| XelNaga |
|
Buraya ilk geldiğimde dediğim gibi size belli bir dine dayalı sorular sormayacağım. Kişisel düşüncelerime göre sorular soracağım. Öğrendikce daha çok soru soracağım bunu şimdiden diyorum =) 1) Hz. İsa nın çarmıhta gerildiğinde tüm insanların günahlarını yüklendiği bilinir hristiyanlıkta. Ve hristiyanlıkta gerçek bir hristiyan olarak yaşadığınızda günahlarınızın bu yolla affedildiğini anladım şimdiye kadar. Sizin bakış açınıza göre tek çıkar yol Hz. İsa nın yoludur. Şimdi asıl soruma geleyim. Eğer böyle ise bu bir kaçış yolu değilmidir? Kendi günahlarınızdan bu yolla kaçmak değilmidir? Benim kendi kanaatıma göre ben kendi günahlarımdman kaçmam,onları kabul eder ve cezasını çekmek isterim! Çünkü onlar benim yanlışım ve benim sorumluluğumdur. Tıpkı iyiliklerim gibi. Benim şu an gördüğüme göre sizinkisi kaçış oluyor ve Hz. İsa ya yüklemek oluyor.Bir de her dindeki insanlar gibi cennete gitmek amaç. Peki bu tüm iyilikler hep bunun için mi? Açıkcası ben kendi düşüncemde cennet ve cehennemi umursamam. Vicdanım,kalbim ve aklıma göre yaşarım. Tüm yaptıklarımdan da sorumlu olmayı tercih ederim. Bir şeyi yapıyorsam ödül veya ceza için değil yapmak istediğim için yaparım. Sonuçta sizde cennete gitmeyi hedefleyen insanlarsınız. Bundan yazdım bunları. Cevap ve yorumlarınızı bekliyorum. Not: Sitenin yazıları çok büyük ve ctrl+mouse scroll tuşu ilede küçültülmüyor. Bir yolu var mı? SİTE YÖNETİMİNİN BU MESAJA NOTU:Sol alt köşeden Standart Geniş yazan kutucuktan, Dar - Küçük Harfli olan stili seçiniz. |
| XelNaga |
| Açıkcası ben kendi düşüncemde cennet ve cehennemi umursamam. Vicdanım,kalbim ve aklıma göre yaşarım. Tüm yaptıklarımdan da sorumlu olmayı tercih ederim. Bir şeyi yapıyorsam ödül veya ceza için değil yapmak istediğim için yaparım.. |
| Temple | ||||
CEHENNEME. Esenlıkler |
||||