Müslümanlara mesajlar

hristiyanlık | HRİSTİYAN FORUM  : Müslümanlara mesajlar

Geçersiz email adresi kullanan üyelikler, forum sistemi tarafından, otomatik olarak iptal edilir. Üyelik hesabı iptal edilmiş veya şifresini unutmuş üyeler buradan iletişime geçebilirler.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HEMEN ÜYE OLUN! Üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

Müslümanlara mesajlar

Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu kategorinin diğer sayfaları: 1 2 >

Müslümanlara mesajlar rab isa mesih tanrı allah

Amerika "hristiyan" bir devlet DEĞİLDİR! konusu 4.276 kez okundu, 18 kez cevaplandı. En son mesaj 19-02-12 / 10:58 tarihinde Aliriza tarafından gönderildi. Amerika "hristiyan" bir devlet DEĞİLDİR! Laik bir ülke vaadi Obama, Zaman muhabirinin, “Başkanlığınız döneminde ilişkilerde ne gibi farklılıklar ortaya çıkacak? PKK’nın tasfiyesine yönelik ne gibi somut adımlar göreceğiz” sorusuna şu karşılığı verdi: “İlişkilerin kötüleştiğini ve bizlerin dost ve müttefik olmaktan geri durduğumuzu zannetmiyorum. PKK, ABD’nin terörist listesinde. Ülkemin, Türkiye’ye verdiği desteğin meyvelerini son bir yılda görüyoruz.” Desteklerinin süreceğini de belirten Obama şöyle devam etti: “Bu aşamada daha güçlü bir ABD-Türkiye ilişkisinin kurulması, Türkiye ve ABD’nin model bir ortaklık oluşturmasıyla mümkün olabilir. Modelde baskın olarak Hıristiyan bir ulusla, çoğunluğu Müslüman olan batılı bir ulus bir araya gelecek. İki kıtayı kapsayan, Avrupa ile... Müslümanlara mesajlar Amerika "hristiyan" bir devlet DEĞİLDİR! Laik bir ülke vaadi Obama, Zaman muhabirinin, “Başkanlığınız döneminde ilişkilerde ne gibi farklılıklar ortaya çıkacak? PKK’nın tasfiyesine yönelik ne gibi somut adımlar göreceğiz” sorusuna şu karşılığı verdi: “İlişkilerin kötüleştiğini ve bizlerin dost ve müttefik olmaktan geri durduğumuzu zannetmiyorum. PKK, ABD’nin terörist listesinde. Ülkemin, Türkiye’ye verdiği desteğin meyvelerini son bir yılda görüyoruz.” Desteklerinin süreceğini de belirten Obama şöyle devam etti: “Bu aşamada daha güçlü bir ABD-Türkiye ilişkisinin kurulması, Türkiye ve ABD’nin model bir ortaklık oluşturmasıyla mümkün olabilir. Modelde baskın olarak Hıristiyan bir ulusla, çoğunluğu Müslüman olan batılı bir ulus bir araya gelecek. İki kıtayı kapsayan, Avrupa ile... Amerika "hristiyan" bir devlet DEĞİLDİR!
hristiyan

Müslümanlara Sorular konusu 1.292 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj 10-07-10 / 00:55 tarihinde admin1 Ken Block tarafından gönderildi. Merhaba Müslüman arkadaşımız, bu soruların sorulmasının amacı İslamiyetin sahte olduğunu kanıtlamaya çalışmak değildir. Soru listesi ile bir inancın sahteliğini kanıtlamanın mümkün olamayacağına inanıyorum. Bununla birlikte, gerçeğin görülebilmesi için sorularla sohbeti açmanın faydalı olacağınına inanıyorum. 1. Kuran diyor ki; “Allah, iman eden ve iyi şeyler yapanlara söz vermiştir; onlara bağışlama ve büyük mükâfat vardır.” (5-el-MÂİDE:9). a. Soru: Yargı Günü kurtuluşunuz için yeterli miktarda iyi işler yapıyor musunuz? b. Soru: Elinizden gelen her şeyi yapıyor ve bu adanmışlığınız sizi rahatlatıyor mu? Müslümanlara mesajlar Merhaba Müslüman arkadaşımız, bu soruların sorulmasının amacı İslamiyetin sahte olduğunu kanıtlamaya çalışmak değildir. Soru listesi ile bir inancın sahteliğini kanıtlamanın mümkün olamayacağına inanıyorum. Bununla birlikte, gerçeğin görülebilmesi için sorularla sohbeti açmanın faydalı olacağınına inanıyorum. 1. Kuran diyor ki; “Allah, iman eden ve iyi şeyler yapanlara söz vermiştir; onlara bağışlama ve büyük mükâfat vardır.” (5-el-MÂİDE:9). a. Soru: Yargı Günü kurtuluşunuz için yeterli miktarda iyi işler yapıyor musunuz? b. Soru: Elinizden gelen her şeyi yapıyor ve bu adanmışlığınız sizi rahatlatıyor mu? Müslümanlara Sorular
hristiyan

Hoş Geldin Müslüman Kardeşim konusu 2.958 kez okundu, 14 kez cevaplandı. En son mesaj 05-07-10 / 19:29 tarihinde HFZ61 tarafından gönderildi. Değerli Müsliman Kardeşim<o:p></o:p> Sitemize ve forumumuza hoş geldiniz. Size kardeşim diyorum çünkü İncil’de Yakup 2:1 Kardeşlerim, yüce Rabbimiz İsa Mesih`e iman edenler olarak insanlar arasında ayrım yapmayın. diye buyurmuştur.<o:p></o:p> O nedenle sizlerde bizim kardeşlerimizsiniz. İnanın hiçbir Hristiyan kardeşim sizler için art niyet düşünmez, düşünemez. Şimdi konumuza dönelim isterseniz. Biz Tevrat’tan başlayan İncil’ (Müjde) le biten Kutsal Kitaba İman ederiz. Kutsal kitabımızın için de geçen tüm peygamberleri kabul ederiz. Ve maalesef ki Kutsal Kitabımızın İçinde Muhammed ve İslam ile alakalı hiçbir emir, görüş,bildiri ve ima bile mevcut değildir.<o:p></o:p> Müslümanlara mesajlar Değerli Müsliman Kardeşim<o:p></o:p> Sitemize ve forumumuza hoş geldiniz. Size kardeşim diyorum çünkü İncil’de Yakup 2:1 Kardeşlerim, yüce Rabbimiz İsa Mesih`e iman edenler olarak insanlar arasında ayrım yapmayın. diye buyurmuştur.<o:p></o:p> O nedenle sizlerde bizim kardeşlerimizsiniz. İnanın hiçbir Hristiyan kardeşim sizler için art niyet düşünmez, düşünemez. Şimdi konumuza dönelim isterseniz. Biz Tevrat’tan başlayan İncil’ (Müjde) le biten Kutsal Kitaba İman ederiz. Kutsal kitabımızın için de geçen tüm peygamberleri kabul ederiz. Ve maalesef ki Kutsal Kitabımızın İçinde Muhammed ve İslam ile alakalı hiçbir emir, görüş,bildiri ve ima bile mevcut değildir.<o:p></o:p> Hoş Geldin Müslüman Kardeşim
hristiyan

Misyonerlik Ve Karşıt Görüşler Hakkında Müslümanlara Açıklama konusu 390 kez okundu, 1 kez cevaplandı. En son mesaj 13-05-12 / 14:54 tarihinde helenn tarafından gönderildi. Misyonerlik konusunda kendi görüşlerimi dile getirmek istiyorum. Yıllardır bu ülkedeki sevgili Müslüman dostlarımızın hala anlamadığı bir durum vardır ki, Hristiyanlara saldırdıkları ve suçladıkları "Misyonerlik" olgusu, İslam dinindeki "Tebliğ" görevinin aynısıdır ve nasıl ki bir Müslüman, İslam hakkında soru soran veya İslam dinine geçmek isteyen bir Hristiyana, başka dinden birine veya bir dinsize İslam'ı anlatarak dinine davet ediyorsa, bir Hristiyanın da aynı davranışı yapmasını yanlış bulmamalı, ahlaksızlık,tehdit veya bölücülük olarak görmemelidir. İki dinde de, dine davet etme görevi vardır. Misyonerlik denilen olgu da budur. Burada ayırmamız gereken bir husus vardır ki, o da insanlara para vererek, yiyecek dağıtarak,ev vererek onlara zorla dini kitapları okutup,... Müslümanlara mesajlar Misyonerlik konusunda kendi görüşlerimi dile getirmek istiyorum. Yıllardır bu ülkedeki sevgili Müslüman dostlarımızın hala anlamadığı bir durum vardır ki, Hristiyanlara saldırdıkları ve suçladıkları "Misyonerlik" olgusu, İslam dinindeki "Tebliğ" görevinin aynısıdır ve nasıl ki bir Müslüman, İslam hakkında soru soran veya İslam dinine geçmek isteyen bir Hristiyana, başka dinden birine veya bir dinsize İslam'ı anlatarak dinine davet ediyorsa, bir Hristiyanın da aynı davranışı yapmasını yanlış bulmamalı, ahlaksızlık,tehdit veya bölücülük olarak görmemelidir. İki dinde de, dine davet etme görevi vardır. Misyonerlik denilen olgu da budur. Burada ayırmamız gereken bir husus vardır ki, o da insanlara para vererek, yiyecek dağıtarak,ev vererek onlara zorla dini kitapları okutup,... Misyonerlik Ve Karşıt Görüşler Hakkında Müslümanlara Açıklama
hristiyan

Kuran'da İsa Mesih ve Kuran Büyük Sırrı konusu 3.781 kez okundu, 19 kez cevaplandı. En son mesaj 05-05-12 / 15:28 tarihinde eser35 tarafından gönderildi. Müslüman kardeşlerim size kardeşlerim diyorum çünkü RAB'bim bana böyle buyuruyor Komşunu Kendin Gibi SEV Bu yazım da size yine sizin kitabınızdan bilgiler aktarıp sizi sizin kitabınızdan aydınlatacaz inandığım birşey var oda Kuran'ı Kerim in en büyük sırrının(mucizesi) İsa Mesih olduğudur... Kuran şeyh leri ermiş insanları red eder hatta Suudi Arabistan da bi tane bile şeyh yoktur tarikat lider veya şeyh diye anılan kişilerin asıldığını kesinlikle Hac görevlerini yapmalarına izin verilmedi ülkeye giremediğini ve isimini vermeyeceğim ama sizlerinde anlayabileceğiniz birçok Türk şeyh ler tarikat liderleri dünya çapında ismini duyurmuş kişiler okyanus ötesinde olanlar ve olamayanlar bunlar Hac a gitmemiştir ve gitmeyecektir çünkü Kuran'ı Kerim böyle kişileri red eder Emin olun... Müslümanlara mesajlar Müslüman kardeşlerim size kardeşlerim diyorum çünkü RAB'bim bana böyle buyuruyor Komşunu Kendin Gibi SEV Bu yazım da size yine sizin kitabınızdan bilgiler aktarıp sizi sizin kitabınızdan aydınlatacaz inandığım birşey var oda Kuran'ı Kerim in en büyük sırrının(mucizesi) İsa Mesih olduğudur... Kuran şeyh leri ermiş insanları red eder hatta Suudi Arabistan da bi tane bile şeyh yoktur tarikat lider veya şeyh diye anılan kişilerin asıldığını kesinlikle Hac görevlerini yapmalarına izin verilmedi ülkeye giremediğini ve isimini vermeyeceğim ama sizlerinde anlayabileceğiniz birçok Türk şeyh ler tarikat liderleri dünya çapında ismini duyurmuş kişiler okyanus ötesinde olanlar ve olamayanlar bunlar Hac a gitmemiştir ve gitmeyecektir çünkü Kuran'ı Kerim böyle kişileri red eder Emin olun... Kuran'da İsa Mesih ve Kuran Büyük Sırrı
hristiyan

MÜSLÜMAN BİR ÜYE OLARAK MÜSLÜMANLARA MESAJ konusu 13.492 kez okundu, 69 kez cevaplandı. En son mesaj 29-04-12 / 18:12 tarihinde clea tarafından gönderildi. Sevgili Müslüman üyeler, Lütfen bu mesajım herhangi bir yönlendirme veya birilerinin kulağıma fısıldamasıyla yazdığım zannedilmesin. Zira daha henüz yayınlanıp yayınlanmayacağını dahi bilmiyorum. Fakat bugün içimden sizlere bunları yazmak geldi. Mesajımın asıl yönlendiği kesim aslında tüm Müslümanlar değil, Müslüman olduğunu zanneden Müslümanlar. Size lafı çok uzatmadan anlatmak istediğimi maddeler halinde yazacağım. 1) Bu site yalnızca Hristiyanların çoğunlukta olduğu bir site değil, aynı zamanda Hristiyanlara ait olan bir sitedir. Eğer Hristiyanlık hoşunuza gitmiyorsa veya ilgi duymuyorsanız neden üye oluyorsunuz? 2) Bu sitenin amacı ister inançlı ister inançsız olan tüm ilgili insanlara Hristiyanlık hakkında "doğru" bilgi vermektir. 3) Bu sitede üyelik bilgileri... Müslümanlara mesajlar Sevgili Müslüman üyeler, Lütfen bu mesajım herhangi bir yönlendirme veya birilerinin kulağıma fısıldamasıyla yazdığım zannedilmesin. Zira daha henüz yayınlanıp yayınlanmayacağını dahi bilmiyorum. Fakat bugün içimden sizlere bunları yazmak geldi. Mesajımın asıl yönlendiği kesim aslında tüm Müslümanlar değil, Müslüman olduğunu zanneden Müslümanlar. Size lafı çok uzatmadan anlatmak istediğimi maddeler halinde yazacağım. 1) Bu site yalnızca Hristiyanların çoğunlukta olduğu bir site değil, aynı zamanda Hristiyanlara ait olan bir sitedir. Eğer Hristiyanlık hoşunuza gitmiyorsa veya ilgi duymuyorsanız neden üye oluyorsunuz? 2) Bu sitenin amacı ister inançlı ister inançsız olan tüm ilgili insanlara Hristiyanlık hakkında "doğru" bilgi vermektir. 3) Bu sitede üyelik bilgileri... MÜSLÜMAN BİR ÜYE OLARAK MÜSLÜMANLARA MESAJ
hristiyan

Hristiyanlar ve Müslümanlar aynı Tanrı'ya mı inanırlar? konusu 776 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj 02-04-12 / 11:33 tarihinde ilah tarafından gönderildi. Soru: Hristiyanlar’la Müslümanlar aynı Tanrı’ya mı taparlar? Yanıt: Müslümanlar’la Hristiyanlar’ın Tanrı hakkındaki görüşlerinin bazı benzer yönleri vardır. Hristiyanlar bir sonsuz Tanrı’nın evreni yarattığına inanırlar ve Müslümanlar da bu özellikleri Allah’a atfederler. Her iki din de Tanrı’yı, her şeye gücü yeten, her şeyi bilen, her yerde var Olan olarak görür. Hristiyanlar’la Müslümanlar’ın Tanrı hakkındaki görüşleri arasındaki önemli bir fark, Kutsal Kitap’ın Üçlü Birlik kavramıdır. Kutsal Kitap’ta Tanrı Kendisini, Baba Tanrı, Oğul Tanrı ve Kutsal Ruh Tanrı olmak üzere üç Kişi’de var olan tek Tanrı olarak vahyetmiştir. Üçlü Birlik’in her Kişisi tamamen Tanrı olduğu halde, Tanrı üç tanrı değil, üç Kişinin bir Kişi’de var olmasıdır. Tanrı’nın Oğlu beden alıp insan olarak... Müslümanlara mesajlar Soru: Hristiyanlar’la Müslümanlar aynı Tanrı’ya mı taparlar? Yanıt: Müslümanlar’la Hristiyanlar’ın Tanrı hakkındaki görüşlerinin bazı benzer yönleri vardır. Hristiyanlar bir sonsuz Tanrı’nın evreni yarattığına inanırlar ve Müslümanlar da bu özellikleri Allah’a atfederler. Her iki din de Tanrı’yı, her şeye gücü yeten, her şeyi bilen, her yerde var Olan olarak görür. Hristiyanlar’la Müslümanlar’ın Tanrı hakkındaki görüşleri arasındaki önemli bir fark, Kutsal Kitap’ın Üçlü Birlik kavramıdır. Kutsal Kitap’ta Tanrı Kendisini, Baba Tanrı, Oğul Tanrı ve Kutsal Ruh Tanrı olmak üzere üç Kişi’de var olan tek Tanrı olarak vahyetmiştir. Üçlü Birlik’in her Kişisi tamamen Tanrı olduğu halde, Tanrı üç tanrı değil, üç Kişinin bir Kişi’de var olmasıdır. Tanrı’nın Oğlu beden alıp insan olarak... Hristiyanlar ve Müslümanlar aynı Tanrı'ya mı inanırlar?
hristiyan

Müslümanlar.. konusu 18.408 kez okundu, 110 kez cevaplandı. En son mesaj 02-04-12 / 10:59 tarihinde ilah tarafından gönderildi. Sevgili müslüman kardeşlerim.Her tanıdığım müslümana sorduğum ve olumsuz bir cevap aldığım soruyu buradada sormak isterim çünkü cidden insanın kendisine böyle bir soru sorması aklının ucundan bile geçmiyor.Nedeni korkutulmak. Evet sayın müslüman arkadaşlarım siz müslümanlığı kendiniz seçtiniz diyemi yoksa müslüman bir toplumda doğdunuz içinmi seçtiniz ? Evet sayın müslüman arkadaşlarım siz allahı sevdiğiniz içinmi ona inanıyorsunuz yoksa korktuğunuz içinmi ? Evet sayın müslüman arkadaşlarım siz allah içinmi yoksa cennet içinmi çalışıyorsunuz ? Müslümanlara mesajlar Sevgili müslüman kardeşlerim.Her tanıdığım müslümana sorduğum ve olumsuz bir cevap aldığım soruyu buradada sormak isterim çünkü cidden insanın kendisine böyle bir soru sorması aklının ucundan bile geçmiyor.Nedeni korkutulmak. Evet sayın müslüman arkadaşlarım siz müslümanlığı kendiniz seçtiniz diyemi yoksa müslüman bir toplumda doğdunuz içinmi seçtiniz ? Evet sayın müslüman arkadaşlarım siz allahı sevdiğiniz içinmi ona inanıyorsunuz yoksa korktuğunuz içinmi ? Evet sayın müslüman arkadaşlarım siz allah içinmi yoksa cennet içinmi çalışıyorsunuz ? Müslümanlar..
hristiyan

Ben müslüman'ım, neden hristiyan olayım? konusu 366 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj 05-03-12 / 14:54 tarihinde admin1 Ken Block tarafından gönderildi. Soru: Ben Müslüman’ım, neden Hristiyan olmayı düşüneyim ki? Yanıt: İnsanlar, ister Müslüman, ister Budist, ister Katolik olsun, çoğu kez anne babalarının ya da içinde bulundukları kültürün dinini izler. Ama Yargı Günü’nde Tanrı’nın önünde durduğumuz zaman, her insanın Tanrı’nın gerçeğine inanıp inanmadığı hakkında kendisi için hesap vermesi gerektir. Ama bu kadar dinin içinde gerçek nedir? İsa bu soruyu, “Yol, gerçek ve yaşam Ben'im. Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez” diye yanıtlamıştır (Yuhanna 14:6). Gerçek Hristiyanlar İsa’nın izleyicileridir. İsa nasıl Baba Tanrı’ya giden tek yol olduğunu iddia edebilmiştir? Bunun yanıtını Kutsal Kitap’ta yer alan Kutsal Yazılar’dan öğrenelim. İsa’nın yaşamı, ölümü ve dirilişi Kutsal Kitap, İsa’nın bakire Meryem’den doğduğu... Müslümanlara mesajlar Soru: Ben Müslüman’ım, neden Hristiyan olmayı düşüneyim ki? Yanıt: İnsanlar, ister Müslüman, ister Budist, ister Katolik olsun, çoğu kez anne babalarının ya da içinde bulundukları kültürün dinini izler. Ama Yargı Günü’nde Tanrı’nın önünde durduğumuz zaman, her insanın Tanrı’nın gerçeğine inanıp inanmadığı hakkında kendisi için hesap vermesi gerektir. Ama bu kadar dinin içinde gerçek nedir? İsa bu soruyu, “Yol, gerçek ve yaşam Ben'im. Benim aracılığım olmadan Baba'ya kimse gelemez” diye yanıtlamıştır (Yuhanna 14:6). Gerçek Hristiyanlar İsa’nın izleyicileridir. İsa nasıl Baba Tanrı’ya giden tek yol olduğunu iddia edebilmiştir? Bunun yanıtını Kutsal Kitap’ta yer alan Kutsal Yazılar’dan öğrenelim. İsa’nın yaşamı, ölümü ve dirilişi Kutsal Kitap, İsa’nın bakire Meryem’den doğduğu... Ben müslüman'ım, neden hristiyan olayım?
hristiyan

Gerçek İslam'ın kime ne yararı var? konusu 17.151 kez okundu, 120 kez cevaplandı. En son mesaj 21-02-12 / 21:07 tarihinde anatolikos tarafından gönderildi. MÜSLÜMAN ÜLKELERDE YAŞANAN VAHŞETİ DİLE GETİRDİĞİNDE ŞÖYLE BİR İBAREYLE KARŞILAŞIYORSUNUZ''BUNLAR İSLAMI BİLMİYORLAR GERÇEK İSLAM BU DEĞİL''DERLER.ŞİMDİ SORUYORUM KİMSENİN BİLMEDİĞİ VE YAŞAMADIĞI ŞU GERÇEK İSLAMIN KİME NE YARARI VAR? Müslümanlara mesajlar MÜSLÜMAN ÜLKELERDE YAŞANAN VAHŞETİ DİLE GETİRDİĞİNDE ŞÖYLE BİR İBAREYLE KARŞILAŞIYORSUNUZ''BUNLAR İSLAMI BİLMİYORLAR GERÇEK İSLAM BU DEĞİL''DERLER.ŞİMDİ SORUYORUM KİMSENİN BİLMEDİĞİ VE YAŞAMADIĞI ŞU GERÇEK İSLAMIN KİME NE YARARI VAR? Gerçek İslam'ın kime ne yararı var?
hristiyan

İslam Toplumu ve Kadına şiddet konusu 845 kez okundu, 4 kez cevaplandı. En son mesaj 21-02-12 / 19:51 tarihinde kaplanbey tarafından gönderildi. Son günlerde televizyonda yapılan kadına şiddet konusunda televizyonda çıkan tartışmışlarda islamın kadına şiddet konusunda duyarlı olduğu söylenip duruyor Peki islam ne diyor bu konuda VE KADINA DAYAK Müslümanlara mesajlar Son günlerde televizyonda yapılan kadına şiddet konusunda televizyonda çıkan tartışmışlarda islamın kadına şiddet konusunda duyarlı olduğu söylenip duruyor Peki islam ne diyor bu konuda VE KADINA DAYAK İslam Toplumu ve Kadına şiddet
hristiyan

Ümmetin anlamı, milliyetçilik, islam dini evrensel midir ? konusu 346 kez okundu, 0 kez cevaplandı. En son mesaj 29-08-11 / 23:05 tarihinde cengiz33 tarafından gönderildi. Ümmet kelimesi arapçada millet demektir. Ama türkçede insanlar ümmet bir dine inan insan topluluğu olarak kullanmaktadır. O zaman kuranda yanlış anlaşılmalara neden olmaktadır. Dinin ırklara indirildiği anlamı ortaya çıkar. O zaman islam dinin evrel olmadığı ortaya çıkar. En’âm Sûresinin 42 . Ayetinde Andolsun, senden önce bir takım ümmetlere de... Müslümanlara mesajlar Ümmet kelimesi arapçada millet demektir. Ama türkçede insanlar ümmet bir dine inan insan topluluğu olarak kullanmaktadır. O zaman kuranda yanlış anlaşılmalara neden olmaktadır. Dinin ırklara indirildiği anlamı ortaya çıkar. O zaman islam dinin evrel olmadığı ortaya çıkar. En’âm Sûresinin 42 . Ayetinde Andolsun, senden önce bir takım ümmetlere de... Ümmetin anlamı, milliyetçilik, islam dini evrensel midir ?
hristiyan

Müslümanlara... konusu 9.149 kez okundu, 50 kez cevaplandı. En son mesaj 29-08-11 / 20:18 tarihinde St.Augustinus tarafından gönderildi. sen Allah(C.C)'den korkuyorsun farkındamısın sevgi mi hissettiğin? inkar etme hadi Allah'ın gazabından korkuyorsun, korktukça da gözleri kör kulakları sağırlara dönüyorsun... İnancınıza göre Tevrat Zebur ve İncil de Allah'ın kitabıdır ve Kutsal Kılınması, Korunması Emredilmiştir peki inandığının koru dediği Kitabı neden okumuyorsun? Peki ben sana desem ki Müslüman kardeşim; -Gel, İncil i oku... RAB İSA MESİH in hayatını araştır... Seviceksin... Sevdiğin için Hristiyan olmak isteyeceksin sen şuan korktuğun için müslümansın Kuran da bir sürü beladan kötülükten bahsedilirken(kuran a inanmayanlar için sözde olacak kötülükler) İncil de yaşamın güzelliğini, iyi işler yapmanın tadını huzuru mutluluğu göreceksin... Müslümanlara mesajlar sen Allah(C.C)'den korkuyorsun farkındamısın sevgi mi hissettiğin? inkar etme hadi Allah'ın gazabından korkuyorsun, korktukça da gözleri kör kulakları sağırlara dönüyorsun... İnancınıza göre Tevrat Zebur ve İncil de Allah'ın kitabıdır ve Kutsal Kılınması, Korunması Emredilmiştir peki inandığının koru dediği Kitabı neden okumuyorsun? Peki ben sana desem ki Müslüman kardeşim; -Gel, İncil i oku... RAB İSA MESİH in hayatını araştır... Seviceksin... Sevdiğin için Hristiyan olmak isteyeceksin sen şuan korktuğun için müslümansın Kuran da bir sürü beladan kötülükten bahsedilirken(kuran a inanmayanlar için sözde olacak kötülükler) İncil de yaşamın güzelliğini, iyi işler yapmanın tadını huzuru mutluluğu göreceksin... Müslümanlara...
hristiyan

Müslümanlara mesajlar isa peygamber tanrı rab allah kuran yhvh islam muhammed

Bu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız Üyeyseniz öncelikle üye girişi yapınız, üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olunuz.

Bu kategorinin diğer sayfaları: 1 2 >

HRİSTİYANFORUM @ YOUTUBE
Altyazılı videolarda Türkçe altyazıyı görebilmek için videonun alt satırındaki CC tuşuna basınız

HRİSTİYAN OLMAK
nasıl hristiyan olunur Nasıl Hristiyan Olunur? Hristiyan olmak için neler yapmalısınız? sorularına cevaplar için...

HRİSTİYAN GAZETE
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm etnik kökenlerden, tüm teolojilerden hristiyanlar için haberler, tanıtımlar, duyurular ve arşiv.

HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU
hristiyanlık Tüm mezheplerden, tüm teolojilerden hristiyanlık hakkında makaleler, kitaplar içinde araştırmalar için arama motoru...

İNCİL
incil Tüm Türkçe İncil çevirilerini dipnotlarıyla beraber okuyabilmek ve dinleyebilmek için...

İNCİL .TV
incil Tüm mezheplerden, tüm kiliselerden filmler izlemek için...

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh vaftiz iman dua ibadet inanç ruhsal papaz rahip peder papa patrik pastör presbiter katolik ortodoks protestan anglikan luteryen presbiteryen Hristiyan olmak, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ve İncil ile ilgilenenler için bilgiler, chat, sohbet, bedava incil

hristiyan forumincilrab isa mesihhristiyan türkhristiyanlık ve islamiyethristiyanlık ve islamiyethristiyan forumhıristiyanlıkhristiyanlıkincilrab isa mesihhristiyan forumturkish christiansturkish christiansturkish christiansturkish christiansincilhıristiyanlıkrab isa mesih