|
|
isanın yavuzu
|
|
intihar için bütün yazılanları okudum.... yazılanların hemen hemen tümü bir insanı intihardan vazgeçirmek için yada intihar ederse bir sonuç demek değile getirilmiş yazılar anladığıma göre...kardeşlerim peki siz biliyormusunuz ki. dürüstsünüz iyisiniz yalancı değilsiniz ama aldığınız darbelerden yaşadığınız olumsuzluklardan öyle yada böyle başa çıkamadığınız olaylar sorunlar yüzünden düştüğünüz durumları kimse bilmeden sizi yalancı sahtekar vs vs gibi görmeleri .yada dumunuzun bu halde olması yüzünden küçük görünmeniz....hakir görünmeniz.... sevdikleriniz için hiç bir şey yapamanız hatta kendiniz için yapamamanız... kendinizden nefret etmeye başlamanız.... yatağa yattığınızda tanrım canımı al diye yalvarmanız........vs vsvs...... size şunu söylemeliyim ..ölmeyi hakediyorum.....
|
Sevgili çocuk
Sana bir sır vereyim mi ? Yeşuah beni günahkar ve kirli olduğum için buldu.
Yeşuah beni düşkün olduğum ve arzularıma yenildiğim için buldu.
Çünkü Tanrı bunun için beden aldı .
Bu, Peygamber Yeşaya aracılığıyla bildirilen şu söz yerine gelsin diye oldu: “Zayıflıklarımızı O kaldırdı, Hastalıklarımızı O üstlendi.”
Matta 8:17
Bunu duyan İsa onlara, “Sağlamların değil, hastaların hekime ihtiyacı var” dedi. “Ben doğru kişileri değil, günahkârları çağırmaya geldim.”
Markos 2:17
Gel şimdi farklı bir dua et
"Tanrı'M bu yükü taşıyamıyorum. Ama vaadin var yükümü taşımaya. Bu yükü al üzerimden çünkü bunu bir tek sen yapabilirsin " de
.
sevgiler