Hz. İsa neden çarmıha gerildi? (video)

Hz. İsa neden çarmıha gerildi? (video) hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Hristiyanlık İnancında Temel Kavramlar > Haç : Hz. İsa neden çarmıha gerildi? (video) konusu 609 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj asuri tarafından gönderildi. Hz. İsa neden çarmıha gerildi? (video) http://www.uzmantv.com/hz.-isa-neden-carmiha-gerildi Hz. İsa neden çarmıha gerildi? (video)

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Hz. İsa neden çarmıha gerildi? (video) konusu 609 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj asuri tarafından gönderildi.

Hz. İsa neden çarmıha gerildi? (video) konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Hz. İsa neden çarmıha gerildi? (video) hristiyanlık incil isa tevrat zebur17-11-10, 12:32
asuri

http://www.uzmantv.com/hz.-isa-neden-carmiha-gerildi

katoliklik ortodoksluk protestanlık kilise barnabas türkler türkiye"Size ne derse onu yapın"
Yuhanna 2:5
''Bundan sonra İsa, Kutsal Yazıları anlayabilmeleri için zihinlerini açtı''
Luka 24:45mesih peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

FORUMA ÜYE OLUN! / HRİSTİYAN OLMAK İSTİYORUM / Hz. İsa neden çarmıha gerildi? (video)

Hz. İsa neden çarmıha gerildi? (video) konusuna cevap yazmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Hz. İsa neden çarmıha gerildi? (video) konusuna benzer konular;

İsa Mesih Çarmıha gerildi mi ? merhaba.. aklıma takılan bir şey var. kuran isa mesihin çarmıha gerilmediğini söylüyor,ama gerçekte gerilmiştir.neden önce herkese isa mesih çarmıha gerildi denip sonra islamda hayır gerilmemiştir denmiştir ? yani buradaki amaç nedir ? ben bu güna kadar müslümandım. ama zamanla bazı şeyleri sorgular oldum.şimdi 15 yaşımdayım. ama bunun gibi öyle şeyler söyleniyor ki.. kafam allak bullak oluyor..

İsa Mesih ne zaman çarmıha gerildi tartışmasına yönelik bir soru Forumda doktor no rumuzlu üye tarafından başlatılan bir tartışmadaki dikkatimi çeken bir konu oldu.Soruyu cevaplayan kişi yahudilerin fısıh bayramını hergün hazırlanabildiğini yazmış yuhannadaki ifadedeyse fısıh bayramı hazırlık günü olarak özellikle belirtilmiş.Benim aklıma fısıh bayramına hazırlık günü deyince buradaki müslümanlarn bayram arefesi gibi bayram başlamadan bir önceki gün gibi bir hazrlık günü gelmişti,yani bir hazırlık günü var arkasından fısıh bayramı başlıyor diye düşünmüştüm.Ancak İsa Mesih ne zaman çarmıha gerildi başlığını yanıtlayan forum üyesi cengiz33 bunun böyle olmadığını belirtmiş.Benim sorum,bunun böyle olmadığı belirtilirken bu görüş yahudi kaynak ve pratikleriyle desteklenebiliyor mu?

İsa Mesih ne zaman çarmıha gerildi? Merhabalar.Daha önce sorduğum sorular gibi bu soruyu sorarken de daha önce forumun herhangi bir bölümünde tartışılmışsa kusura bakmayın diyerek başlamak istiyorum.Yeni Antlaşma'da Matta 26.bölüm ve Yuhanna 19.bölümlerini incelerken kafa karışıklığı yaşadım.Yardımınız dokunursa sevinirim. İsa Mesih'in çarmıha gerilmesinin sürecini ve son akşam yemeğini Matta 26.bölümden okurken öğrendiğime göre son akşam yemeği Fısıh bayramını kutlamak için yenilen yemekti.Yani Yahudiler Fısıh Bayramı'nı kutlamaktaydılar.Haliyle İsa Mesih Fısıh Bayramı'ndan sonra çarmıha gerilmiş olmalıydı.Ancak Yuhanna 19.bölümü okuyunca(bilhassa Yuhanna 19:14 ayetini okuduğumda) şunu farkettim ki Pilatus İsa Mesih'i çarmıha gerilmek üzere Yahudiler'e teslim ettiğinde henüz Fısıh Bayramı'na hazırlık günüydü.Yani İsa...

İsa Mesih'in çarmıha gerilmesi Merhaba kardeşlerim,size merak ettiğim ve cevabını forumda bulamadığım birşey sormak istiyorum Rab İsa Mesih'in çarmıhta bizim yani insanoğlunun günahları karşılığında acı çektiği,biz onda kurtulalım diye çarmıha gerildiği söylenir,hatta adını unuttuğum bir ayette bu duruma atıfta bulunarak; ''baba (tanrı) dünyayı o kadar çok sevdiki biricik oğlunu onun için kurban etti (yada feda ettide olabilir)'' gibi bir şey yazıyordu.öteki yandan bazı yerlerdede isanın çarmıha gerilmesinin sebebi yahudilerin ondan hoşnut olmaması ve iç karışıklık çıkaracağı bahanesiyle onu çekememesi ve romalıları teşvik ederek çarmıha gerildiği yazar. aradım ama bununla ilgili bir bilgi bulamadım eğer varsa özür dilerim. benim bilgi almak istediğim konu şu:birisi bana lütfen mesihin bizim günahlarımız...

Neden dört incil var? (video) http://www.uzmantv.com/neden-dort-incil-var

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih