 18:31
*****FLASH HABER*******
candan

Hristiyan Forum'un 10bin üyeye ulaşması dün gece tüm yurtta coşkuyla kutlandı.
Tüm yurtta çeşitli etkinlikler, şenlikler düzenlendi.
Sıcak havaya rağmen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kutlamalar, tören geçişi ile sona erdi.

Sık sık nick değiştirmesi ile tanınan Hristiyan Forum'un renkli admini O. M.T.L. içkiyi fazla kaçırınca İzmir'de denize çıplak girmek istedi. Ancak polisin zamanında müdahalesi oluşacak faciayı önledi. O.M.T.L.'nin cevresindekilere "********" diye bagirdigi bildirildi. Vatandaşlar olaya tepki gösterdi.
İzmir kızları sabaha karşı karakollar önünde toplanarak polisleri alkışlayarak protesto etti. Protestocuların ellerindeki " Hepimiz Fahrettiniz " pankartı dikkat çekti.

Fakat polis biber gazı kullanarak protestocuları uzaklaştırdı.

Ankara'daki törenlerde TSK paraşüt timi 10bin metreden atlayış yaptı.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül şehrin anahtarını M. G.'a teslim ederek, Türkiye'deki dini faaliyetlerin çoğalmasını diledi.
Recep Tayyip Erdoğan ise ulusa sesleniş konuşmasında 10bin üyenin 100binler olması temennisinde bulundu.

Tüm Türkiye ile sınırlı kalmayan kutlamalar ABD'nin Kaliforniya eyaletinde de sürdü.
Kutlamaların en ilgi çekenleri isi Hristiyan Forum yöneticisi M.C.K. ve Arnold Schwarzenegger oldu.
M.C.K. 'ın kutlamalara türban ile katılması dikkat çekti. Elinde de "Hepimiz Fahrettiniz.. Sen cok yasa Fahrettin. Tanri seni basimizdan eksik etmesin!" pankarti tasidi.

Tüm dünyada aynı anda atılan havai fişeklerden sonra insanlar evlerine dönerek hayatlarına devam ettiler. Kaliforniya'dan gelecek olan sampanyanin hayalleri ile uyudular.

Chonk Haber Ajansı
4 Eylül 2007
Not: Isimler kisisel guvenlik icin bizde saklidir.

*****FLASH HABER*******

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeÇünkü yaşam veren Ruh'un yasası, Mesih İsa sayesinde beni günahın ve ölümün yasasından özgür kıldı.

Şimdi her şeyi aynada silik bir görüntü gibi görüyoruz, ama o zaman yüz yüze görüşeceğiz. Şimdi bilgim sınırlıdır, ama o zaman, bilindiğim gibi tam bileceğim.

İşte böylece, kalıcı olan üç şey vardır: iman, ümit ve sevgi. Bunlardan en üstün olanı da sevgidir.mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

*****FLASH HABER*******

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / *****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER******* hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-09-07, 19:48
*****FLASH HABER*******
evangelion

Kutlamalara katılanlara teşekkür ederim :)))))

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER******* hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-09-07, 20:16
*****FLASH HABER*******
evangelion

candan
Hristiyan Forum'un 10bin üyeye ulaşması dün gece tüm yurtta coşkuyla kutlandı.
Tüm yurtta çeşitli etkinlikler, şenlikler düzenlendi.
Sıcak havaya rağmen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kutlamalar, tören geçişi ile sona erdi.

Sık sık nick değiştirmesi ile tanınan Hristiyan Forum'un renkli admini O. M.T.L. içkiyi fazla kaçırınca İzmir'de denize çıplak girmek istedi. Ancak polisin zamanında müdahalesi oluşacak faciayı önledi. O.M.T.L.'nin cevresindekilere "********" diye bagirdigi bildirildi. Vatandaşlar olaya tepki gösterdi.
İzmir kızları sabaha karşı karakollar önünde toplanarak polisleri alkışlayarak protesto etti. Protestocuların ellerindeki " Hepimiz Fahrettiniz " pankartı dikkat çekti.

Fakat polis biber gazı kullanarak protestocuları uzaklaştırdı.

Ankara'daki törenlerde TSK paraşüt timi 10bin metreden atlayış yaptı.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül şehrin anahtarını M. G.'a teslim ederek, Türkiye'deki dini faaliyetlerin çoğalmasını diledi.
Recep Tayyip Erdoğan ise ulusa sesleniş konuşmasında 10bin üyenin 100binler olması temennisinde bulundu.

Tüm Türkiye ile sınırlı kalmayan kutlamalar ABD'nin Kaliforniya eyaletinde de sürdü.
Kutlamaların en ilgi çekenleri isi Hristiyan Forum yöneticisi M.C.K. ve Arnold Schwarzenegger oldu.
M.C.K. 'ın kutlamalara türban ile katılması dikkat çekti. Elinde de "Hepimiz Fahrettiniz.. Sen cok yasa Fahrettin. Tanri seni basimizdan eksik etmesin!" pankarti tasidi.

Tüm dünyada aynı anda atılan havai fişeklerden sonra insanlar evlerine dönerek hayatlarına devam ettiler. Kaliforniya'dan gelecek olan sampanyanin hayalleri ile uyudular.

Chonk Haber Ajansı
4 Eylül 2007
Not: Isimler kisisel guvenlik icin bizde saklidir.
Üzüntümde beni dinleyen, benim için dua eden, herşekilde destek veren, Rab sevgisinde samimi "candan" dostlarıma teşekkür ederim. Üzüntülü zamanlarımda bile beni güldürdüğünüz için teşekkür ederim.

Bu forum "benim forumumum" demeyeceğim, çünkü gerçekten domainin alınması, kurulması, hostingi, yazılımı herşeyi Rab'den geldi, kurulu olarak bana hediye edildi yönetmem için. Herkesin bir katkısı oldu, kimileri maddi, kimileri grafik yaparak, kimileri chat yaparak, kimileri dua ederek, kimileri plug-inler bularak...

Herkese teşekkür, haberinize çok güldüm :)))))

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER******* hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-09-07, 20:51
*****FLASH HABER*******
Chonk

kutlu olsun :))

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER******* hristiyanlık incil isa tevrat zebur04-09-07, 21:03
*****FLASH HABER*******
Lord of The Hell

kutlu olsun:))))

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER******* konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: 1 2 3 4 5 >  

*****FLASH HABER******* konusuna benzer konular;

Agos'tan bir haber... Hıristiyan diye hayatını kararttılar 2011/11/08 SAHAG GÜRYAN Diyarbakır’da geçen yıl din dersinde öğretmeninden dayak yiyen 13 yaşındaki Hıristiyan öğrenci H.B.’nin okul değiştirme talebi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından reddedildi. H.B’nin babası Abdulhakim B., inançları sebebiyle baskı altında olduklarını söyledi. Diyarbakır’da geçen yıl Kelime-i Şahadet getirmediği için öğretmeninden dayak yiyen 13 yaşındaki Hıristiyan öğrenci H.B.’nin okul değiştirme talebi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından reddedildi. H.B’nin babası Abdulhakim B. inançları sebebiyle yoğun mahalle baskısı altında yaşadıklarını söyleyerek ayrımcılığın önüne geçilmesini istedi. Eczacılar İlköğretim Okulu’nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde tüm sınıftan dua okumasını isteyen öğretmen Asım D. tarafından...

Kuran'ın değiştirildiğini ispat eden hristiyan vaiz ile ilgili haber İlgili haberde daha sonra yer alan hedef gösterme ve müslümanları uyarma ifadeleri;

Tevratta Muhammedin geleceği haber verildi mi? rabbin ışığı üzerinize olsun öncelikle youtube'da izlediğim video'da şeyhin biri konuşması sırasında muhammedin tevratta geçtiğini Neşideler neşidesi-bölüm 5-16.ayet'te ''ağzı çok tatlı,ve onun herşeyi güzel,budur sevgilim,evet yarım budur ey yaruşalim kızları..

ATV Haber’de Flash Animasyonumuz kullanıldı… ATV Haber’de Flash Animasyonumuz kullanıldı… <SMALL>July 20th, 2005 <!-- by admin --></SMALL>http://www.hristiyan.net/passion.jpg İsa’nın Çarmıha Gerilişi Flash Animasyonu 20 Temmuz 2005 - Çarşamba - akşam haberlerinde “Şehir Efsaneleri” programında, “Çarmıhın çivileri Çemberlitaş’ta mı?” isimli bölümde kullanıldı..

MALATYAKATLIAMI.COM Hürriyet Gazetesi'nde haber oldu Vahşet için web sitesi 24 Nisan 2007 Okan KONURALP/ANKARA KATLİAM, "www.malatyakatliami.com" adıyla internete taşındı. Türkiye Protestan Cemaati tarafından hazırlanan sitede, saldırıda hayatını kaybeden Necati Aydın, Tilmann Geske ve Uğur Yüksel’in fotoğrafları yer alıyor. İncil’den yapılan alıntılarla hazırlanan sitede, "Zirve Yayınevi’nde üç Hıristiyan kardeşimiz boğazlarından kesilerek katledildi" duyurusu yer alıyor. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6389834.asp?gid=0&srid=0&oid=0&l=1

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih