Arşiv Sayfa 3 / Hristiyanlık insanlara günah işlemeyin diyebilir mi? - Sayfa 3

Arşiv Sayfa 3 Hristiyanlık insanlara günah işlemeyin diyebilir mi? hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Günah : Hristiyanlık insanlara günah işlemeyin diyebilir mi? - Sayfa 3 konusu 1487 kez okundu, 14 kez cevaplandı. En son mesaj diğdem tarafından gönderildi. Hristiyanlık insanlara günah işlemeyin diyebilir mi? Selam.. Muhakkak her insan hayatı boyunca günah işler.. Hristiyanlıkta İsa' nın günahsız olamayacak kullarının günahlarının affı için acı çekmiş deniyor..Yani bu bir anlamda bizim günahlarımıza kefaret olarak acı çekmiş de denebilir.. Madem İsa acı çekerek bizim günahlarımıza kefaret olmuş ise insanların günah işlemesinde hiçbir sorun yoktur çünkü insanların günahlarına kefaret olarak acı çekmiş bir İsa vardır.. Bu durumda hristyanlık dini günahları zaten affolmuş insanlara günah işlememeyi nasıl öğütleyebilir? Teşekkürler.. Yönetim Notu: Bu sorular İncil okumamış bir insana aittir. Olay bir kefarettir, ancak mekaniksel bir süreç değildir. Sizin yaşamanız için kendini feda etmiş bir öz abiniz olduğunu düşünün, onun sayesinde yaşıyorsunuzdur, tekrar gidip aynı hataları yapmamanızı... Hristiyanlık insanlara günah işlemeyin diyebilir mi?

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Hristiyanlık insanlara günah işlemeyin diyebilir mi? konusu 1487 kez okundu, 14 kez cevaplandı. En son mesaj diğdem tarafından gönderildi.

Hristiyanlık insanlara günah işlemeyin diyebilir mi? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2 3

Hristiyanlık insanlara günah işlemeyin diyebilir mi? hristiyanlık incil isa tevrat zebur17-02-10, 17:40
Hristiyanlık insanlara günah işlemeyin diyebilir mi?
Sebastian

zocor
Madem İsa acı çekerek bizim günahlarımıza kefaret olmuş ise insanların günah işlemesinde hiçbir sorun yoktur çünkü insanların günahlarına kefaret olarak acı çekmiş bir İsa vardır..

Bu durumda hristyanlık dini günahları zaten affolmuş insanlara günah işlememeyi nasıl öğütleyebilir?
Size bir soru sormak istiyorum;

Temiz bir yürekle dinleri araştırıp mı bize sorular yöneltiyorsunuz, yoksa esas amacınız tebliğ ve Hristiyanlık'ı karalamak mıdır?

Niye bu soruyu sordum biliyor musunuz, çünkü yukarıdaki altı çizili kısım Hristiyanlık'ın H'sinden habersiz olduğunuzu belirtir.

Hristiyanlığı bilmiyorsunuz, üzgünüm. Tavsiyem Kutsal Kitabı çok dikkatli okuyun, "Temel Kavramlar" bölümünü inceleyin, daha sonra soru sorun.

RAB Yahşuah'ın nice kör gözleri açması dileğiyle, Sevgiler

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeHer şeyi RAB YHVH'e bırak, O'na güven, O gerekeni yapar. (Mezmurlar 37:5)mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Hristiyanlık insanlara günah işlemeyin diyebilir mi?

Hristiyanlık insanlara günah işlemeyin diyebilir mi? hristiyanlık incil isa tevrat zebur17-02-10, 18:06
zocor

Sebastian
zocor
Madem İsa acı çekerek bizim günahlarımıza kefaret olmuş ise insanların günah işlemesinde hiçbir sorun yoktur çünkü insanların günahlarına kefaret olarak acı çekmiş bir İsa vardır..

Bu durumda hristyanlık dini günahları zaten affolmuş insanlara günah işlememeyi nasıl öğütleyebilir?

Temiz bir yürekle dinleri araştırıp mı bize sorular yöneltiyorsunuz, yoksa esas amacınız tebliğ ve Hristiyanlık'ı karalamak mıdır?

Niye bu soruyu sordum biliyor musunuz, çünkü yukarıdaki altı çizili kısım Hristiyanlık'ın H'sinden habersiz olduğunuzu belirtir.

Hristiyanlığı bilmiyorsunuz, üzgünüm. Tavsiyem Kutsal Kitabı çok dikkatli okuyun, "Temel Kavramlar" bölümünü inceleyin, daha sonra soru sorun.

Burdaki amacım hristayanlığı karalamak olsaydı emin olun size on tane argüman sunardım..

Yönetim Notu: Amacınızın ne olduğunu söylemenize gerek bile yok, her şey ortada. Yalan ve iftiralarla süslenmiş seviyesiz mesajlar göndereceksiniz; sonra da Hristiyanlığı anlamadım deyip bizi suçlayacaksınız. Siz daha Üçleme ile Teslis sözcüğünün aynı anlama geldiğini bile bilmiyorsunuz! Kaldı ki daha önce farklı bir kullanıcı ismi kullanarak inançlarımıza ve foruma hakaret etmiştiniz de forumdan atılmıştınız.

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Hristiyanlık insanlara günah işlemeyin diyebilir mi?

Hristiyanlık insanlara günah işlemeyin diyebilir mi? hristiyanlık incil isa tevrat zebur17-02-10, 18:23
admin1 Ken Block

zocor
Burdaki amacım hristayanlığı karalamak olsaydı emin olun size on tane argüman sunardım..
Biz de cevap yazıp insanlara müslümanların hristiyanlığı nasıl karalamaya çalıştıklarını 10 kere gösterirdik.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeBU ÜYELİK; Hristiyan Forum SİTE YÖNETİMİ ORTAK KULLANIM HESABIdır.

UYARI: Email adresleri çalışmayan üyelikler OTOMATİK olarak, forum sistemi tarafından, BOUNCE kullanıcı grubuna taşınırlar. Bu durumda olan üyeler hristiyannet@gmail.com adresine email atmalıdırlar.

Sınav için dua isteği (26 Mayıs)

Facebook profilimizmesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Hristiyanlık insanlara günah işlemeyin diyebilir mi? hristiyanlık incil isa tevrat zebur17-02-10, 18:24
Sebastian

zocor
Sebastian
zocor

İşte asıl amacınızı belli ettiniz, tebrikler.

Temiz yürekle araştırma yapan birisi böyle bir cümle kurmazdı.

Sözlerinizden apaçık bir tehdit anlaşılıyor. Buyrun sunun o zaman, bizim kimseden korkumuz yok. Biz bazı şeyleri hasıraltı edip "Onu sorma günah, bunu sorma yanarsın!" diyen insanlar değiliz.

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeHer şeyi RAB YHVH'e bırak, O'na güven, O gerekeni yapar. (Mezmurlar 37:5)mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Hristiyanlık insanlara günah işlemeyin diyebilir mi? hristiyanlık incil isa tevrat zebur17-02-10, 18:26
diğdem

Sayın zocor kendi bencil egolarınızı tatmin etmek için yanlış yer seçtiniz,bizler ve kardeşlerimiz burada sevgiyle,bilgiyle birbirlerine bağlıdırlar ama sanırım siz bu mutluluğu bilemezsiniz,size kızamıyorum bile size üzülüyorum,bizler sizin gibileri çok gördük ve artık kızmayı bırakıp sizlere acımaya başladık.Saygılarımla.
''YÜCE RAB'BİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ,GÖZLERİMİZİ KÖR,KULAKLARIMIZI SAĞIR ETMEDİN.BİZİ BIRAKMADIN.''

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiyeVahiy16:7 ''Evet,Her Şeye Gücü Yeten Rab Tanrı,Yargıların Doğru Ve Adildir.''mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Hristiyanlık insanlara günah işlemeyin diyebilir mi? konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu konunun diğer sayfaları: < 1 2 3  

Hristiyanlık insanlara günah işlemeyin diyebilir mi? konusuna benzer konular;

Hristiyanlık ve İslamiyet'te Günah ve Bağışlanma Hristiyanlık ve İslamiyet'te Günah ve Bağışlanma I İslam’da Günah Kuran’da, günah anlamına gelen kelimelerin geçtiği bir dizi ayet vardır: 1. Zenb (günah): Kuran, bu sözcüğe 39 ayette yer vermektedir. Fetih Suresi ikinci ayetinde geçen şekliyle çok kullanılır: “Ey Muhammed! Doğrusu sana açık bir zafer sağladık. Allah böylece, senin geçmiş ve gelecek günahlarını bağışlar” (Fetih 1-2). 2. Fahşa (kötülük, ahlaksızlık): Genellikle zina suçu hakkında kullanılır. Kuran bu suçu, şu ayetle yasaklar: “...Gizli ve açık kötülüklere yaklaşmayın!..” (En’âm 151).

Hristiyanlık hak din mi ? Müslümanlar, son ve değişmez iddiası olan tek dinin İslam olduğunu söylerler, ama İncil'de de son ve değişmez din iddiası vardır. İncil'e göre tanrının sözü sonsuza dek sürecektir, İsa'nın dışında kurtuluş yoktur, İncil dışında yol yoktur. Müslümanlar buna karşı diğer dinlerin tahrif olduğunu söylerler, ama diğer dinlere inananlar bunu yalanlar. Üstelik Kuran'da da Kutsal Kitab'ın tahrif olması ile ilgili yargı yoktur, aksine onaylar Kutsal Yasa'yı Kuran. Kuran, hem Kutsal Yasa'yı onaylayıp hem de tahrif olmadıklarını söyleyerek tuzağa düşmüştür. Hristiyanlar için bu ''Meyvesinden tanınan sahte bir öğreti''dir adeta. Matta 5 17 "Kutsal Yasayı ya da peygamberlerin sözlerini geçersiz kılmak için geldiğimi sanmayın. Ben geçersiz kılmaya değil, tamamlamaya geldim. 18 Size ...

Hristiyanlık Hristiyan .NET - Hristiyan Arama Motoru Hristiyan Arama Motoru: Hristiyan.net, HristiyanForum.com, HristiyanGazete.com, İncil.biz, İncil.tv, HristiyanOlmak.com, HristiyanChat.com siteleri içinde tek bir arama motoru ile kelime araması yapabilme imkanı. Hristiyan.net sitesinde her mezhepten Türkçe olarak Hristiyanlıkla ilgili materyaller.

Hristiyanlık Hristiyan Gazete .com Türkçe olarak Hristiyanlık hakkında, tüm mezheplerden ve tüm etnik kökenlerden hristiyanlar için medyadan haberler. Her etnik kökenden, her siyasi görüşten, her kiliseden, her mezhepten hristiyanlar için köşe yazarlığı imkanı. Ayrıca günlük email aboneliği ile bültenler aracılığıyla son haberleri takip edebilme imkanı.

Hangi hristiyan kiliseye gidemiyorum diyebilir? (Esma Taş) Hangi hristiyan kiliseye gidemiyorum diyebilir? (Esma Taş) http://www.hristiyangazete.com/wp-content/uploads/2011/04/esmatas.jpg Hangi hristiyan kiliseye gidemiyorum diyebilir? (Esma Taş) Almanya’nın teknik ve mühendislik alanlarında, özellikle de makine ve tabii ki otomotiv sektöründe gerçekten iş bilir oldukları su götürmez… İngiltere’nin de sanayi devrimini ilk gerçekleştiren ülke olduğunu varsayarak o dönemden bu yana gelişmelerin rekor kırdığı söylenebilir. Ancak İngiltere denince benim aklıma daha çok puslu, 4 mevsimin 3 buçuğunun yağmurlu ve bulutlu geçtiği havalarda asık suratlı insanların yaşadığı bir Britanya Adası geliyor. Ve mutsuz insanlar üretmekten çok sömürmeyi daha çok sevmişler gibi… Öyle ki hala Ülkenin gelir kaynaklarının büyük bir bölümünü...

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih