Hristiyanlık insanlara günah işlemeyin diyebilir mi? konusu
1487 kez okundu,
14 kez cevaplandı. En son mesaj
diğdem tarafından gönderildi.
Hristiyanlık insanlara günah işlemeyin diyebilir mi? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız
Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2 3

17-02-10, 17:40
Sebastian
|
|
zocor
|
Madem İsa acı çekerek bizim günahlarımıza kefaret olmuş ise insanların günah işlemesinde hiçbir sorun yoktur çünkü insanların günahlarına kefaret olarak acı çekmiş bir İsa vardır..
Bu durumda hristyanlık dini günahları zaten affolmuş insanlara günah işlememeyi nasıl öğütleyebilir?
|
Size bir soru sormak istiyorum;
Temiz bir yürekle dinleri araştırıp mı bize sorular yöneltiyorsunuz, yoksa esas amacınız tebliğ ve Hristiyanlık'ı karalamak mıdır?
Niye bu soruyu sordum biliyor musunuz, çünkü yukarıdaki altı çizili kısım Hristiyanlık'ın H'sinden habersiz olduğunuzu belirtir.
Hristiyanlığı bilmiyorsunuz, üzgünüm. Tavsiyem Kutsal Kitabı çok dikkatli okuyun, "Temel Kavramlar" bölümünü inceleyin, daha sonra soru sorun.
RAB Yahşuah'ın nice kör gözleri açması dileğiyle, Sevgiler
Hristiyanlık insanlara günah işlemeyin diyebilir mi?

Her şeyi RAB YHVH'e bırak, O'na güven, O gerekeni yapar. (Mezmurlar 37:5)

FORUMA ÜYE OLUN! /
HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM /

17-02-10, 18:06
zocor
|
|
Sebastian
|
|
|
zocor
|
Madem İsa acı çekerek bizim günahlarımıza kefaret olmuş ise insanların günah işlemesinde hiçbir sorun yoktur çünkü insanların günahlarına kefaret olarak acı çekmiş bir İsa vardır..
Bu durumda hristyanlık dini günahları zaten affolmuş insanlara günah işlememeyi nasıl öğütleyebilir?
|
Temiz bir yürekle dinleri araştırıp mı bize sorular yöneltiyorsunuz, yoksa esas amacınız tebliğ ve Hristiyanlık'ı karalamak mıdır?
Niye bu soruyu sordum biliyor musunuz, çünkü yukarıdaki altı çizili kısım Hristiyanlık'ın H'sinden habersiz olduğunuzu belirtir.
Hristiyanlığı bilmiyorsunuz, üzgünüm. Tavsiyem Kutsal Kitabı çok dikkatli okuyun, "Temel Kavramlar" bölümünü inceleyin, daha sonra soru sorun.
|
Burdaki amacım hristayanlığı karalamak olsaydı emin olun size on tane argüman sunardım..
Yönetim Notu: Amacınızın ne olduğunu söylemenize gerek bile yok, her şey ortada. Yalan ve iftiralarla süslenmiş seviyesiz mesajlar göndereceksiniz; sonra da
Hristiyanlığı anlamadım deyip bizi suçlayacaksınız. Siz daha Üçleme ile Teslis sözcüğünün aynı anlama geldiğini bile bilmiyorsunuz! Kaldı ki daha önce farklı bir kullanıcı ismi kullanarak inançlarımıza ve foruma hakaret etmiştiniz de forumdan atılmıştınız.
FORUMA ÜYE OLUN! /

17-02-10, 18:23
admin1 Ken Block
|
|
zocor
|
|
Burdaki amacım hristayanlığı karalamak olsaydı emin olun size on tane argüman sunardım..
|
Biz de cevap yazıp insanlara müslümanların
hristiyanlığı nasıl karalamaya çalıştıklarını 10 kere gösterirdik.
BU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.
UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.
Sınav için dua isteği (26 Mayıs)
Facebook profilimiz
FORUMA ÜYE OLUN! /

17-02-10, 18:24
Sebastian
|
|
zocor
|
|
|
Sebastian
|
|
|
zocor
|
|
|
|
İşte asıl amacınızı belli ettiniz, tebrikler.
Temiz yürekle araştırma yapan birisi böyle bir cümle kurmazdı.
Sözlerinizden apaçık bir tehdit anlaşılıyor. Buyrun sunun o zaman, bizim kimseden korkumuz yok. Biz bazı şeyleri hasıraltı edip "Onu sorma günah, bunu sorma yanarsın!" diyen insanlar değiliz.

Her şeyi RAB YHVH'e bırak, O'na güven, O gerekeni yapar. (Mezmurlar 37:5)

FORUMA ÜYE OLUN! /

17-02-10, 18:26
diğdem
Sayın zocor kendi bencil egolarınızı tatmin etmek için yanlış yer seçtiniz,bizler ve kardeşlerimiz burada sevgiyle,bilgiyle birbirlerine bağlıdırlar ama sanırım siz bu mutluluğu bilemezsiniz,size kızamıyorum bile size üzülüyorum,bizler sizin gibileri çok gördük ve artık kızmayı bırakıp sizlere acımaya başladık.Saygılarımla.
''YÜCE RAB'BİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ,GÖZLERİMİZİ KÖR,KULAKLARIMIZI SAĞIR ETMEDİN.BİZİ BIRAKMADIN.''

Vahiy16:7 ''Evet,Her Şeye Gücü Yeten Rab Tanrı,Yargıların Doğru Ve Adildir.''

FORUMA ÜYE OLUN! /
Hristiyanlık insanlara günah işlemeyin diyebilir mi? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz
buraya tıklayarak hemen üye olunuz.
Bu konunun diğer sayfaları:
<
1 2 3
HRİSTİYAN GAZETE

Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.
Türkçe olarak, Türkiye
Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen
Hristiyan olmak,
Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler,
Hristiyanlık ve
İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat,
sohbet,
bedava incil