Günahlarım çok büyük! - Sayfa 2

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Günah : Günahlarım çok büyük! - Sayfa 2

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
Emre-istanbul

Günahlarım çok büyük!

değerli evangelion abim gerçektende okudumda eklemiş olduğunuz mesaj gerçektende çok anlamlı ve 2-3 dakika beni düşündürdü rab sizi bereketlesin...

İsa,"Yol,gerçek ve yaşam Ben'im" dedi."Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez.Yuhanna 14:6

Günahlarım çok büyük!

hristiyanlık
mermeral

Günahlarım çok büyük!

Yönetim Notu:Sitemizde İslami misyonerlik yasaktır

Günahlarım çok büyük!

hristiyanlık
El Mesihiye

Günahlarım çok büyük!

Günümüzde, İsevilik, Rabbimiz Mesih'in yolu Hristiyanlık hakkında, belki de haklı olarak, bilinen en büyük yanlışlardan biri de Mesih'imizin Yolunun, bir "Batı" kökenli yol sayılması.
Tabii ki, Hristiyanlık evrenseldir, herkes içindir; ama sonuçta Efendimiz RAB MESİH, Nasiralı'ydı (Filistinliydi), Beni-İsrail'dendi, dili Aramice (Süryani, İbrani, Arap dilleriyle benzer) idi. Hem bugün, Orta Doğu'da Ortodoksluk çok yaygın. Bu da, Havarisel Kilise'den geliyor. Ama herkes, tam tersi Orta Doğu'yu Müslümanlıkla bağdaştırmış ve bu da çok yanlış.
Batı'da ise, (Amerikayı saymıyorum, Kuzey Avrupa) genelde Ateistlik, Materyalizm gibi inanışlar hâkim. Bilindiğinin aksine, Hristiyanlık değil.
Amerika'da, Hristiyanlık büyük oranda yaygın, ama sapkın inançlar (YŞ, Morm., Chri. vb) da büyük oranda mensuba sahip.
Sonuç olarak büyük bir önyargı bu konu -bence, sizler için de öyledir diye düşünüyorum.

Önemli olan Müjde'yi okumakla kalmak değil
Onu uygulamak da.

Mesih'i duymak yetmez.
Onun yolunda ilerlemek gerekir.

EL-MESİHÎ

Günahlarım çok büyük!

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

Günahlarım çok büyük! konusuna benzer konular;

7 büyük günah hakkında Arkadaşlar, 7 büyük günahtan daha büyük günahlar varken, mesela hırsızlık, adam öldürmek, anne-babaya asi olmak, şirk vs. neden bunlar 7 büyük günahdan sayılmıyorda tembellik, kıskançlık gibi diğerlerine nazaran daha az ayıp olan günahlar 7 günahdan sayılıyor.

BÜYÜK İMAN AÇIKLANMASI (LATINCE) http://fr.gloria.tv/?media=116674

Anglikan-Büyük Litani Büyük Litani<o:p></o:p> <o:p> </o:p> Ya Baba Tanrı,Göğün ve Yerin Yaratıcısı,<o:p></o:p> Bize merhamet et.<o:p></o:p> <o:p> </o:p> Ya Oğul Tanrı,Dünyanın Kurtarıcısı,<o:p></o:p> Bize merhamet et.<o:p></o:p> <o:p> </o:p> Ya Kutsal Ruh Tanrı,İmanlının Kutsayıcısı,<o:p></o:p> Bize merhamet et.<o:p></o:p>

büyük perhiz arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum.size b ir sorum var yardımcı olursanız memnun olurum.sorum şu (batı kiliselerinde büyük perhizin dördüncü pazarına verilen ad)

Suriye'de Büyük Mucize Kudüs Elen Ortodoks Patrikhanesi.’deki Pimenon Manastırı’nın başrahibi İgnatios, 28-3-2005 Pazartesi günü, Kilise Radyo Merkezi’ne verdiği röportajında, Meryem ananın büyük bir mucizesi hakkında şunları söyledi: Aralık 2004 tarihinde, kitle iletişim araçları önüne çıkan, Suudî Arabistan’lı çok zengin bir kişi, kendisinin bizzat yaşadığı ve bütün hayatını değiştiren şu sarsıcı olayı anlattı. Televizyon ve radyoda söylemiş olup, bu olayı gazeteler ve dergiler de Suudî Arabistan’da, Suriye’de, Filistin’de ve diğer komşu ülkelerde de yazdılar. Seneler önce, zengin fakat kısır bir Müslüman kadınla evlendi. Birçok doktorlara oldukça para harcadıkları ve de uzunca bir zaman geçtiği halde çocukları olmamıştı. Ebeveyni, daha bir kadınla...

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > Günah : 2- Günahlarım çok büyük! - Sayfa 2

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler