|
|||||
|
Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için; SiTEMiZE 20 SANiYE iCiNDE üYE OLABiLiRSiNiZ |
|
Rab'be hizmet Rab için, tüm mezheplerdeki hristiyanlara yararlı olabilecek, İngilizce'den kısa çeviriler yapabilecek gönüllüler aranıyor...
Güncel: / 5/7
Tamamlandı: / 6/6 |
![]() incil .TV Tüm hristiyan radyo ve televizyonlar |
Nasıl Hristiyan Olunur? | ![]() Hristiyan Arkadaşlık Grubu |
Hristiyan Forum![]() Facebook Fan |
Hristiyan Forum![]() Twitter Profile |
![]() incil .biz |
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
|
|
|
|
|
|
Ancak unuttum bir ekleme daha yapayım, diğer illeri bilmiyorum ama oralarda farklı değildir bu yapılanma ile, mesela benim yaşadığım bir Anadolu ilinde kilisye gitmeyen kiliseyle çeşitli nedenle ilgisi olmayan İmanlı sayısı kiliseye cemaatinden fazla.Bu duruma nedense kimsede el atmıyor, kimseyide ilgilendirmiyor.Herkes dünyasal yaşamından memnun. |
|
|
|
|
|
|
Kardeşler doğal olarak her tanrı çocuğu bu sayının artmasını gönülden ister. Bunun için dua edebiliriz. Rab' bin isteğindeyse bir çok kaybolmuş koyunu bulacaktır ve onları kurtaracaktır. Önemli olan dua da kalıp bunun gerçekleşmesini beklemek. Rabbimize hamdolsun ninova kentine acıdığı gibi bizim ülkemize de acıyabilir. Sayı artıyor mu bilmiyorum ama artacağına iman ediyorum. Rabbin esenliği sizlerle olsun .. Rom 3:24 İnsanlar İsa Mesih'te olan kurtuluşla, Tanrı'nın lütfuyla, karşılıksız olarak aklanırlar. |
|
|
|
|
|
|
KeWorQ |
| Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.
Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız. |
| Konu ile alakalı kelimeler |
| artış, hristiyan, hıristiyan, istatistik, nüfus, türkiye |