HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace google translate Email it Print it Favorite it

Oyunlar Resimler Gruplar Forum Üyeleri En aktif üyeler

Bedava kitap, konserlerden, film gösterimlerinden email yoluyla haberdar olmak, hristiyanlarla sohbet etmek için;
< < < SİTEMİZE HEMEN ÜYE OLUN! > > >

incil
incil
.TV
Tüm hristiyan radyo ve
televizyonlar
1 Ağustos'ta Şan ve Org Konseri
(İSTANBUL)
Hristiyan Gazete hristiyan hristiyan
Son gönderilen konu ve mesajlar için hemen
gruplarımıza üye olun
Nasıl Hristiyan Olunur? incil
incil
.biz

Rab için, İngilizce'den Türkçe'ye kısa çeviriler yapabilecek gönüllüler aranıyor...

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.

Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız.

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

19-12-05, 13:47

paul paul Çevrimdışı
Kayıtlı Kullanıcılar

İnanç: Protestan

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

Hayatımızı iman aşkı ile yaşamalıyız.Isa Mesih insanlarla konuştuğu zaman insanların imanlarını tartarak konuşurdu.MATTA 17:17"Ey imansız ve sapmış kuşak"MATTA 17:20,21 de "İmansız kıt" "hardal tanesi kadar imanınız olsa"demişti.
Aslında kendimize sormamız gereken bir soru var.Oda ne kadar inancımız var ve inancımızı ne yöne doğru kullandığımız.
Herkezin dünya ya iki tür bakış açısı ve yaşantısı vardır.
1:Hayata korku ve güvensizlik içinde bakmak
2:Hayatmızı iman dolu yaşamak.

1:Hayata korku,güvensizlik ve tatminsizlik ile bakan insanlar hayatlarında neyin yanlış gittiğini ve bugün hayatımı ne alak bulak edecek diye düşünen insanlardır. Nelerin onların hayatında olmaması gerekir diye düşüncelere sahip oluyorlar. Bu da onların hayatında ki attıkları adımlarında başarısızlıkla dolu oluyor. Kendi istek ve arzuları üzerine seçtikleri yol ile başarısız oluyorlar. İman eksikliği ve RAB be güvensizlik hayatlarında ki olumsuzluklara sebep oluyor.

2.Hayata iman ile bakan bir kişi RAB be güvenerek adım atan bir kişidir.RAB be hizmet ve sonsuz güven onları başarıdan başarıya götürüyor. 2.KORİNTLİLER 3:3-5 Hizmetimizin sonucu olup mürekkeple değil yaşayan Tanrı nın Ruhu yla taş levhalara değil insan yüreğinin levhalarına yazılmış Mesih in mektubu olduğunuz açıktır. Mesih sayesinde Tanrı ya böyle bir güvenimiz vardır.,,,,,,,,,,,,,,Bizi yeterli kılan Tanrı dır.
Hayatımızda karşılaştığımız olaylar karşısında RAB be güven ve iman gücümüzü arttırarak adım atmalıyız.

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

19-12-05, 20:30

esma
Ziyaretçi

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

hayatı iman dolu yaşamalyz

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

20-12-05, 00:05

Teofilos Teofilos Çevrimdışı
Kayıtlı Kullanıcılar

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

Kuşkusuz iman çok önemlidir; tabii neye iman edildiği daha da önemlidir. ;)
Paul kardeşimin bu yazısı bana hayatımı gözden geçirme fırsatı verdi. :confused: Korkularımla yüzleşmemi sağlayacak yegane güce iman ve itaat etmemin önemini kavradım.
Internet'in ciddi bir imkan alanı olduğunu gördüm. Bir ara hepten umudumu yitirmiştim. Teşekkür ederim.

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

18-06-07, 15:20

MyLORDisRealLife MyLORDisRealLife Çevrimdışı
Özel üye

YAHşuah (İsa Mesih): Tek Rabbimdir!
Kutsal Kitaplar: Tevrat Zebur İncil
Kilise: gerçek öğretiyi temel alan kiliseler
Bir kilise ayinine katılmak ister misiniz? Hayır

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

son günlerde şeytan yoğun bir baskı kurmaya çalışıyor üzerimde ama mutluyum.sürekli içimden ilahiler söylüyorum ve hayatıma anlam kattığı için ve kendisini bana tanıttığı için HER ŞEYE EGEMEN RABBİme övgüler sunuyorum.şeytan yenilmiş bir düşmandır ve RABBİM izin verdiği ölçüde serbesttir o yenik bir düşmandır. tüm yüreğimle ve sevinçle tüm dünyaya ilan ediyorum İSA MESİH BENİM RABBİMDİR! ALFA VE OMEGA OLAN TANRIMA YÜCELİK VE ÖVGÜLER OLSUN!

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

31-07-09, 21:21

x_leyla_x x_leyla_x Çevrimdışı
Özel üye

İnanç: Baptist
Kutsal Kitaplar: Tevrat Zebur İncil
Kilise: evangelish baptist-emden
Bir kilise ayinine katılmak ister misiniz? Zaten katıldığım bir kilise var

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

paul Mesajı göster
Hayatımızı iman aşkı ile yaşamalıyız.Isa Mesih insanlarla konuştuğu zaman insanların imanlarını tartarak konuşurdu.MATTA 17:17"Ey imansız ve sapmış kuşak"MATTA 17:20,21 de "İmansız kıt" "hardal tanesi kadar imanınız olsa"demişti.
Aslında kendimize sormamız gereken bir soru var.Oda ne kadar inancımız var ve inancımızı ne yöne doğru kullandığımız.
Herkezin dünya ya iki tür bakış açısı ve yaşantısı vardır.
1:Hayata korku ve güvensizlik içinde bakmak
2:Hayatmızı iman dolu yaşamak.

1:Hayata korku,güvensizlik ve tatminsizlik ile bakan insanlar hayatlarında neyin yanlış gittiğini ve bugün hayatımı ne alak bulak edecek diye düşünen insanlardır. Nelerin onların hayatında olmaması gerekir diye düşüncelere sahip oluyorlar. Bu da onların hayatında ki attıkları adımlarında başarısızlıkla dolu oluyor. Kendi istek ve arzuları üzerine seçtikleri yol ile başarısız oluyorlar. İman eksikliği ve RAB be güvensizlik hayatlarında ki olumsuzluklara sebep oluyor.

2.Hayata iman ile bakan bir kişi RAB be güvenerek adım atan bir kişidir.RAB be hizmet ve sonsuz güven onları başarıdan başarıya götürüyor. 2.KORİNTLİLER 3:3-5 Hizmetimizin sonucu olup mürekkeple değil yaşayan Tanrı nın Ruhu yla taş levhalara değil insan yüreğinin levhalarına yazılmış Mesih in mektubu olduğunuz açıktır. Mesih sayesinde Tanrı ya böyle bir güvenimiz vardır.,,,,,,,,,,,,,,Bizi yeterli kılan Tanrı dır.
Hayatımızda karşılaştığımız olaylar karşısında RAB be güven ve iman gücümüzü arttırarak adım atmalıyız.
eline yüregine saglik kardesim cok hassas bir konuya deginmissin rabbi hayatina alan insan dünyevi korkulardan arinmis insandir cünki artik yalniz degildir biliyoruzki bizim icin bir plani vardir ve bunun gercekligine de tüm kardeslerin tecrübelerini yasadiklarini okuyarak dinleyerek biliyoruz ben iman etmeden önce yarim saat sonra ne olcak acaba diyerek yasayan herseyden herkesten korkan bir insandim kisacasi dünyevi olaylarin o kadar cok etkisindeydimki ama rab bana korkusuzlugu ögretti senin icin en fazla ne olabilir kötü olan ben varim dedi parasiz kalmak birilerinne muhtac olmak en büyük korkumdu tamam dedi ve cok samimi söylüyorum rab evimize geldigi günden beri hic param azalmadi bitmedi kendime yetiyorum sonra evimde bir huzur bir nese bir sevgi saygi yuvamda rabbin muhtesem rüzgari esiyor rabbim lütfen sana gelmek isteyenlerin ve kardeslerimin evinden de ayrilma yaralarini sar en iyi iyilestirici sen sana yücelik olsun

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

01-08-09, 01:46

oslem oslem Çevrimdışı
Özel üye

Kutsal Kitaplar: İncil
Kilise: İsa Mesih Topluluğu Kilisesi
Bir kilise ayinine katılmak ister misiniz? Zaten katıldığım bir kilise var

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

x_leyla_x Mesajı göster
rabbim lütfen sana gelmek isteyenlerin ve kardeslerimin evinden de ayrilma yaralarini sar en iyi iyilestirici sen sana yücelik olsun
Amin

Bu konuya yeni cevap göndermek için buraya tıklayınız.

Bu konunun bulunduğu bölümde yeni konu açmak için buraya tıklayınız.

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK konusuna benzer konular;

Konu ile alakalı kelimeler
Yok