Günah çıkarma hakkında

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Günah > Günah Çıkartma : Günah çıkarma hakkında

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
söylemek istemiyorum

Günah çıkarma hakkında

Günah çıkartma işleminde ne hissediyorsunuz. Hissettiklerinizi paylaşırmısınız?

Günah çıkarma hakkında

hristiyanlık
Merhametli

Günah çıkarma hakkında

Ben de şöyle bir soru ekleyeyim; Kilise dışında bir yerde tek başına Rab ile başbaşa kalıp günah çıkarmak mümkün müdür?

Günah çıkarma hakkında

hristiyanlık
V E R A

Günah çıkarma hakkında

Sevgili merhametli
bizler sizinle yazışmalarımızı unutmuyoruz. Sizinle daha öncede bu konuyu konuşmuştuk. Şimdi diyeceksiniz ki " ama ben orda papazların günahları affetme yetkisini sormuştum?" soru buydu haklısınız, ama bu soru ile günah cıkarmak nedir ne değildir nasıl yapılır tüm detaylar üyeler tarafından sizinle paylaşılmıştı.
Dalgınlığınıza veriyor ve ilgili linki tekrardan buraya ekliyorum.

sevgili söylemek istemiyorum. Sizin sorunuzun cevabıda aynı yerde bulunmakda.

Umarım yardımcı olabilmişimdir ;
http://www.hristiyanforum.com/forum/...reply&p=370233

Günah çıkarma hakkında

hristiyanlık
Anglikanmoderator

Günah çıkarma hakkında

Önce söylemek istemiyroum'un sorusuna cevap vereyim. (tabii bu kişisel cevap olacak). Beni ezen bir yükün kaldırıldığını hissediyorum.

Merhametli'nin sorusuna gelince, evet mümkündür. Zaten işlediğimiz her günahı papaz önünde itiraf etmeye çalışırsak başka iş için zaman kalmazdı. Hem de papaz da başka bir iş yapamazdı. Ancak, bunu da belirteyim. Günah çıkarma yalnız Hrisityanlar, yani vaftiz olanlar içindir. Zaten, vaftiz ile bütün geçmiş ve gelecek günahları kaldırıldı. Ancak, vaftize sadık kalmak için sürekli günahı itiraf etmek gerekir.

Bildiğim kadar Katolik Kilisesi'nde her imanlının en az senede iki defa papaz önünde günah çıkarmayı mecbur kılıyor. Diğer kiliselerde böyle katı kural yoktur. Ancak, her Hristiyanın sorması gereken soru "mecbur mu?" değil, "yararlı mı?" sorusudur. Papazın önünde itiraf etmek mecbur olmasa da tek başındayken itiraf etmekten daha yararlı olduğu için tavsiye edilmeli.

Günah çıkarma hakkında

hristiyanlık
söylemek istemiyorum

Günah çıkarma hakkında

Merhametli
Ben de şöyle bir soru ekleyeyim; Kilise dışında bir yerde tek başına Rab ile başbaşa kalıp günah çıkarmak mümkün müdür?
Bence mümkün olmalı. Zaten neden araya biri giriyor ben onuda tam anlayamadım ama herhalde biri açıklar.

Günah çıkarma hakkında

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Günah çıkarma hakkında konusuna benzer konular;

Şeytan Çıkarma Şeytan Çıkarma ayininin gerçekliğini açıklar mısınız? Yani Katolik Kilisesi Şeytan Çıkarma işine nasıl bakıyor? Gerçeklik payı var mı? Gerçek midir? Örnekleri var mıdır? Kısacası Şeytan Çıkarma hakkında bilgi istiyorum. Bu cuma günü Ayin(the Rite) adlı bir film vizyona giriyor ilgimi öylesine çok çektiki anlatamam. Gitmeden önce bu konuda bilgim olsun istedim. Bir Katolik olarak bunları öğrenmeliyim diye düşünüyorum. Cevaplar için teşekkürler.. Oğuz..

7 büyük günah hakkında Arkadaşlar, 7 büyük günahtan daha büyük günahlar varken, mesela hırsızlık, adam öldürmek, anne-babaya asi olmak, şirk vs. neden bunlar 7 büyük günahdan sayılmıyorda tembellik, kıskançlık gibi diğerlerine nazaran daha az ayıp olan günahlar 7 günahdan sayılıyor.

Exorcism - Cin çıkarma gerçekten böyle bir şey varmı ? günümüzde hala beden elegeçirilmesi söz konunsumu buna inanmalımıyız? eğer varsa böyle birşey varsa her peder bunu yapabilir mi ? yoksa herşey uydurmam mı Emily Rose hikayesini sinemalardan duymuşsunuzdur

Ölümcül Günah Hakkında Esenlik Olsun Kardeşlerim, Bu gün formumuzda Günah bölümündeki konuları okurken uzun süredir çözemediğim Ölümcül Günah konusu aklıma geldi. Hatta Candan kardeşimizin bu konu hakkında ki yazısını da okudum ama tam olarak anlayamadım. Ölümcül Günah konusunu soru panosuna konu olarak açıp kardeşlerimin beni aydınlatmasını rica ediyorum. Ölümcül Günah nedir? Ölümcül Günah hakkında kesin bir tanımının olmadığını biliyorum.

Günah Çıkarma <o:p></o:p><o:p></o:p>AYNAROZ<o:p></o:p> <o:p></o:p>RAHİP PAİSİOS<o:p></o:p> ( 1924 – 1994 )<o:p></o:p> <o:p> </o:p> Günah Çıkarma<o:p></o:p> <o:p></o:p>

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Günah > Günah Çıkartma : Günah çıkarma hakkında

Click "Give Now", then choose "Turkey"

(Tax-Deductible for US Citizens)

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler