Haç

Haç : Haç | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar

Facebook | Twitter | Youtube

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Haç sayfasını paylaşmak için adres:

Hristiyanlıkta kullanılan Haç simgeleri 4.417
Haç <meta http-equiv="CONTENT-TYPE" content="text/html; charset=utf-8"><title></title><meta name="GENERATOR" content="OpenOffice.org 3.2 (Win32)"><style type="text/css"> <!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } --> </style> ...

Haç Takmak 1.078
Haç Haç'ın hristiyanlıktaki yeri ve önemi nedir? Her hristiyan haç takmakta zorunlu mudur? Her haç takan hristiyan mıdır:) Cevaplar için teşekkürler...

Hz. İsa neden çarmıha gerildi? (video) 451
Haç http://www.uzmantv.com/hz.-isa-neden-carmiha-gerildi

TAU HAÇ 413
Haç http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/34/Franciscan_Tau.JPG/220px-Franciscan_Tau.JPG Aziz Fransuanın imzası olan bu Haçın anlamını yeni öğrendim ve sizinle paylaşmak istedim. Aziz Fransua'nın hayatını ve öğretisini...

Hac tasimak !? 12.170
Haç Sevgili kardeslerim, sorum su: Ben herzaman boynumda görünür bir sekilde hac tasiyorum. Almanyada yasiyorum. Müslüman arkadaslarim bana: "Siz bunlara tapiyorsunuz iste" gibi yorum ve tepkileri oluyor. Hac tasimak dogru mudur? Hac tasimak ne...

Haç ve Çarmıhta İsa'nın Duruşu? 1.155
Haç Herkese Merhaba, arkadaşlar ben çok acil ve merakla bişey öğrenmek istiyorum. Hristiyanlıkta Katolik, Ortodoks, Protestan lık gibi mezhepler var ... Her mezhebe göre haç şekillrinde değişiklik oluyormu? Haçın belli bir oranı varmı? Kenarları yonca...

Hac'taki Mesaj 537
Haç Ama biz, çarmiha gerilmis olan Mesih'i tanitiyoruz. Yahudiler bunu bir yüzkarasi, diger uluslar da saçmalik sayarlar. 1.Korintliler 1:23 Çarmihla ilgili bildiri mahvolanlar için saçmalik, ama kurtulmakta olan bizler için Tanri'nin gücüdür. ...

İstavroz çıkartmanın Hristiyanlıktaki yeri 2.138
Haç İstavroz,kelime itibariyle haç demektir ve dilimize Yunanca'dan girmiş bir kelimedir.Latince ise haç işaretinin karşılığı 'Signum Crucis' dir. Hristiyanlar tarafından erken dönemlerden beri kullanılan en önemli sembolik ritüellerden biri olan haç...

>>> İstavroz -
Haç İstavroz İstavroz

>>> istavroz -
Haç istavroz istavroz

Neden haç çıkarıyorlar? 7.179
Haç Kardeşler.Forumun ilgili yerlerine baktım fakat bu konuda bir bilgiye raslamadım.Bir kaç kişiye de daha önce sordum doğru dürüst bir cevap alamadım.Eğer bir hatam varsa kusura bakmayın.Bildiğim kadarıyla dualarına başlarken katolikler soldan sağa...

İsa'nın Haçı 1.218
Haç Hepinize Merhaba arkadaşlar.Sitede yeni değilim,Daha önce ki hesabım atılmıştı.Okuduğum bir hikaye üzerine kafamda oluşan soruyu cevaplarsanız çook sevineceğim. Hikayede Isa Mesih üzeri Kan olan Haç'ı taşımaya devam ediyordu sanırım,Peki Isa...

Haç sayfasını paylaşmak için adres:

Haç : Haç | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar

Haç

| Hristiyanlık | Hıristiyanlık | İncil | İncil | Hıristiyan Olmak | Bedava İncil | Hristiyan Sohbet Chat | Türkçe Tevrat, Zebur, İncil Arama Motoru | Hristiyan Türk |
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler