İntihar etmek - Sayfa 2

hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > İntihar : İntihar etmek - Sayfa 2

HRİSTİYAN FORUM'A ÜYE OLUN! Hristiyan üyelerle sohbet etmek, etkinlik duyurularından haberdar olmak, forumda yazışabilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir.

HRİSTİYAN FORUM GİRİŞ
(Kullanıcı adınız)
(Şifreniz)

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

hristiyanlık
NCyril

İntihar etmek

Şu yazdığın şeyler, özellikle sondaki dua tam zamanında yetişti bana, ilaç gibi geldi değerli Vera ablacığım =)
Rab'bin esenliği seninle olsun!!!

İntihar etmek

hristiyanlık
V E R A

İntihar etmek

elguca
Şu yazdığın şeyler, özellikle sondaki dua tam zamanında yetişti bana, ilaç gibi geldi değerli Vera ablacığım =)

Yetişen ben değil her zman RAB.

ama sen bir daha "şeyler" dersen sevgili elguca bilki yanına ben yetişeceğim. umarım anlaşıldı değil mi :)))))

sevgiler

İntihar etmek

hristiyanlık
NCyril

İntihar etmek

V E R A
elguca

Yetişen ben değil her zman RAB.

ama sen bir daha "şeyler" dersen sevgili elguca bil ki yanına ben yetişeceğim. umarım anlaşıldı değil mi :)))))

sevgiler
Mesaj alındı ablacığım =D

İntihar etmek

Bu konuya cevap yazmak için buraya tıklayınız

İntihar etmek konusuna benzer konular;

İsa Mesih'e Dua Etmek Birşey daha aklıma geldide sormak istedim şimdi yorumları okuyorumda hep Rab İsa yazıyorsunuz.Siz niye direk Tanrıya değilde İsa Mesih'e Rab diyorsunuz yoksa o bir lakap mı bana açıklarsanız sevinirim.Yani biraz daha açayım siz direk Tanrıya mı dua ediyorsunuz İsa Mesih'e mi yoksa her ikisinede mi ? Teşekkürler. Yönetim Notu: İsa Mesih zaten Tanrı, zaten Rab. Tanrı'ya dua ediyoruz. İsa Mesih'e dua ediyoruz. Arasında bir fark yok.

Facebook, Twitter bağımlılığından kurtulmak için Web İntihar Makinası Facebook, Twitter bağımlılığından kurtulmak için Web İntihar Makinası Facebook yönetimi, sosyal paylaşım ağlarına savaş açan "Web 2.0 Suide Machine" uygulamaya karşı harekete geçti. 300 milyondan fazla kullanıcısıyla dünyanın en geniş sosyal ağı konumunda olan facebook, kullanıcılarının profillerini silen “Web 2.0 Suicide Machine” adlı uygulamanın siteye erişimini yasakladı. “Web 2.0 Suicide Machine” birkaç tıkla kullanıcıların facebook, myspace ve twitter gibi sosyal ağlardaki hesabını siliyor. Türkçesiyle “İkinci Kuşak İnternet'in İntihar Makinesi” adlı uygulama, “sizin enerjinizi çalan her şeyi silin” ve “sahte sanal dostlarınızı öldürün” sloganını kullanıyor. Sosyal ağlara savaş ilan edildi

İnanılmaz, ama gerçek: İntihar " Çünkü kötü düşünceler, cinayet, zina, fuhuş, hırsızlık, yalan yere tanıklık ve iftira hep yürekten kaynaklanır. " ( Mat. 15:19 ) İnsanlar, yaşamlarına son verme yetkisine sahip değillerdir. İntihar etmek, cinayet işlemekle eş anlamlıdır diyebiliriz. Zira, başkasının yaşamına son vermek gibi; aileyi ve toplumu, Tanrı'nın verdiği bir yaşamdan yoksun bırakmaktır. Ayette de gördüğümüz insanı kirleten şeylerden biri de, intihardır. Bu, insanı suçlu kılar. " Öldürmeyeceksin ! " ( Çık. 20:13 ) Tanrı, insana, gizli niyetlerini uygulamayı yasaklayarak engel olmak istiyor: " Öldürmeyeceksin ! " Her türlü öldürmenin içinde, intihar da vardır. Tanrı'nın istemine terstir ve günahtır.Bir insanın kendi canına kıyması, aynı zamanda tövbe ve...

İntihar düşüncesine karşı RAB'bin yüceliği Kardeşler RAB'bin esenlik ve lütfu üzerinize olsun. Ben de eskiden intahar etmeyi bolca düşünen birisi olarak yaşadığım birşeyi sizlerle paylaşmak istedim... Eskiden satanist iken bu dünyadaki herşeyin kötü olduğuna inanıyordum ve yaşamanın bir önemi olmadığına inanıyordum çeşitli sorunlardan dolayı...bu olay iman yaşantımda da bir süre devam etti(intahar düşüncesi farklı nedenlerle).sürekli RAB'be dönüp RAB'bim sorunlarım büyük diyordum dayanamıyorum artık diyordum.ama bir gün RAB yüreğime dokundu ve şöyle bir düşünce oldu dertlere ve sıkıntılara dönüp BENİM RAB'BİM HEPİNİZDEN DAHA BÜYÜK!!! RAB'be kendinizi emanet ettikten sonra emin olun herşey halloluyor kardeşler...RAB her zaman bizimledir ve bizi koruyor ve bizi herkesten çok...

İntihar eden bir çocuk için dua isteği Bu gün kardeşimin okuldan yakın bir arkadaşı intihar etmiş. Kardeşimin söylediğine göre ailevi problemleri varmış ve dersleri de buna bağlı olarak kötüymüş. Çocuk henüz lise öğrencisi... Sizden ricam sevgili kardeşlerim vefat eden bu çocuğun ruhu için hep beraber dua edelim... ---- Rabbim bu dünyada seni tanımayan ve emirlerine karşı gelip kendini öldüren bu insan kardeşimizden merhametini esirgeme Amin. Katolik Kilisesi Din ve Ahlak İlkeleri Kitabı: 2283: İntihar ederek ölen kişilerin ebedi esenliklerinden umut kesilmemelidir. Tanrı yalnız kendisinin bildiği yollar aracılığıyla onlara esenlikli bir tövbe fırsatı yaratabilir. Kilise kendi yaşamlarına son verenler için dua eder.

Şu anda bulunduğunuz sayfa: hristiyanlık incil isa mesih tevrat zebur | HRİSTİYAN FORUM  > Temel Kavramlar > İntihar : 2- İntihar etmek - Sayfa 2

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler

| HRİSTİYANLIK ARAMA MOTORU | İNCİL | İNCİL .TV | HRİSTİYAN GAZETE | HRİSTİYAN OLMAK | HRİSTİYAN CHAT | HRİSTİYAN FORUM FACEBOOK | HRİSTİYAN FORUM TWITTER | HRİSTİYAN FORUM YOUTUBE | BEDAVA İNCİL |

GÜNLÜK BÜLTEN EMAİL ABONELİĞİ
hristiyanlık Email adresinizi yukarıdaki kutucuğa yazıp "abone ol" tuşuna basınız, açılan pencerede göreceğiniz harfleri yazıp onaylayınız. Daha sonra email adresinize gelecek emaildeki linke tıklayınız

Türkçe olarak, Türkiye Hristiyanlık İncil Yahşuah YHVH Tanrı Allah Üçlü Birlik Kuran Muhammed İslamiyet RAB İsa Mesih Hristiyan Katoliklik Ortodoksluk Protestanlık Kutsal Kitap Meryem Ana Kilise Baba Oğul Kutsal Ruh, Türkler, Kürtler, Süryaniler, Asuriler, Keldaniler, Rumlar, Ermeniler, Hristiyanlık ile ilgilenenler için bilgiler