*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER******* :  *****FLASH HABER******* | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında

Facebook | Twitter | Youtube

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

*****FLASH HABER******* sayfasını paylaşmak için adres:

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
candan

*****FLASH HABER*******

Hristiyan Forum'un 10bin üyeye ulaşması dün gece tüm yurtta coşkuyla kutlandı.
Tüm yurtta çeşitli etkinlikler, şenlikler düzenlendi.
Sıcak havaya rağmen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kutlamalar, tören geçişi ile sona erdi.

Sık sık nick değiştirmesi ile tanınan Hristiyan Forum'un renkli admini O. M.T.L. içkiyi fazla kaçırınca İzmir'de denize çıplak girmek istedi. Ancak polisin zamanında müdahalesi oluşacak faciayı önledi. O.M.T.L.'nin cevresindekilere "********" diye bagirdigi bildirildi. Vatandaşlar olaya tepki gösterdi.
İzmir kızları sabaha karşı karakollar önünde toplanarak polisleri alkışlayarak protesto etti. Protestocuların ellerindeki " Hepimiz Fahrettiniz " pankartı dikkat çekti.

Fakat polis biber gazı kullanarak protestocuları uzaklaştırdı.

Ankara'daki törenlerde TSK paraşüt timi 10bin metreden atlayış yaptı.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül şehrin anahtarını M. G.'a teslim ederek, Türkiye'deki dini faaliyetlerin çoğalmasını diledi.
Recep Tayyip Erdoğan ise ulusa sesleniş konuşmasında 10bin üyenin 100binler olması temennisinde bulundu.

Tüm Türkiye ile sınırlı kalmayan kutlamalar ABD'nin Kaliforniya eyaletinde de sürdü.
Kutlamaların en ilgi çekenleri isi Hristiyan Forum yöneticisi M.C.K. ve Arnold Schwarzenegger oldu.
M.C.K. 'ın kutlamalara türban ile katılması dikkat çekti. Elinde de "Hepimiz Fahrettiniz.. Sen cok yasa Fahrettin. Tanri seni basimizdan eksik etmesin!" pankarti tasidi.

Tüm dünyada aynı anda atılan havai fişeklerden sonra insanlar evlerine dönerek hayatlarına devam ettiler. Kaliforniya'dan gelecek olan sampanyanin hayalleri ile uyudular.

Chonk Haber Ajansı
4 Eylül 2007
Not: Isimler kisisel guvenlik icin bizde saklidir.

Çünkü yaşam veren Ruh'un yasası, Mesih İsa sayesinde beni günahın ve ölümün yasasından özgür kıldı.

Şimdi her şeyi aynada silik bir görüntü gibi görüyoruz, ama o zaman yüz yüze görüşeceğiz. Şimdi bilgim sınırlıdır, ama o zaman, bilindiğim gibi tam bileceğim.

İşte böylece, kalıcı olan üç şey vardır: iman, ümit ve sevgi. Bunlardan en üstün olanı da sevgidir.

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
evangelion

*****FLASH HABER*******

Kutlamalara katılanlara teşekkür ederim :)))))

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
evangelion

*****FLASH HABER*******

candan
Sıcak havaya rağmen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kutlamalar, tören geçişi ile sona erdi.

Sık sık nick değiştirmesi ile tanınan Hristiyan Forum'un renkli admini O. M.T.L. içkiyi fazla kaçırınca İzmir'de denize çıplak girmek istedi. Ancak polisin zamanında müdahalesi oluşacak faciayı önledi. O.M.T.L.'nin cevresindekilere "********" diye bagirdigi bildirildi. Vatandaşlar olaya tepki gösterdi.
İzmir kızları sabaha karşı karakollar önünde toplanarak polisleri alkışlayarak protesto etti. Protestocuların ellerindeki " Hepimiz Fahrettiniz " pankartı dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül şehrin anahtarını M. G.'a teslim ederek, Türkiye'deki dini faaliyetlerin çoğalmasını diledi.
Recep Tayyip Erdoğan ise ulusa sesleniş konuşmasında 10bin üyenin 100binler olması temennisinde bulundu.

Tüm Türkiye ile sınırlı kalmayan kutlamalar ABD'nin Kaliforniya eyaletinde de sürdü.
Kutlamaların en ilgi çekenleri isi Hristiyan Forum yöneticisi M.C.K. ve Arnold Schwarzenegger oldu.
M.C.K. 'ın kutlamalara türban ile katılması dikkat çekti. Elinde de "Hepimiz Fahrettiniz.. Sen cok yasa Fahrettin. Tanri seni basimizdan eksik etmesin!" pankarti tasidi.

Tüm dünyada aynı anda atılan havai fişeklerden sonra insanlar evlerine dönerek hayatlarına devam ettiler. Kaliforniya'dan gelecek olan sampanyanin hayalleri ile uyudular.

Chonk Haber Ajansı
4 Eylül 2007
Üzüntümde beni dinleyen, benim için dua eden, herşekilde destek veren, Rab sevgisinde samimi "candan" dostlarıma teşekkür ederim. Üzüntülü zamanlarımda bile beni güldürdüğünüz için teşekkür ederim.

Bu forum "benim forumumum" demeyeceğim, çünkü gerçekten domainin alınması, kurulması, hostingi, yazılımı herşeyi Rab'den geldi, kurulu olarak bana hediye edildi yönetmem için. Herkesin bir katkısı oldu, kimileri maddi, kimileri grafik yaparak, kimileri chat yaparak, kimileri dua ederek, kimileri plug-inler bularak...

Herkese teşekkür, haberinize çok güldüm :)))))

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
Chonk

*****FLASH HABER*******

kutlu olsun :))

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
Lord of The Hell

*****FLASH HABER*******

kutlu olsun:))))

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
Bulgaria

*****FLASH HABER*******

güzel haber :)) kutlu olsun herkeze

Gök, yer ortadan kalkacak
Ama benim sözlerim asla
Ortadan kalkmayacaktır...
Matta 24:35

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
madonna

*****FLASH HABER*******

o yeaaaa hehehehe :)) bu arada "chonk"

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
madonna

*****FLASH HABER*******

a selamlar,sevgiler hehehehe :ppp

mesajlar yarım oldu ama :o) çok sevindim ya.umarım daha fazla olacağız en kısa zamanda...

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
siranusfetvaciyan

*****FLASH HABER*******

candan

Chonk Haber Ajansı
4 Eylül 2007
tek kelime ile haaaarikaaaa:)))

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
deboraht

*****FLASH HABER*******

Rab sitemizi bereketlesin amin

deborah

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
mariaf

*****FLASH HABER*******

Gecenin yildizi Mezen Haksu,

soyledigi 7 Tokali HurmUz sarkisi ile inanlilari costurdu;

Ey Rabbim bize 10.000 uyeee
10.000 de yetmez 100.000 uyeeeee
100.000 de yetmez
1.000.000 uye VERRR, VERRR. VERRR .VERRRR!!
VERR RABBIM VERRR.

10.000 Uyeye Sahip olmainin Kutlamalarina davet edilen
MUSLUM Murses ise uzuntusunu su sarkisi ile dile getirdiii.

SON PISMANLIK NEYE YARAR
HERSEYIN BEDELI VARRR
AFFET BENI RABBBBB!!!

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
mariaf

*****FLASH HABER*******

Haberin devami:))
MUSLUM Murses in 10.000 lerce fanataigiii Muslum Babanin feyadini pismanligini ve RAB be yakarisini duyunca imana geldilerrrr.
Tevlet Bahceli ise gordugu manzara karsisinda caresiz kalip " RAB Turk Hristiyanlarini Korusun" diye slogan atti. Eli ile Hac isareti yapti...

Magazinciler Hab Ajansi
4. Eylul.2007

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
Sola Scriptura

*****FLASH HABER*******

Bütün yazılanları okurken kahkahalar attım. Bütün hazırlayanlar ve düşünenlere teşekkür ediyorum. Elinize ve aklınıza sağlık.

Bu arada aynı konuda emailime bazı fotograflar aldım. İnanılmaz komikler ve yeri geldiğinde kullanılmak üzere saklanmaktadırlar. Kulağı olan işitsin :)

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
evangelion

*****FLASH HABER*******

Sola Scriptura
Bütün yazılanları okurken kahkahalar attım. Bütün hazırlayanlar ve düşünenlere teşekkür ediyorum. Elinize ve aklınıza sağlık.

Bu arada aynı konuda emailime bazı fotograflar aldım. İnanılmaz komikler ve yeri geldiğinde kullanılmak üzere saklanmaktadırlar. Kulağı olan işitsin :)
Yukarıda bahsi geçen 2 resim, bizim "FLASH HABER" ile ilgilidir. O haberdeki şeylerle alakalı fotomontaj resimler yapmış sevgili hristiyan forum adminleri, ben de görünce kahkahalar attım, onları yayınlayamıyoruz, ayrıca yayınlayanı da forumdan atarım :)))))

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
guasse

*****FLASH HABER*******

SOLA GRATIA
Haberin devami:))
MUSLUM Murses in 10.000 lerce fanataigiii Muslum Babanin feyadini pismanligini ve RAB be yakarisini duyunca imana geldilerrrr.
Tevlet Bahceli ise gordugu manzara karsisinda caresiz kalip " RAB Turk Hristiyanlarini Korusun" diye slogan atti. Eli ile Hac isareti yapti...

Magazinciler Hab Ajansi
4. Eylul.2007

çok güzel olmuş.haberin yayınlanmasnda görev alan bütün basın elemanlarına teşekkürü bir borç biliyorum :) .umarım site 1000000 üyeye ulaşınca da bu haberin devamı gelir.Rab siten(m)izi bereketlesin

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
reddy

*****FLASH HABER*******

"10.000. üye kutlu olsun" mu denir bu durumda ne denir bilmiyorum ki? :)

Sevindirici bir gelişme,

Sevgiler

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
777maranata

*****FLASH HABER*******

guasse
çok güzel olmuş.haberin yayınlanmasnda görev alan bütün basın elemanlarına teşekkürü bir borç biliyorum :) .umarım site 1000000 üyeye ulaşınca da bu haberin devamı gelir.Rab siten(m)izi bereketlesin

Sevgili Guasse
bizlerden biriymis gibi samimi bir düsünceyle yazmaniz cok hosuma gidiyor.Size en yakinda imanli bir kardesim demenin heyecani ve temennisi ile doluyum.Rab o günü en yakin zamanda bizlere göstersin.Rab'bin merhameti ve esenligi sizinle olsun.

[COLOR=indigo][B]Baska hic kimsede kurtulus yoktur.Bu gögün altında insanlara bagıslanmıs,bizi kurtarabilecek baska hicbir ad yoktur.[COLOR=darkred] Elcilerin Isleri 4,12[/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000]........................................................................[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][B]Cünkü bize bir cocuk dogacak,[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#2f4f4f]Bize bir ogul verilecek.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Yönetim onun omuzlarinda olacak.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Onun adi Harika Ögütcü,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Güclü Tanri,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Ebedi Baba,Esenlik Önderi olacak. [/COLOR][COLOR=darkred]Yesaya 9,6[/COLOR][/B]

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
guasse

*****FLASH HABER*******

teşekkürler maranata777 arkadaşım.ben de sizlerden biri olacağım günü büyük bir heyecanla bekliyorum..ve sizin de bu süreç içerisinde beni desteklediğinizi bilmek beni çok sevindiriyor..Rab,ışığını üzerimizden eksik etmesin.Amin.

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
candan

*****FLASH HABER*******

TULIPer
Yukarıda bahsi geçen 2 resim, bizim "FLASH HABER" ile ilgilidir. O haberdeki şeylerle alakalı fotomontaj resimler yapmış sevgili hristiyan forum adminleri, ben de görünce kahkahalar attım, onları yayınlayamıyoruz, ayrıca yayınlayanı da forumdan atarım :)))))
TULIPer kardesim desene site 100000 olunca hazirlanacak olan kutlamalar yuzunden beni ve bir kac kardesi atmak zorunda kalacaksin!! hahaha

Çünkü yaşam veren Ruh'un yasası, Mesih İsa sayesinde beni günahın ve ölümün yasasından özgür kıldı.

Şimdi her şeyi aynada silik bir görüntü gibi görüyoruz, ama o zaman yüz yüze görüşeceğiz. Şimdi bilgim sınırlıdır, ama o zaman, bilindiğim gibi tam bileceğim.

İşte böylece, kalıcı olan üç şey vardır: iman, ümit ve sevgi. Bunlardan en üstün olanı da sevgidir.

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
evangelion

*****FLASH HABER*******

candan
TULIPer kardesim desene site 100000 olunca hazirlanacak olan kutlamalar yuzunden beni ve bir kac kardesi atmak zorunda kalacaksin!! hahaha
Çetesiniz siz çete !

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
yaşettin

*****FLASH HABER*******

uye sayisinin çok olmasi birlik bereberlik işaretidir tanri herkesi korusun

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
evangelion

*****FLASH HABER*******

15 bini geçtik bugün !

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
fundat81

*****FLASH HABER*******

bu sayı sadece görunen bence içinde yürekten yasayıp kendini açığa vurmayan daha çok. bugunumuz kutlu olsun.

Rab bizi bereketlesin..

[COLOR=magenta][B]Siz öncelikle [COLOR=royalblue]O'nun[/COLOR] egemenliğinin ve doğruluğunun ardından gidin,o zaman size bütün bunlarda verilecektir. [COLOR=deepskyblue]Matta 6 :33[/COLOR][/B][/COLOR]

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
deboraht

*****FLASH HABER*******

evangelion
15 bini geçtik bugün !
YHVH sitemizi bereketlesin,işlerinde kullansın diye dua ediyorum.
YHVHnin oglu YASHUAHın adıyla amin

deborah

*****FLASH HABER*******

*****FLASH HABER*******
avo

*****FLASH HABER*******

evangelion
15 bini geçtik bugün !

Kurtulan canların sayısının artması için Rabbimize duacıyım.

Sevgiler,

Yu.1: 12 Kendisini kabul edip adına iman edenlerin hepsine Tanrı’nın çocukları olma hakkını verdi.
Yu.1: 13 Onlar ne kandan, ne beden ne de insan isteğinden doğdular; tersine, Tanrı’dan doğdular.

*****FLASH HABER*******

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

*****FLASH HABER******* sayfasını paylaşmak için adres:

*****FLASH HABER******* konusuna benzer konular;

Agos'tan bir haber... Hıristiyan diye hayatını kararttılar 2011/11/08 SAHAG GÜRYAN Diyarbakır’da geçen yıl din dersinde öğretmeninden dayak yiyen 13 yaşındaki Hıristiyan öğrenci H.B.’nin okul değiştirme talebi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından reddedildi. H.B’nin...

Kanser ile ilgili bir haber http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/13747516.asp?gid=229

Tevratta Muhammedin geleceği haber verildi mi? rabbin ışığı üzerinize olsun öncelikle youtube'da izlediğim video'da şeyhin biri konuşması sırasında muhammedin tevratta geçtiğini Neşideler neşidesi-bölüm 5-16.ayet'te ''ağzı çok tatlı,ve onun herşeyi güzel,budur sevgilim,evet yarım budur ey...

ATV Haber’de Flash Animasyonumuz kullanıldı… ATV Haber’de Flash Animasyonumuz kullanıldı… <SMALL>July 20th, 2005 <!-- by admin --></SMALL>http://www.hristiyan.net/passion.jpg İsa’nın Çarmıha Gerilişi Flash Animasyonu 20 Temmuz 2005 - Çarşamba - akşam haberlerinde “Şehir Efsaneleri”...

MALATYAKATLIAMI.COM Hürriyet Gazetesi'nde haber oldu Vahşet için web sitesi 24 Nisan 2007 Okan KONURALP/ANKARA KATLİAM, "www.malatyakatliami.com" adıyla internete taşındı. Türkiye Protestan Cemaati tarafından hazırlanan sitede, saldırıda hayatını kaybeden Necati Aydın, Tilmann Geske ve Uğur...

*****FLASH HABER*******
*****FLASH HABER******* :  *****FLASH HABER******* | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında

*****FLASH HABER*******

| Hristiyanlık | Hıristiyanlık | İncil | İncil | Hıristiyan Olmak | Bedava İncil | Hristiyan Sohbet Chat | Türkçe Tevrat, Zebur, İncil Arama Motoru | Hristiyan Türk |
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler