HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Sağol, çok teşekkürler . Dört gözle bekliyorum. Emeğine sağlık, resimler ve altında da açıklamaları ve açıklamaların nereden alındığı şeklinde olursa daha iyi olur.
Kiliselerdeki freskler
uriel Kiliselerdeki freskler
Kiliselerdeki freskler, ikonlar, heykeller ve oteki duvar resimleriyle ilgili her turlu bilgiyi sanat tarihi kitaplarinda bulabilirsiniz. Freskler ilk onceleri bircoklarinin okuma yazma bilmemesinden dolayi Incil'deki onemli olaylarin resim yoluyla anlatilmasi amaciyla yapilmislardi. bu konuda sanat tarihi kitaplarinda guzel bilgiler mevcuttur ama Ingilizce yada Turkce disindaki dillerde yazilmis kitaplardan yararlanirsaniz yeteri kadar bilgi sahibi olabilirsiniz..
Kiliselerdeki freskler
Anastasia Kiliselerdeki freskler
alucralı
Sağol, çok teşekkürler . Dört gözle bekliyorum. Emeğine sağlık, resimler ve altında da açıklamaları ve açıklamaların nereden alındığı şeklinde olursa daha iyi olur.
Bilgilerin için teşekkürler , fakat bizler sadece Türkçe kitaplardan yararlanabildiğimiz için ve konuya vakıf olmadığımız için freskleri anlayamıyoruz. Bence şundan yararlanın bundan yararlanın denileceğine bu işi bilenler tarafından freskler açıklamalı bir şekilde açıklansa çok iyi olur. Sizden de bu konuda yardım bekliyorum.
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler