*****FLASH HABER******* - Sayfa 4

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında : *****FLASH HABER******* - Sayfa 4

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
reddy

*****FLASH HABER*******

"10.000. üye kutlu olsun" mu denir bu durumda ne denir bilmiyorum ki? :)

Sevindirici bir gelişme,

Sevgiler

*****FLASH HABER*******

hristiyanlık
777maranata

*****FLASH HABER*******

guasse
çok güzel olmuş.haberin yayınlanmasnda görev alan bütün basın elemanlarına teşekkürü bir borç biliyorum :) .umarım site 1000000 üyeye ulaşınca da bu haberin devamı gelir.Rab siten(m)izi bereketlesin

Sevgili Guasse
bizlerden biriymis gibi samimi bir düsünceyle yazmaniz cok hosuma gidiyor.Size en yakinda imanli bir kardesim demenin heyecani ve temennisi ile doluyum.Rab o günü en yakin zamanda bizlere göstersin.Rab'bin merhameti ve esenligi sizinle olsun.

[COLOR=indigo][B]Baska hic kimsede kurtulus yoktur.Bu gögün altında insanlara bagıslanmıs,bizi kurtarabilecek baska hicbir ad yoktur.[COLOR=darkred] Elcilerin Isleri 4,12[/COLOR][/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000]........................................................................[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][B]Cünkü bize bir cocuk dogacak,[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#2f4f4f]Bize bir ogul verilecek.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Yönetim onun omuzlarinda olacak.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Onun adi Harika Ögütcü,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Güclü Tanri,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#2f4f4f]Ebedi Baba,Esenlik Önderi olacak. [/COLOR][COLOR=darkred]Yesaya 9,6[/COLOR][/B]

*****FLASH HABER*******

hristiyanlık
guasse

*****FLASH HABER*******

teşekkürler maranata777 arkadaşım.ben de sizlerden biri olacağım günü büyük bir heyecanla bekliyorum..ve sizin de bu süreç içerisinde beni desteklediğinizi bilmek beni çok sevindiriyor..Rab,ışığını üzerimizden eksik etmesin.Amin.

*****FLASH HABER*******

hristiyanlık
candan

*****FLASH HABER*******

TULIPer
Yukarıda bahsi geçen 2 resim, bizim "FLASH HABER" ile ilgilidir. O haberdeki şeylerle alakalı fotomontaj resimler yapmış sevgili hristiyan forum adminleri, ben de görünce kahkahalar attım, onları yayınlayamıyoruz, ayrıca yayınlayanı da forumdan atarım :)))))
TULIPer kardesim desene site 100000 olunca hazirlanacak olan kutlamalar yuzunden beni ve bir kac kardesi atmak zorunda kalacaksin!! hahaha

Çünkü yaşam veren Ruh'un yasası, Mesih İsa sayesinde beni günahın ve ölümün yasasından özgür kıldı.

Şimdi her şeyi aynada silik bir görüntü gibi görüyoruz, ama o zaman yüz yüze görüşeceğiz. Şimdi bilgim sınırlıdır, ama o zaman, bilindiğim gibi tam bileceğim.

İşte böylece, kalıcı olan üç şey vardır: iman, ümit ve sevgi. Bunlardan en üstün olanı da sevgidir.

*****FLASH HABER*******

hristiyanlık
evangelion

*****FLASH HABER*******

candan
TULIPer kardesim desene site 100000 olunca hazirlanacak olan kutlamalar yuzunden beni ve bir kac kardesi atmak zorunda kalacaksin!! hahaha
Çetesiniz siz çete !

*****FLASH HABER*******

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

*****FLASH HABER******* konusuna benzer konular;

Agos'tan bir haber... Hıristiyan diye hayatını kararttılar 2011/11/08 SAHAG GÜRYAN Diyarbakır’da geçen yıl din dersinde öğretmeninden dayak yiyen 13 yaşındaki Hıristiyan öğrenci H.B.’nin okul değiştirme talebi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından reddedildi. H.B’nin babası Abdulhakim B., inançları sebebiyle baskı altında olduklarını söyledi. Diyarbakır’da geçen yıl Kelime-i Şahadet getirmediği için öğretmeninden dayak yiyen 13 yaşındaki Hıristiyan öğrenci H.B.’nin okul değiştirme talebi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından reddedildi. H.B’nin babası Abdulhakim B. inançları sebebiyle yoğun mahalle baskısı altında yaşadıklarını söyleyerek ayrımcılığın önüne geçilmesini istedi. Eczacılar İlköğretim Okulu’nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde tüm sınıftan...

Kanser ile ilgili bir haber http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/13747516.asp?gid=229

Tevratta Muhammedin geleceği haber verildi mi? rabbin ışığı üzerinize olsun öncelikle youtube'da izlediğim video'da şeyhin biri konuşması sırasında muhammedin tevratta geçtiğini Neşideler neşidesi-bölüm 5-16.ayet'te ''ağzı çok tatlı,ve onun herşeyi güzel,budur sevgilim,evet yarım budur ey yaruşalim kızları..

ATV Haber’de Flash Animasyonumuz kullanıldı… ATV Haber’de Flash Animasyonumuz kullanıldı… <SMALL>July 20th, 2005 <!-- by admin --></SMALL>http://www.hristiyan.net/passion.jpg İsa’nın Çarmıha Gerilişi Flash Animasyonu 20 Temmuz 2005 - Çarşamba - akşam haberlerinde “Şehir Efsaneleri” programında, “Çarmıhın çivileri Çemberlitaş’ta mı?” isimli bölümde kullanıldı..

MALATYAKATLIAMI.COM Hürriyet Gazetesi'nde haber oldu Vahşet için web sitesi 24 Nisan 2007 Okan KONURALP/ANKARA KATLİAM, "www.malatyakatliami.com" adıyla internete taşındı. Türkiye Protestan Cemaati tarafından hazırlanan sitede, saldırıda hayatını kaybeden Necati Aydın, Tilmann Geske ve Uğur Yüksel’in fotoğrafları yer alıyor. İncil’den yapılan alıntılarla hazırlanan sitede, "Zirve Yayınevi’nde üç Hıristiyan kardeşimiz boğazlarından kesilerek katledildi" duyurusu yer alıyor. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6389834.asp?gid=0&srid=0&oid=0&l=1

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Forum hakkında : 4- *****FLASH HABER******* - Sayfa 4

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler