Bazı günahlar, gün gibi ortadadır. - Sayfa 5

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Günah : Bazı günahlar, gün gibi ortadadır. - Sayfa 5

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Rab İyidir

Bazı günahlar, gün gibi ortadadır.

Fırat Çölgeçen
Kendinizi ve başkalarını kandırabilirsiniz. Tanrı'nın istediği yürek değişikliğini hiç yaşamadan iyi bir Hristiyan diye geçinebilirsiniz. Rab İsa, " Yargı günü, birçokları bana diyecek ki, ' Ya Rab ! Ya Rab ! Biz senin adınla peygamberlik yapmadık mı ? Senin adınla cinler kovmadık mı ? Senin adınla birçok mucize yapmadık mı ? ' O zaman ben de onlara açıkca, ' Sizi hiç tanımadım, uzak durun benden, ey kötülük yapanlar ! ' diyeceğim " ( Mat. 7:22,23 )
Peki kardeşlerim bu durumdan emin olabilirmiyiz ? ya bizim içinde yukardaki gibi bir durum olursa yani bizler mesihe iman eder ve ondan bizi kurtarmasını beklerken ya bizde tanrının istediği yürek değişikliğini hiç yaşamamışsak ? bundan nasıl emin olabiliriz ?.çünkü ben bazen imanımdan şüpheye düşüyorum ve korkuyorum ''ya imanım gerçek,kurtaran iman değilse ?'' diye ve bu beni dehşete düşürüyor,benzer duruma değinmişsiniz yukarıdada,tanrının çocukları olduğumuzdan nasıl emin olabilir,aklandığımızdan nasıl emin olabiliriz ?

rab bize merhamet etsin

Yönetim Notu:
http://www.hristiyanforum.com/forum/...nda-t1110.html

hristiyanlık
rachelde

aynı sorunu bende yaşıyorum.ne yapmalıyım bilmiyorum sadece şöyle bir dua ediyorum:Rab'bim bana senin kabul ettiğin ve beni de tatmin eden bir iman ver.
tatmin eden derken sağlam bir iman,bütün ruhumla inandığım bir imandan söz ediyorum.

hristiyanlık
Rab İyidir

rachelde
aynı sorunu bende yaşıyorum.ne yapmalıyım bilmiyorum sadece şöyle bir dua ediyorum:Rab'bim bana senin kabul ettiğin ve beni de tatmin eden bir iman ver.
tatmin eden derken sağlam bir iman,bütün ruhumla inandığım bir imandan söz ediyorum.
kesinlikle.
''Nolur baba bizim imanımızı güçlendir,bizide oğulluğuna kabul et tek istediğimiz seni hoşnut etmek''

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Bazı günahlar, gün gibi ortadadır. konusuna benzer konular;

Hristiyan gibi yaşamak Herkese merhabalar, Bu benim ilk mesajım ve ilk olarak bu forumu hayata geçiren ve destekleyen herkese teşekkür ile başlamak isterim. Yaklaşık bir yılı aşan bir süredir Hristiyanlığa karşı ilgi duymaya başladım. bu bir anda ve nedensiz oldu,Haziran 2010 da Hristiyanlıkla ilgili çeşitli sitelerden bilgiler almaya ve İncili okumaya başladım, eskiden Hristiyanlıkla ilgili yanlış olduğunu düşündüğüm şeyleri en başından ele alıp sorgulamaya başladım. ve yaklaşık temmuz 2010 dan beri kendimi bu dine çok yakın hissediyorum. bir şekilde bilgimi, düşüncelerimi ve kalbimi Hristiyanlık için derinleştirmeye çalışıyorum. ancak benim de bu dini kendi hayatımda tam anlamıyla yaşama hakkında çeşitli tereddütlerim var, ve paylaşmak istediğim şey...

Hıristiyanlık'ta Bağışlanamayacak Olan Günahlar Nelerdir? Hani bizim İslam'da belli başlı kurallar vardır. İşte ****** affedilemez, ****** affedilemez vs. işte hıristiyanlıkta hangileri? SİTE YÖNETİMİNİN BU MESAJA NOTU:Soru panosu'nun uyarılarını okuyunuz lütfen

Hıristiyanlıkta affedilmeyen günahlar nelerdir? (Video) http://www.uzmantv.com/hiristiyanlikta-affedilmeyen-gunahlar-nelerdir

"İşledikleri günahlar için tövbe edenler" - Yuhanna Fisher İşledikleri günahlar için tövbe edenler... Biri günah işlediyse, Baba’ nın yanında bir avukatımız vardır. İnsanlar uğruna çarmıha çekilen ve ölen Tanrı’ nın Oğlu, günahkarı ceza korkusunun kabusundan kurtarır, güven ve umut kazandırır. İsa Mesih yüce kahinimizdir ve değerli bedeni, tüm insanların kurtuluşu için çarmıhta kurban ettiği adağımızdır. Kurtuluşumuz için akıtılan kanı, eski Yasa’ da olduğu gibi, danaların ve keçilerin değil de kurtarıcı, çok masum kurbanlık İsa Mesih’in kanı idi. Yüce kahinimizin adağını sunduğu tapınak insan eli tarafından değil de yalnızca Tanrı’ nın gücü ile inşa edilmişti. Nitekim O, yalnızca Tanrı’ nın eli ile inşa edilen gerçek tapınak olan, dünyanın önünde kanını akıtmıştır. Fakat bu tapınağın...

Yeni Doğmuş Bebekler Gibi " Yeni doğmuş bebekler gibi, hilesiz sütü andıran Tanrı Sözü'nü özleyin ki, bununla beslenip büyüyerek kurtuluşa erişesiniz." ( 1. Pe. 2:2 ) Kimse bebek gibi görülmek istemez. Küçük çocuklar bile olduklarından daha büyük olduklarında ısrar ederler. Bununla birlikte Tanrı'nın karşısındaki yerimizi gerçekten anlarsak Petrus'un bize bebek gibi olmayı neden tavsiye ettiğini kolayca görebiliriz. Bu karşılaştırmadaki önemli nokta bebeklerin ihtiyaç duydukları süte olan kuvvetli arzularıdır. Onu çok istemektedirler. Ebeveynlerin, özellikle yeni ebeveynlerin bebeğin ihtiyaçlarını mümkün olduğu kadar çabuk karşılama istekleri bu yüzdendir.Biliyorlar ki, aç bir bebek sütünü alana kadar ağlamayı bırakmayacaktır. Petrus, Tanrı Sözü'ne olan...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Günah : 5- Bazı günahlar, gün gibi ortadadır. - Sayfa 5

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler