|
|
Sebastian
|
|
|
zocor
|
Madem İsa acı çekerek bizim günahlarımıza kefaret olmuş ise insanların günah işlemesinde hiçbir sorun yoktur çünkü insanların günahlarına kefaret olarak acı çekmiş bir İsa vardır..
Bu durumda hristyanlık dini günahları zaten affolmuş insanlara günah işlememeyi nasıl öğütleyebilir?
|
Size bir soru sormak istiyorum;
Temiz bir yürekle dinleri araştırıp mı bize sorular yöneltiyorsunuz, yoksa esas amacınız tebliğ ve Hristiyanlık'ı karalamak mıdır?
Niye bu soruyu sordum biliyor musunuz, çünkü yukarıdaki altı çizili kısım Hristiyanlık'ın H'sinden habersiz olduğunuzu belirtir.
Hristiyanlığı bilmiyorsunuz, üzgünüm. Tavsiyem Kutsal Kitabı çok dikkatli okuyun, "Temel Kavramlar" bölümünü inceleyin, daha sonra soru sorun.
RAB Yahşuah'ın nice kör gözleri açması dileğiyle, Sevgiler
|
Burdaki amacım hristayanlığı karalamak olsaydı emin olun size on tane argüman sunardım..
Yönetim Notu: Amacınızın ne olduğunu söylemenize gerek bile yok, her şey ortada. Yalan ve iftiralarla süslenmiş seviyesiz mesajlar göndereceksiniz; sonra da Hristiyanlığı anlamadım deyip bizi suçlayacaksınız. Siz daha Üçleme ile Teslis sözcüğünün aynı anlama geldiğini bile bilmiyorsunuz! Kaldı ki daha önce farklı bir kullanıcı ismi kullanarak inançlarımıza ve foruma hakaret etmiştiniz de forumdan atılmıştınız.