HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK :  HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > İman

Facebook | Twitter | Youtube

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK sayfasını paylaşmak için adres:

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK
paul

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

Hayatımızı iman aşkı ile yaşamalıyız.Isa Mesih insanlarla konuştuğu zaman insanların imanlarını tartarak konuşurdu.MATTA 17:17"Ey imansız ve sapmış kuşak"MATTA 17:20,21 de "İmansız kıt" "hardal tanesi kadar imanınız olsa"demişti.
Aslında kendimize sormamız gereken bir soru var.Oda ne kadar inancımız var ve inancımızı ne yöne doğru kullandığımız.
Herkezin dünya ya iki tür bakış açısı ve yaşantısı vardır.
1:Hayata korku ve güvensizlik içinde bakmak
2:Hayatmızı iman dolu yaşamak.

1:Hayata korku,güvensizlik ve tatminsizlik ile bakan insanlar hayatlarında neyin yanlış gittiğini ve bugün hayatımı ne alak bulak edecek diye düşünen insanlardır. Nelerin onların hayatında olmaması gerekir diye düşüncelere sahip oluyorlar. Bu da onların hayatında ki attıkları adımlarında başarısızlıkla dolu oluyor. Kendi istek ve arzuları üzerine seçtikleri yol ile başarısız oluyorlar. İman eksikliği ve RAB be güvensizlik hayatlarında ki olumsuzluklara sebep oluyor.

2.Hayata iman ile bakan bir kişi RAB be güvenerek adım atan bir kişidir.RAB be hizmet ve sonsuz güven onları başarıdan başarıya götürüyor. 2.KORİNTLİLER 3:3-5 Hizmetimizin sonucu olup mürekkeple değil yaşayan Tanrı nın Ruhu yla taş levhalara değil insan yüreğinin levhalarına yazılmış Mesih in mektubu olduğunuz açıktır. Mesih sayesinde Tanrı ya böyle bir güvenimiz vardır.,,,,,,,,,,,,,,Bizi yeterli kılan Tanrı dır.
Hayatımızda karşılaştığımız olaylar karşısında RAB be güven ve iman gücümüzü arttırarak adım atmalıyız.

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK
esma

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

hayatı iman dolu yaşamalyz

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK
Teofilos

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

Kuşkusuz iman çok önemlidir; tabii neye iman edildiği daha da önemlidir. ;)
Paul kardeşimin bu yazısı bana hayatımı gözden geçirme fırsatı verdi. :confused: Korkularımla yüzleşmemi sağlayacak yegane güce iman ve itaat etmemin önemini kavradım.
Internet'in ciddi bir imkan alanı olduğunu gördüm. Bir ara hepten umudumu yitirmiştim. Teşekkür ederim.

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK
MyLORDisRealLife

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

son günlerde şeytan yoğun bir baskı kurmaya çalışıyor üzerimde ama mutluyum.sürekli içimden ilahiler söylüyorum ve hayatıma anlam kattığı için ve kendisini bana tanıttığı için HER ŞEYE EGEMEN RABBİme övgüler sunuyorum.şeytan yenilmiş bir düşmandır ve RABBİM izin verdiği ölçüde serbesttir o yenik bir düşmandır. tüm yüreğimle ve sevinçle tüm dünyaya ilan ediyorum İSA MESİH BENİM RABBİMDİR! ALFA VE OMEGA OLAN TANRIMA YÜCELİK VE ÖVGÜLER OLSUN!

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK
x_leyla_x

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

paul
Hayatımızı iman aşkı ile yaşamalıyız.Isa Mesih insanlarla konuştuğu zaman insanların imanlarını tartarak konuşurdu.MATTA 17:17"Ey imansız ve sapmış kuşak"MATTA 17:20,21 de "İmansız kıt" "hardal tanesi kadar imanınız olsa"demişti.
Aslında kendimize sormamız gereken bir soru var.Oda ne kadar inancımız var ve inancımızı ne yöne doğru kullandığımız.
Herkezin dünya ya iki tür bakış açısı ve yaşantısı vardır.
1:Hayata korku ve güvensizlik içinde bakmak
2:Hayatmızı iman dolu yaşamak.

1:Hayata korku,güvensizlik ve tatminsizlik ile bakan insanlar hayatlarında neyin yanlış gittiğini ve bugün hayatımı ne alak bulak edecek diye düşünen insanlardır. Nelerin onların hayatında olmaması gerekir diye düşüncelere sahip oluyorlar. Bu da onların hayatında ki attıkları adımlarında başarısızlıkla dolu oluyor. Kendi istek ve arzuları üzerine seçtikleri yol ile başarısız oluyorlar. İman eksikliği ve RAB be güvensizlik hayatlarında ki olumsuzluklara sebep oluyor.

2.Hayata iman ile bakan bir kişi RAB be güvenerek adım atan bir kişidir.RAB be hizmet ve sonsuz güven onları başarıdan başarıya götürüyor. 2.KORİNTLİLER 3:3-5 Hizmetimizin sonucu olup mürekkeple değil yaşayan Tanrı nın Ruhu yla taş levhalara değil insan yüreğinin levhalarına yazılmış Mesih in mektubu olduğunuz açıktır. Mesih sayesinde Tanrı ya böyle bir güvenimiz vardır.,,,,,,,,,,,,,,Bizi yeterli kılan Tanrı dır.
Hayatımızda karşılaştığımız olaylar karşısında RAB be güven ve iman gücümüzü arttırarak adım atmalıyız.
eline yüregine saglik kardesim cok hassas bir konuya deginmissin rabbi hayatina alan insan dünyevi korkulardan arinmis insandir cünki artik yalniz degildir biliyoruzki bizim icin bir plani vardir ve bunun gercekligine de tüm kardeslerin tecrübelerini yasadiklarini okuyarak dinleyerek biliyoruz ben iman etmeden önce yarim saat sonra ne olcak acaba diyerek yasayan herseyden herkesten korkan bir insandim kisacasi dünyevi olaylarin o kadar cok etkisindeydimki ama rab bana korkusuzlugu ögretti senin icin en fazla ne olabilir kötü olan ben varim dedi parasiz kalmak birilerinne muhtac olmak en büyük korkumdu tamam dedi ve cok samimi söylüyorum rab evimize geldigi günden beri hic param azalmadi bitmedi kendime yetiyorum sonra evimde bir huzur bir nese bir sevgi saygi yuvamda rabbin muhtesem rüzgari esiyor rabbim lütfen sana gelmek isteyenlerin ve kardeslerimin evinden de ayrilma yaralarini sar en iyi iyilestirici sen sana yücelik olsun

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK
oslem

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

x_leyla_x
rabbim lütfen sana gelmek isteyenlerin ve kardeslerimin evinden de ayrilma yaralarini sar en iyi iyilestirici sen sana yücelik olsun
Amin

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK sayfasını paylaşmak için adres:

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK konusuna benzer konular;

Hristiyan gibi yaşamak Herkese merhabalar, Bu benim ilk mesajım ve ilk olarak bu forumu hayata geçiren ve destekleyen herkese teşekkür ile başlamak isterim. Yaklaşık bir yılı aşan bir süredir Hristiyanlığa karşı ilgi duymaya başladım. bu bir anda ve nedensiz...

Tanrı'yı Yaşamak Bugun sizleri tanistirmak istedigim kitap Protestan kitapligindan: Tanri'yi Yasamak. Kitap uygulamali olarak Tanri'yi anlatiyor. Bu calisma ozellikle Musluman bir gecmise sahip olan ve Hristiyanliktaki Tanri inancini anlayamayanlar icin giris...

Sefaletle Dolu Bir Dünyada Hristiyan Olmak TEMEL SORU: SEFALETLE DOLU BİR DÜNYADA HIRİSTİYAN OLMAK Yazar Leonardo Boff ve Clodovis Boff Çeviren: A. Altay Ünaltay (Kısaltılarak çevrilmiştir)

KİLİSE HAYATI ALLAH’A AİT OLANI ALLAH’A VERİN 1.Tanrı görünen ve görünmeyen bütün varlıkların ve uzay sistemlerinin yaradanıdır. Aynı zamanda hem bedeni yaradılışın hemde bundan önce olan ruhi yaratılışın da yaradanıdır. 2. Tanrı yalnız yaratıcı değil bütün...

AZİZ NİKOLAOS’UN HAYATI <TABLE borderColor=#0000ff borderColorDark=#808000 cellPadding=10 width="58%" bgColor=#ff0000 borderColorLight=#ffff80 border=1><TBODY><TR><TD align=middle width="52%" bgColor=#ffffff>AZİZ NİKOLAOS’UN HAYATI </TD><TD align=middle width="39%"...

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK
HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK :  HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > İman

HAYATI İMAN DOLU YAŞAMAK

| Hristiyanlık | Hıristiyanlık | İncil | İncil | Hıristiyan Olmak | Bedava İncil | Hristiyan Sohbet Chat | Türkçe Tevrat, Zebur, İncil Arama Motoru | Hristiyan Türk |
Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler